Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczna28

w moim związku śmierdzi zdradą....

Polecane posty

Gość zaciekawiona.........
magiczna i co dalej??

Gość mama niemowlaka
Niekoniecznie facet, gdy zdradza, bardziej zajmuje się rodziną. Często jest właśnie w drugą stronę. Ja tak miałam. Totalnie olewał mnie i córeczkę (podobnie, jak magiczna, sam chciał mieć dziecko, a teraz zachowuje się, jakby mała była nie jego), jak mu zwróciłam uwagę to była awantura i zrzucanie winy na mnie. Niestety stuprocentowych dowodów nie znalazłam, na wszystko miał wytłumaczenie, a po miesiącu takich dziwnych zagrywek, zmienił się o 180 stopni. Przypuszczam, że tamta kopnęła go w dupę.Także uważam, że omawiany tu delikwent ma kochankę. Tym bardziej, że kilka razy w tygodniu nie wraca na noc i ten wyłączony telefon mówi sam za siebie. Tylko dowodów czarno na białym brak. Może ktoś, kto ma samochód by go śledził? Jakiś Twój znajomy? Ja swojemu za grosz nie ufam i też kombinuję, jak go przyłapać. Niestety nie stać mnie na detektywa, chyba że kosztem wielu wyrzeczeń. Więc na razie stoję w miejscu.

Gość magiczna ja...
jestem w bardzo podobnej syt. sprawdziłam jego tel okazało sie ze pisze z jakas suka i dzis właśnie go pakuje. dziewczyno nie daj sie. wypier**** go choc na pare dni niech wie ze to nie są przelweki. po dobroci nic nie wskórasz

no właśnie z takimi typami to po dobroci nic się nie wskóra! takie mendy tylko to wykorzystuja!!! a później pewni siebie smieja nam sie w twarz! no to na temat -motał opisujac swój dzień poza domem. to już nie wytrzymałam i nazwałam go kłamcą i łgarzem!!! powiedziałam,ze wszystko wiem i żeby skończył wreszcie ściemniać! na to on ze ja gówno wiem i co ja wymyślam i zebym sobie nie myślała ,że on jest taki głupi i że on zawsze będzie mądrzejszy niz ja.(he he fiut jeden!!!!bardzo to ciekawe) ze on nie chce sie wyprowadzac bo on nas bardzo kocha(yhyy...) ale ze miedzy nami jest xle i że on czasami juz nie potrafi tego powstrzymać,że momentami to już mu pasuje takie życie i że robi mi na złość(o zgrozo!!!) gdzies tam w miedzy czasie przetrzepalam mu plecak-czysto. drugą komórkę która nosi zapasowo(bez karty)czysto9a swoją drogą to po jakiego chuja on ją nosi jak mu ona nie potrzebna????!!!!!) wszystko czyste. później kazałam pokazać tel-pokazał i nic nie było,ale to nic w końcu można dowolnie sobie wszystko kasować. jak mu przegladałam tel to komentowałam sobie i on już z jadem do mnie żebym oddawała telefon bo znów wymyślam. powiedział,ze jestem pierdolnięta i takie tam. no to kazałam mu wypierdalać z domu w tej chwili!!!! powiedziałam won ty śmieciuchu jeden! jeszcze mi tu kurwa mać podskakujesz!!???? wypier bo cie sama wykopie z mieszkania. a on,ze ja go przeciez kocham i tego nie zrobie. to go zaskoczyłam mówiąc ,ze jeszcze go spakuje,a jak!!!!!! wyszedł sobie z kuchni-zapewne pewny siebie- i poszedł do małego (obudzonego wrzaskami...) dokonczyłam swojego drinka i tu chce dodać,że tylko drinki,które sobie piłam uchroniły wczoraj tego drania przed jakimiś obrazeniami....inaczej pewnie bym go zatłukła) wpadłam do pokoju,po drodze złapałam torby i ku jemu ździwieniu zaczęłam pakowanie. latałam jak burza i tylko dokładałam. mówił,ze jestem świnią,ale on i tak nie wyjdzie a tym bardziej na noc ,bo gdzie on pójdzie?? rozumiecie???-gdzie on pójdzie?! tam gdzie spedzałeś nocki mój drogi,tam!!! tam pójdziesz!!!!!!!!!! wystawiłam walizki za drzwi i położyłam sie do łóżka. on-a co ja wyprawiam,żebym je wnosiła do domu,ze on jutro rano się wyprowadzi. że może ktoś mu to ukraść i zebym po to szła. klepał jak potłuczony. -jak mozesz,idz po to,proszę cię... i tu jego-----proszę cię----aż mnie zdziwiło,bo to ja zawsze o coś prosiłam a on już nie pamietam kiedy! ale co,nie ugięta byłam. powiedziałam,ze jest chuj i kłamca,ze wiem gdzie,był,z kim był,o której skonczył prace(nie mogłam wytrzymać,trudno) to on,że brat z szefem mnie oszukali i było to ukartowane(a tak jak niby mi powiedzieli to było,ale dzien wcześniej) i że jakmogłam zadzwonić,ze kiedyś mówiłam i isę zarzekałam,ze tak nie zrobie palant na całego. polazł po te walizki i tu punkt dla mnie,ze sama po nie nie poszłam. obsrałam go i poszłam spać. w nocy się łajza przytulał bo czułam! rano robił dziecku mleko a jak chciał się szykować to pracy to mnie obudził,żebym się dzieckiem zajęła. jak na niego nie ryknełam,żeby sobie sam radził!!!drań! jeszcze mnie budził! później przed wyjściem,ale wstałam i powiedziałam,ze ma brać inny telefon a jak jego jest taki zawodny,albo te walizki ze sobą. on,ze walizek nie weźmie bo jedzie do pracy a telefon jest dobry! że on moze wyprowadzić się z domu ale po pracy. to mu powiedziałam,ze po pracy to on do dzieci biegnie ,bo może ja dziś nie wrócę!!!!! to się napisałam!

