Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

Gość to ja itylko znowu ja
nawet na sponsora jestem za stara:/

Kablu Ty to powiedziałes nie ja!!!!!! i nie zapalisz mi kopa bo tylko ja to moge robić!!:D

szamanka3>>.tu nie ma nic sztucznego ? ty nie potrafisz zapewne byc uprzejma ?...popisz z nami to szybko sie nauczysz :) mala ma czrny nick wiec jestes podszywem :) a jesli sie myle to pisz na czarno :)

kurde ja nawet nie wierze w sponsoring nie bede pisac na czarno, i do reszty sie osmieszac :( to moja chwila zwatpienia. Czy jak ktos wierzy w idee sprośnoringu to mu jestlzej w zyciu?

to ja itylko znowu ja>>>chyba nie jest lzej :O szamanka3>>>nie ma tu sztucznosci tylko ciezko Ci to pojac :) ze moze byc az tak milo :)

Kabel - to mnie pocieszyles...dzieki :) bo ja nie wierze :o... zreszta i tak jestem stara i brzydka..wiec mi to nie grozi...nie to co jedrne 20tki ze swiezymi cialkami

heheh stara i brzydka :D...jak ja lubie takie babki z niska samoocena 😡.....wyobraz sobie ze nnie wszytskim odpowiadaja 20 latki :P wiec nie bylabys za stara ....ale to tego trzeba sie takim urodzic bo to jak prostytucja ,ktorej zreszta nie neguje :)

obrzydliwe to jednak jakies mi sie zdaje...

szamanka3>>>absolutnie nie przeszkadzasz :) przeciez sam proponowalem bys z nami popisala ...ale niechcialbym bys zle sie w tych sztucznosciach czula :)

to ja itylko znowu ja obrzydliwe to jednak jakies mi sie zdaje... i tak i nie ....jedne robia to by zyc inne bo lubia takie zycie :)

szamanka wypad,jak nie rozumiesz że to jest akurat całkiem naturalne, to znaczy ze to nie miejsce dla ciebie a w linki nie klikam bo primo wkurza mnie to jak ktoś chce coś wycyganić dla siebie(bardziej sie to tyczy durnych konkursów gdzie rozhisteryzowane mamusie napędzają głosy dla swoich głupich bachorów) secundo i tak nie dostaniesz rzadnego durnego dołądowania, ściema jakaś i tyle noooo i jak widac nie zawsze jest tak uprzejmie. ale zawsze naturalnie:P

no ale zobacz kabel, przecież z tym doąłdowaniem to ściema taka że aż żal patrzeć. wierzysz w to ze ktoś cokolwiek za darmo dostanie? ja w to nie wierze a co do konkursów...(o których oczywiście nie tutaj mowa) ktoś si stara, ma talent czy coś,zasługuje na wygraną ale przegra bo co? bo jakas nawiedzona będzie pól dnia błagać na forach zagłosujcie zagłosujcie...flaki sie wywracają...

Artefakt_Diabła>>> nie wierze , gry i pkt ,konkursy ..wiem ze to lipa czasem ale ludzie wierza i dlatego klikam...takie doladowania np to czesto dzieciaki maja ...forsy brak wiec staraja sie jak moga .... tylko dlatego klikam :) moze kiedys ja bede potrzebowal jakigos kliku :) moze sie zrewanzuja te osoby