Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_dosyć

Ja byłem prawiczkiem, żona wcześniej miała dyskotekowych partnerów. Katastrofa

Polecane posty

Gość prawiczki sa do bani

Gość prawiczek do smierci
dla niedziewic moze jestesmy do bani :D

Gość ghdfgfd
pierdolone dziwki, puszczaja sie a potem odnajduja miłośc. Take dziewczyny sa tylko do krzywdzenia, rozkochac, podupic, rzucic.

ghdfgfd nie kazda niedziewica taka jest

Gość ANTY-NIEDZIEWICE
NIE MA LITOŚCI DLA NIEDZIEWIC

Gość Anonimowa87
Gościu bez nicka, dziękuje że bronisz mojego honoru ;] ale chyba zupełnie niepotrzebnie, nie sądzę żeby prawiczek do śmierci miał jakieś złe intencje wobec mnie, myślę że kierowała nim tylko ciekawość i wścibstwo. Liczył że dam jakąś odpowiedz, on pociągnie temat, koniec końców wyczytałby tylko to co chciałby wyczytać, co by go utwierdziło w przekonaniu że z nie-dziewicami nie warto się zadawać, a ja oczywiście po drodze usłyszałabym kilka epitetów pod swoim adresem od reszty prawiczków. Generalnie coraz mniej widzę sens w udzielaniu się w tym temacie, bo to jak rzucanie grochem o ścianę, nie widzę u uczestników dyskusji chęci dyskusji, jest tylko chęć udowadniania swojej racji. Jednak jest jeszcze wypowiedz Offermy którą warto by skomentować....

Gość Anonimowa87
offerma "problem jest taki, że kobiety nadużywają słowa "miłość". dla wielu wyjazd do egiptu, turcji czy tunezji i 2 tygodniowe dokazywanie z jakimś kelnerem to też "związek" i też "z miłości"." Przykro mi, że miałeś takie doświadczenia z kobietami ( Bo chyba piszesz w oparciu o swoje doświadczenie, tak ? ) Ale swoich jednostkowych doświadczeń nie możesz przekładać na całą populację kobiet. Chyba zgodzisz się z faktem że obok nieszczerych kobiet istnieją również te uczciwe, które nie mają niczego do ukrycia, romans nazywają romansem, a miłość miłością. I chyba zgodzisz się z tym że istnieją również takie kobiety które nie miewają w ogóle przelotnych romansów, związków bez znaczenia. Myślę, że problem nie tkwi w kobietach lecz w Tobie...Nie masz zaufania do kobiet, wydaje Ci się że każda jedna to Twój wróg, każda ma coś na sumieniu, każda chce Cię oszukać, wykorzystać. Jak mając takie poglądy można zbudować szczęśliwy związek ? Jak można tego dokonać patrząc na każdą swoją potencjalną partnerkę jak na oszustkę ? Zresztą to nie tylko Twój pogląd, Prawiczek z wiarą chwalił się tutaj swoją niezawodną metodą wykrywania kłamstw, takim sposobem prowadzenia rozmowy żeby kobieta mogła się zdradzić się ze swoją nieuczciwością. Nie ufacie, knujecie, obmyślacie strategie....tylko po co to wszystko ? Na tym chcecie budować miłość ? To nie przypomina miłości tylko próbę sił. Kto okaże się w niej sprytniejszy, bardziej przebiegły, kto kogo oszuka, kto kogo zdemaskuje. Jedna wielka paranoja. Zastanawialiście się kiedyś jaki kobieta ma interes w tym żeby was oszukać ? Przecież na świecie jest wielu innych mężczyzn, nie musi się kurczowo trzymać akurat tych którzy nie akceptują jej przeszłości. Po co miałaby to robić ? Chyba lepiej być z kimś z kim można być absolutnie szczerym, kto rozumie a nie ocenia, kto nie wypomina. Nie szukajcie swoich partnerek wśród bywalczyń klubów czy dyskotek- które rzeczywiście mogą mieć i mogą chcieć zataić swoją barwną przeszłość- a wszystko będzie ok., nikt was nie wywiedzie w pole.

