Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

bo niektorzy pracuja w sobote magnolia :)....nawdorbie w nocy Artefakt muza calkiem niezla :)...musieli sie ucieszyc na topiku :)

miałam sprawe do myrevina a ona powiedziała zebym go zostawiła w spokoju i zajela sie swoim kablem. ona jest załosna:-o czekam az umrze

ja jakoś schudłam ostatno, ale to chyba tasiemiec b sie obżeram:D dziś chyba wybywam z Bombardą do naszego kumpla z podstawówki.ostatnio ogladaliśmy razem bal 8 klas i polewa była na maksa.a dziś nie wiem co bedziemy robić,na pewno pić malibu sunrise

tak Ci powiedziala ? przeciez to myrek decyduje z kim rozmawia .... :O nic nie rozumiem :O ...chyba we wlasciwym czasie odchodze bo to forum juz nie jest takie jakie bylo przedtem :O

Artefakt :) dziebne dzis szklaneczke za wasze zdrowie :)...tylko szklaneczke :classic_cool:.... jak bedziece w stanie dojsc do klawiszy to wpadnijcie choc na 5 min :)

a czego szklaneczke Kabel?:) my za twoje zdrówko na pewno wypijemy:) magnolia to chwilowe,ani sie obejże a utucze sie jak prosiaczek.to pewnie dlatego ze ostatnio troche pracy miałam w tym dps:) wpadne przedtem jszcze do Bombardy bo nie widziałam jej dzidzi chyba miesiąc i sie stęskniłam:)