Gość forumowiczka87
jestes baba z jajami! bede 3 mac za ciebie kciuki pisz co i jak.......tylko ciekawe czy na 100% to kochanka......bo jak by sie okazalo,ze nie to troche lipa,patrze,ze jestes b,impulsywna tak jak ja i nie przebierasz w słowach.............. zobaczymy co dalej

Gość nie popuść mu teraz
wóz, albo przewóz facet musi wiedzieć, że to nie żarty pobimbał dość a ty wykazałaś już dość wyrozumiałości teraz się nie cofnij i wystaw mu walizki jak będzie wracał z pracy jak będzie musiał prze kilka dni główkować co teraz ze sobą zrobić nabierze rozumu a jeśli odejdzie to nie ma co żałować, bo i tak by się nie ułożyło

jesli okaże się,ze to kochanka to plunę mu w gębę i zrobie i wszyscy sie o tym dowiedzą!:) przylgnie do niego etykieta nieodpowiedzialnego zdrajcy. takiego,który naciskał na dzieci a później poszedł się gzić. wiesz tu jest nadal mnóstwo niewyjaśnionych spraw. jak czytalaś to wiesz ,ze od zeszłego piątku nie wrócił w sumie 4 noce do domu. w pracy to on napewno nie był-wiem od szefa,a miał wytłumaczenie tylko na wczorajszą noc. tamte noce zastawiał pracą ze zleceń firmy a takich nie było(i znów się kłania szczerość szefa:) ) pytanie gdzie ta łajza była?!

Gość forumowiczka87
ile jestescie razem po slubie?a przed slubem ile byliscie?

Twarda babka z Ciebie i dobrze! Trzymam kciuki! Macie może wspólne konto w banku? Sprawdzałaś jego wydatki?

no w pracy(chyba..:) ) tez mu zadałam to pytanie... o której będziesz? on jak skoncze(to chujoza!) ja-pytam o godz!!!! on-po 19 i taka z nim rozmowa! ja akurat wtedy bedę w pracy,ale napewno sie do drania odezwe i spytam czy dotarł do domu...(a moze znów tel będzie miał wył?wiecie co to już patologia jakaś...)

Gość i znowu wpadka
27.09 - magiczna pisze; mam podejrzenie,ze może ma dwie karty i prowadzi podwójne życie??? nie piszę o dwóch telefonach bo to bym zauważyła 28.09 magiczna pisze; przetrzepalam mu plecak-czysto. drugą komórkę która nosi zapasowo(bez karty)czysto9a swoją drogą to po jakiego ch*ja on ją nosi jak mu ona nie potrzebna????!!!!!) Wczoraj nie mial drugiego telefonu a dzisiaj pstryk - i ma:-) Nie kupił soboe w międzyczasie bo żona nie jest zaskoczona, wręcz pisze, że __ nosi_ ją na wszelki wypadek a ją to dziwi, czyli ta zpasowa komórka to dla niej nie nowina. .