Anonimowa ja tu nie zamierzam nikogo atakowac, sam czasem mysle o tym, ze teoretycznie mozliwa jest sytuacja, ze zwiaze sie z niedziewica

poza tym jak dziewczyna wyczuje, ze jestem prawiczkiem z obsesja na punckie dziewictwa to raczej nie bedzie dazyc do pelnej szczerosci

Anonimowa87 ty moim zdaniem madrze piszesz i ja jestem gotowy prowadzic z toba dialog, ale ja po prostu takie mam poglady i to silniejsze. uwazam, ze luzujacm poglady w temacie dziewictwa moglbym na tym stracic i tego bardzo potem zalowac. nie chcialbym skonczyc tak jak autor tematu. a ja wiem, ze jakbym sie zakochal, to na zaboj, wiec pewnie dazylbym do slubu z ta niedziewica, a potem rozpaczal

Gość cytuje post z poprzednichStron
15:57 [zgłoś do usunięcia] prawiczek do smierci Anonimowa87 a jak dziewczyna uprawiala to nie w zwiazku, tylko w jakims luznym ukladzie, lub poszla z kims do lozka na imprezie? a jak seksila sie analnie?

"Zastanawialiście się kiedyś jaki kobieta ma interes w tym żeby was oszukać ? Przecież na świecie jest wielu innych mężczyzn, nie musi się kurczowo trzymać akurat tych którzy nie akceptują jej przeszłości. Po co miałaby to robić ? Chyba lepiej być z kimś z kim można być absolutnie szczerym, kto rozumie a nie ocenia, kto nie wypomina." Też się nad tym zastanawiałem i wniosek moze byc tylko jeden. Baby są głupie. :classic_cool:🖐️

tez tak uwazam. po co klamac by zatrzymywac przy sobie jakiegos beznadziejnego prawiczka?

bo nieatrakcyjny facet moze kobiete zdobyc tylko pieniedzmi

Gość Macho32
Mam żonę i ją zdradzam. A z kim? Z mężatkami, które mają mężów, z którymi są albo dla kasy, albo którzy są tylko pipkami dla poczucia bezpieczeństwa i którzy zapewniają wierność :D

Inteligentna kobieta ma wielu naturalnych wrogów-głupich mężczyzn:D Co do kasy...jest ważna,ale nie najważniejsza

Gość ggggggggggh
to zdarzenie bylo 30 lat temu. Sam Polanski ma teraz 75 lat, wiec stoi juz nad grobem jedna noga. lekki zawalik i po nim. Takich ludzi juz nie powinno sie sadzic i straszyc wiezieniem. Zawinil ewidentnie ale ukarac winno sie go po tym czynie od razu, a nie po 30 latach, kiedy to przypomniano sobie o jego winie. To chore; chora jaet praca takiego sadu. Wymiar sprawiedliwosci w tym wypadku dal d**y i osmieszyl sie przed calym swiatem.

ewelus a dla nas wazne jest dziewictwo

ggggggggggh-święta prawda,po co ogladac sie wstecz? to było dawno...żal mi go.To wybitna osobowość

byc ojcem nieswojego dziecka to najgorsze co moze byc

Gość jużdziadek
Do mam_dosyć: Pamiętam z młodości taki dowcip: Podczas obiadu dziadek wali babkę łyżką w głowę, ona zaskoczona nie wie co się dzieje; dziadek (wyraźnie cierpiący) powtarza atak. I po kilku takich akcjach wyrzuca z siebie: Jak sobie pomyślę żem cię nieczystą wziął..... Też mnie śmieszył ten dowcip, ale dzisiaj Cię rozumiem. Starzejesz się; też to mam. (chociaż nie byłem prawiczkiem)

nie jest tajemnica, ze feministki bronia u kobiet: zdrade, puszczalstwo, kurewstwo

prawiczku ale reka reke myje

..nalepiej to chyba zostać gejem...przecież kobiety sa takie okropne:)