Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_dosyć

Ja byłem prawiczkiem, żona wcześniej miała dyskotekowych partnerów. Katastrofa

Polecane posty

Gość nieprzyjemne
no coz nie ma sie wplywu na osobe przed jej poznaniem.rozumiem cie ale z drugiej str to byly szalenstwa mlodosci.przeciez kazdy ma jakas przeszlosc a czasu nie da sie cofnac mimo iz czasami chcialoby sie.nie kazdy wiaze sie z osaba ,ktora nikogo wczesniej nie miala.sa rozne przypadki,rozwodki,wdowe,nieszczesliwe milosci itd.skad miala wiedziec,ze zwiaze sie kiedys z toba .jest tak,ze partnerzy,partnerki z ktorymi decydujemy sie zwiazac tez mialy juz zwiazki,ktore rozpadly sie z roznych powodow.nie mozna tak kogos skreslac.daj szanse,bo kazdy ma przeszlosc lepsza lub gorsza

>pzw "Ze zwyczajnych preferencji. Nowe jest lepsze niż używane" no to sam sie sklasyfikowales...może lepiej byloby ci w krajach islamskich? tam maja podobne podejscie

Gość rzyjemne
brzydki................ no coz nie masz przeszlosci,wspomnien to lepiej zycie zmien

Gość rzyjemne
brzydki....... jak??????????/zrob cos szalonego,zebys mial co wspominac

Gość nieprzyjemne
dobra nie rob sobie jaj,bez przesady

Gość nieprzyjemne
nie udawaj,ze nie wiesz o co chodzi

"no to sam sie sklasyfikowales...może lepiej byloby ci w krajach islamskich? tam maja podobne podejscie" Może Ty się tam przeprowadz to Cię ukamienują i będzie wreszcie spokój. :classic_cool:🖐️ Niedziewice są boskie, każdy o nich marzy. Teraz kiedy już lepiej się poczuła mozesz dać mi spokój. :classic_cool:🖐️

Gość nieprzyjemne
nieskromnie mowiac ja dostarczylabym ci wspomnien nie byle jakich,heeeeeeeeeeeeeeee

nieprzyjemne => Ślepemu o kolorach gadasz. B'n'B kocha sobie współczuć, uwielbia rozprawiać z samym sobą o marności swego żywota, a nawet (o zgrozo!) onanizuje się jest tak egocentryczny w swym martyrologicznym eposie, że prawdopodobnie nawet staje mu do środka. B'n'B => 🖐️

Gość nieprzyjemne
kaliban no tak brzydkinb zrob cos czego wczesniej nigdy bys nie zrobil

Gość nieprzyjemne
kaliban a tak wogole skad wiesz jakich wspomnien moglabym dostarczyc????

Gość nieprzyjemne
bnb hmmm bylby to dla mnie wyzwanie i wtedy ja mialabym co wsominac,bo nigdy tego nie robilm........... jestem na tyle dorosla,ze sama decyduje o tym co robie i nikt sie w to nie wtraca bo to moj zycie

Gość nieprzyjemne
kaliban a skad jusz wiesz????????????

Gość nieprzyjemne
ja lubie brzydali takie mam zboczenie i w głebi duszy o takim marze

Gość czemu posty zniknely
min. bardzo madre wypowiedzi anonimowej87?

widac za mądre były i ktos nie wiedział jak ją przegadac, to zgłosił do usunięcia... tchórze.

Gość frufru popieram cie
madra dziewczyna z niej, a ktos to zglosil. pewnie jakis prawiczek

Gość offfffffermo
miala dobre podejscie do zwiazkow, milosci, drugiego czlowieka i taki idealizm z niej bil, pozytywne myslenie

Gość he he
Cóż, puszczalskie były, są i będą. Zresztą pełno ich w tym wątku. Piszą, że autor tematu to dupa, bo sobie nie poruch.ł wcześniej. Takie wypowiedzi to standard, poziom równy ale niski. Ciężko pewnie zaakceptować żonkę co z niejednego kwiatka nektar spijała. Może ona nie wie, że to kurest.o, może dla niej to "chleb" powszedni, nic złego itd. Zresztą kur.y zawsze bronią się tym samym... facetom wolno to czemu nam nie....he he.. A finalnie, w miarę normalni faceci dostają "ciężko" doświadczone niewiasty z przeczyszczonymi kominami......... i pole do popisu dla paskudnych myśli. To kwestia wychowania, ideałów, oczekiwań. Męka pańska........ he he. Współczuję............. tekst puściła szanowna małżonka fatalny, jedyny plus, że była szczery, tylko w du.pę z taką szczerością. Nie zaznasz już spokoju, c..ujnia wielka.... Rozumiem cie kolego.