Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczna28

w moim związku śmierdzi zdradą....

Polecane posty

a więc godzinę temu ponownie wybrałam numer do jego szefa. przedstawiłam się,przeprosiłam,że zawracam głowe i zapytałam wprost czy mąż miał pracować w nocy bo jak wczoraj wyszedł do pracy tak do tej pory nie wrócił a telefon milczy. facet bez zadnych ceregieli powiedział,ze mąż był wczoraj w pracy do ok 12,że był razem ze swoim bratem. że podwiózł ich tu i tu.... zapytałam też w którym miejscu teraz pracują i czy zdarzają sie sytuacje,ze pracują w nocy. odpowiedz szefa,ze teraz w nocy nie pracują,że jak już to może!!!w przyszłym tygodniu. słuchajcie krew mnie zalała.ledwo mówiłam z nerwów. nastepnie wybrałam numer do jego brata. powiedziałam cześć daj mi..... zrozumiałam"masz"po czy sekunda ciszy i słowa brata kierowane do mnie,powiedział coś czego nie zrozumiałam a zakodowane miałam to"masz" mówie więc-daj mi m,dlaczego mi go nie dasz,to on,że jego z nim nie ma.i ze od wczoraj sie nie kontaktowali. powiedział,ze to co mówił szef to prawda,że o tej godz się rozstali,w tamtym miejscu. powiedział też ,ze nawet pytał się mojego m czy jedzie z nim gdzieś do sklepu,na to podobno mój mąż ,że jedzie prosto do domu!!! szok! przeprosiłam brata,że postawiłam go w tak niezręcznej sytuacji,w końcu to bracie,ale ze mam nadzieje,ze nie będzie krył tamtemu dupy! że tu są dzieci a ja już i tak żyje jak kłębek nerwów!. chłopak powiedział,ze naprawde nie wie co się dzieje,ze nie ma żalu o ten telefon i temat i jak coś to żebym do niego dzwoniła,bo on też był oszukiwany i wie jak mogę sie czuc!!!

Gość Nektarynka00000
To juz chyba jasne. Musi byc przyparty do muru w jakis madry sposob.

jasne,a pewnie,ze jasne! tylko,że nie jestem rozhisteryzowaną gówniarą i póki nie wiedziałam nic musiałam jeszcze obrywać słownie za moje niby domysły. a ten palant ma nadal tel wył. doradzcie jak to rozegrac.mądrze rozegrać. mam chęć wykrzyczeć mu w twarz,ze jest najgorsza szmatą,ale na to mam chyba jeszcze czas. najpierw chyba coś innego,ale co??? chciałabym żeby wpadł po całej lini-a wtedy to już sam by stanął w obliczu swojej wierności i nie mógł by się wyprzeć.to chuj jeden!!!

Gość nie chłopak
wiesz, ja na Twoim miejscu to jednak postarałabym się o te dowody od detektywa, wiesz, zawsze to pewniejsze w razie rozwodu. A jak myślisz, czy brat zatrzyma dla siebie Twój tel, czy powie mężowi, że dzwoniłaś i coś podejrzewasz?

kurcze.. ja się chyba pogubiłam ( a to dopiero 2str!) jak śmierdzi Ci ta zdrada? bo na razie to wygląda to tylko na gorszy okres

przemęczenie, problemy w pracy, kryzys 'wieku średniego', 'wieku młodzieńczego', 'kryzys rodzicielski' etc paleta możliwości jeeeest wielkaaa

Lotoss ja to mogę nawet założyć,ze wczoraj potrącił go samochód i leży w szpitalu ale jak wytłumaczyć fakt,ze facet od jakiś 2 miesięcy non stop w pracy a przez tydzien nie było go 4 noce w domu? -w zeszlym tyg wyszedł w piątek wrócił w niedziele wieczorem łumaczenie-jesteś nerwowa i byś nie zrozumiala,ze musze pracować i robiłabyś awanture przez tel -wyszedł we wtorek wrócił w środe wieczorem-ta sama gadka no i wyszedł wczoraj rano i jeszcze go nie ma a tak jak pisałam w nocy to on nie pracował,to już wiemy

a swoją drogą jak nazwac to można gorszym okresem??? to mnie chyba miesiąc nie powinno być w domu,bo taki mam kiepski okres

Gość nataaa
i co teraz? caly czas ma wylaczony telefon?? co za drań! faceci sie do nieczego nie nadają/

Gość czytalam juz kilka takich watk
watkow tutaj i kazdy byl podobny do twojej sytuacji MAGICZNA wszystkie konczyly sie podwojnym zyciem faceta, niestety:( mam nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej

ma wyłączony. od czasu do czasu patrzę czy wiadomości z z wczoraj do niego doszły no i nie doszły.tel wyłączony. tak się zastanawiam czy nie poprosic szefa i brata o dyskrecje.nie uczyniłam tego a chyba jednak warto. co mi szkodzi. teraz jak bym mu wypaliła,że dzwoniłam i wiem ze nie był w pracy zawsze by wymówkę znalazł.taki typ. zresztą już pisałam,jaki to on zasadowy! potrafił awanture zrobic,ze nie mam do niego zaufania i kochanki wmawiam. to teraz znów by cos wmawiał-a ja chce żeby wpadł

Gość jak wroci do domu spytaj
sie go gdzie byl jak powie ze w pracy wtedy zaraz mu dowal, hehee:)

