Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

Gość totylkoznowujaija
🖐️cześć :) chyba musze sie zresetowac i gdzies pójść 😭

Gość totylkoznowujaija
kurcze...proba... zaraz jak ja sie nazywam? 😠hmm....

nie przyjde bo znow na macu jestem:/ tragedia po prostu,nie wiem jak to rano bedzie wygladalo...buuuuuu:((((((((((((( sluchajcie zaraz wszystko opisze:(

A wiec zaczne od poczatku. Przyszedl do nas sąsiad zwany Jozin - jak teb z bazin:P Męzczyzna moj postawil wódke na stół, ja przygotowałam dobre jedzonko a mianowicie nóźki w galarecie i jakies zakąski typu ogóry,salami,parówki,oliwki,śliwki w occie,pieczarki bla bla.Sama nie pilam wódki ale popalalam sobie blanty,no po prostu sielanka.Siedzimy,gawedzimy, wodki polało sie całkiem sporo, ci dwaj troglodyci zaczeli spiewac i drzec ryje,sasiad zza sciany wkurwiony:D Moj byL juz w takim stanie ze zaliczyl glebe pare razy,zreszta to nie trudne siedzac na kubełkach z farba,bo przeciez u nas remont. Sasiad w koncu poszedl bo obowiazki go wezwały a mnie na własna zgube zachcoalo sie robic sałatke. I mysle soboe oooooo jakby mis ie miska przydała co jest w piwnicy. Sama przeciez nie pojde, glupia nie ejstem,jeszcze jakis pedofil bedszie chcial mi pokazac male kotki:P No to poprosilam ładnie mojego mena zeby mi towarzyszyl. I to byl bład!!! Jakims cudem dolezlismy do piwnicy bez wiekszych wypadkow. Moj men sie popisywal jaki on niby trezezwy a nawalony przecie jak pks.Miska stala daleko daleko, a przejscie zastawione wielkim kartonem z posciela.Uznalam ze bezpieczniej bedzie jak ja ta miske zdejme a nie on.Wlazlam na karton i wygrzebuje miske i jakies tam jeszcze gazety.Obsunal mi sie rozowy kapciuszek i prawie bym sopadla z kartonu.Ale dalam rade.No i na nasza zgube moj jakze kuhwa nagle opiekunczy fgacet postanowil mnie przytrzymac.Trzyma mnie nie wiem po jaka cho;lere,ja miske juz mam mowie mu odsun sie.A ten nic,dalej swoje i mnie trzyma.No i tak mnie trzymal ze wypierdzielil sie na gasior z winem!!!!!!!Gasior trzasnal, wino poszlo sie kochac, a caaaaaala piwnica zalana,w tym my i posciel i stos innych rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(:(:( Kurna takie zacne wino!!!!! Pyszne,przewspaniale.Mialo byc na zime:(

jestne co pocieszajace z tej historii to fakt ze szklo nie wyrzadzilo nikomu krzywdy .....winko mozecie nastawic jeszcze raz .zima w tym roku dluga bedzie :)

ech ale cios:( dobrze ze mamy w sumie takie podejscie do zycia ze stwierdzilismy po prostu trudno i tyle:/munde bardzo przyslowie ze nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem...

sama wiec widzisz ile przykrosci i bolu zaoszczedziliscie :) a wino ? wino mozna nastawic raz jeszcze :) blizny po szkle zostaly by na zawsze ....

tee pinoki ! qrfa ! czytam ten temat ale tego nie zauwazylem i ...i widze ze trzeba wdeptac cie w ziemie bys pojąl co nie co ......pamietasz jak napisalem ci ze jestes male zero.....wciaz nim jestes !..

tee ! pinokio ! wierz mi ze nielatwo ....ale sa granice ktorych sie nie przekracza a ty zachowujesz sie jak slon w skaldzie porcelany...

Sukinsyn, ale wiedz ze pewnych zasad sie nie lamie. Powinienes zachowac przynajmniej resztki honoru i przeprosic pewne osoby. Ale jestes juz "dorosly" wiec nie bede Cie umoralnial.

sukinsyn z zasadami 90>>>.nie zrozumiales bo madrosc nie jest twoja najmocniejsza strona ! chodzilo mi o to ze pierdolisz co ci slina na jezyk przyniesie nie liczac sie z uczuciami innych...dla mnie jestes zerem przez duze "Z"

chloptas nie dla ciebie prostaku ....zreszta lepszy chloptas niz zero jesli masz troche honoru to juz nie wracaj do nas ...nie moge jednak oczekiwac tego od ciebie ...zera honoru nie maja 🖐️

19latek pisze do faceta dwa razy starszego dziecko :D cpales cos ? pisalem o naszym topiku a nie o kafe .. ale jak zwykle nie zrozumiales ....