Gość forumowiczka87
ile jestescie po slubie? i czy byly miedzy wami juz jakies zgrzyty?zy to pierwszy powazny kryzys?z rteguły wina nie lezy po jednej stronie,za chorobe w zwiazku odpowiada maz i zona...to jest bardzo przykre,sama sie boje ,ze kiedys mnie to moze spotkac,a nie mozecie powaznie porozmawiac?w ogole kiedy mu powiedzials ze go kochasz?moze za duzo jest pretensji i zrzadzenia?i

Gość frentii
Lotoss, przestan wymyslac jakies bzdurne powody jego zachowania. Bidulo jest tak przemeczony, ze nie moze odebrac telefonu i z tego zmeczenia nie jest w stanie dojechac do domu:D:D Facet na bank zdradza i tu nie ma moim zdaniem zadnych watpliwosci. Autorko, teraz nie czas na histerie, ale na zimna kalkulacje i dzialanie z rozmyslem. Plakanie w poduszke zostaw sobie na pozniej. Musisz sie zastanowic co dalej robic. Na poczatek wystaw mu walizki za drzwi, trudno abys ty z dziecmi sie wyprowadzala z mieszkania. Najlepiej gdybys poradzila sie jakiegos prawnika jak to wszystko przeprowadzic, abys uzyskala rozwod z jego winy i oczywiscie alimenty.

Gość frentii
Forumowiczko, owszem, czesto tak jest, ale nie mozna winic zony za to, ze maz nie potrafi utrzymac fiuta w spodniach i nawet jesli cos mu nie pasi w zwiazku, to wybiera najprostsza i najprzyjemniejsza droge czyli ucieczke, zamiast usiasc i pogadac, do tego klamie jak najety i wszystko ma w dupie.

Gość forumowiczka87
masz racje,masz racje,ale ludzie zdradzaja z roznych powodow m,in, braku poczucia bliskosci ,milosci.....okazywaliscie sobie czułosc?nawet glupimi pocalunkami codziennie?moze zabraklo tego

Gość a dlaczego nie pojedziesz
do jego pracy w srodku nocy, sprawdzic czy tam jest?

Gość w podobnej sytuacjiii
magiczna i jak? ja też byłam w takij sytuacji ale kiedy zaczęłam drżążć i drążyć , to bolało mnie serce ze myslałam ze peknie

czułości,miłości mu nie zabrakło. w tej kwestii jestem wylewna. że kocham i tęsknie też wiedział. widział też moje zainteresowanie jego osobą,widział,że boli mnie to co on robi. zawsze podkreślalam,że jest dla mnie ważny,że bardzo go kocham i że świństw takich jak on mi funduje to ode mnie nie otrzyma. wie,że nie jestem do tego zdolna ,po prostu wie,że mi zależy!!

dla czego nie pojade do niego w środku nocy? pisałam,miejsca pracy ma wiecznie ruchome. nigdy go nie wypytywałam o konkretne adresy. zawsze sam coś mówił. nie wypytywałam bo nie przypuszczała,że przyjdzie czas by w jego pracy się stawić! a teraz nawet jak udam głupią-to może się zorientować. jak ostatnio pytałam to mowił,że wiecznie w rozjeździe jest. yhy...wiadomo o co chodzi. prawdy nie powie. w sumie mógłby wymyśleć jakiś lipny adres,ale co z tego. ja bym tam w nocy pojechala a on miałby tel wyłączony,i co by mi to dało. kupe nerwów.nic więcej

w dalszym ciągu cisza? a jesli się wyda, on si e przyzna, przeprosi powie ze sytuacja wymknela sie z pod kontroli, ze to tylko glupi flirt , ze kocha ciebie i dizci itd... wybaczysz mu? bedizesz potrafila z nim żyć?

inteligentny -- to chyba bardzo tez porządny jest i nudny przy okazji ;)

darujcie sobie,że to prowokacja,żałosne to. nie. nie wybaczę mu. skoro chciał mnie obarczyć winą o wszystko... to niech winny będzie ten który zawinił!........

ok, już nie przeszkadzam, jeżeli lubicie się tak bawić to mi nic do tego :) obyś, ku uciesze czytelników, uratowała swoje małżeństwo w nieprawdopodobnym, relacjonowanym na żywo zbiegu okoliczności, albo w końcu zdobyła, równie efektownie, dowody na zdradę ;) ta druga opcja jest chyba lepsza, można potem kontynuować temat o dalszych losach - próbie powrotu męża i jego staraniach o odzyskanie zaufania ;)

a sprawa mieszkania? macie ten komfort mieszkania oddzielnie? stać was na to?

inteligentny bardzo---jesteś trolem??????? to się leczy wiesz??? a może chciałbyś zabawić sie w detektywa mojego m i udowodić sobie,że to jednak Twoja wyobraźnia jest zbyt szeroka? na tym kończę moją dyskusję z Tobą🖐️🖐️

rozumiem. my mieszkamy razem, jeśli odejde do rodziców, on wprowadzi tam swoją babę i wyjdzie na tym najkorzystniej, nie mam zamiaru ustąpić,ale mieszkać razem nie umiem :(

Gość mamaalexa
moja rada: nie daj po sobie poznac ze cos podejrzewasz, zbieraj dowody i wynajmij detektywa, jak sie za szybko ujawnisz to bedzie sie bardziej kryl i nic mu nie udowodnisz.