Gość podziwiam cie jestes
babka z jajami. wilekie brava dla ciebie nie daj sie, nie daj z siebie zrobic niewolnicy!!!!!! pozdrawiam ps. specjalnie na noc kopma zostawilam wlaczonego i ten watek zebym mogla go dzis odnalesc, bo bylam taka ciekawa co sie wydarzylo:))napisz jak dalej ci poszlo:)

Gość do i znowu wpadka
daj na luz jaka to różnica? skoro nawet komuś chce sie ciągnąć wątek i publikę zabawiać - to bardzo dobrze ja z zainteresowaniem czytam z doskoku :)

a wiec - ja noszę w torebce trzy telefony.rozumieć jako trzy numery telefonów! on ma tylko jeden numer czyli iswój jeden właściwy aparat gdzie trzyma swoją kartę. czasami tez nosił i drugi aparat i ja o tym wiedziałam-z moją kartą(nie używaną praktycznie) ale jak mnie wkur gadkami,że mu właściwy tel sie rozładowywał i nie może być w kontakcie to zabrałam karte krzycząc ,ze i tak nie chce z niej korzystac,a telefonik rozładowałam i wrzuciłam do plecaka.

Gość i znowu wpadka
Ja też czytam z zainteresowaniem, ale motywuję dziewczynę żeby sie bardziej starała bo sprawia zawód tym zaangażowanym kobietom co z wypiekami na twarzy czekają na ciąg dalszy:-) Powinna dbac o szczegóły jak chce żeby jej dalej wierzyly.

Gość i znowu wpadka
>zabrałam karte krzycząc ,ze i tak nie chce z niej korzystac,a telefonik rozładowałam i wrzuciłam do plecaka. Co dalej nie zmienia faktu, że dzisiaj piszesz o dwóch telefonach a wczoraj twierdziłaś że drugiego telefonu nie ma, bo byś to zauważyła. No dobra, kontynuuj swoją historię, na razie zamilknę i będę czytać dalej i obserwować jak się kobiety wczuwają. A ty się weź do roboty i popracuj nad scenariuszem. I dbaj o takie szczegóły bo wyraźnie tracisz ostatnio formę;-)

he he poprawiacie mi humor :) dziękuję ,bo w sumie to mam marny. a o co tu sie starać? myślcie sobie co chcecie zazdroszczę wam,że wasze życie jest takie piękne.poważnie zazdroszczę.

czytaj ze zrozumieniem-nie ukrywa/bo nie znalazłam u niego żadnego obcego telefonu! dlatego obstawialam za drugą kartą,którą wkłada kiedy dla mnie jest-nieosiągalny- w końcu łatwiej jest mieć dwie karty i ukrywać maleńką kartę niż chowac się z telefonem i narażac,ze baba go znajdzie

Gość i znowu wpadka
>a telefonik rozładowałam i wrzuciłam do plecaka. Rozładowany telefon to się wrzuca do szuflady a nie do plecka:-) Po co wrzucać komuś do plecaka rozladowany telefon? >swoją drogą to po jakiego ch*ja on ją nosi jak mu ona nie potrzebna????!!!!!) To niby sama mu go do plecaka wrzuciłaś a teraz się dziwisz, że on go tam nosi?;-D Sama go tam wrzuciłaś a wczoraj pisałaś, że na pewno drugiego telefonu mie ma bo byś o tym wiedziała? No przecież wiedzialaś bo go tam wrzucałaś. nawet rozladowany telefon to w dalszym ciągu telefon:-) (naladować go to nie jest problem)

Gość i znowu pwadka
>czytaj ze zrozumieniem-nie ukrywa/bo nie znalazłam u niego żadnego obcego telefonu! Nie pisałam nic o ukrywaniu. >w końcu łatwiej jest mieć dwie karty i ukrywać maleńką kartę niż chowac się z telefonem i narażac,ze baba go znajdzie Ale co to ma wspólnego z tym o czym mówię? Z tym, że wczoraj pisałaś jedno a dzisiaj drugie?

Ta historia jest całkiem możliwa.... Moja znajoma miała podobny problem. Mąż znikał w pracy na 4 dni i noce w tygodniu. Ona sama w domu z 2 dzieci, nie pracowała. Znalazła opakowanie prezerwatyw (ona i on nie używają)i i wiele innych rzeczy. On się nie przyznał. Zrobił z niej wariatkę która wszystko sobie wymyśliła. To co znalazła było niby dla nich (?) kupione. O co nie zapytała to słyszała "nie twoja sprawa". Długi przeprowadzki itp. Suma sumarum doszło do całonocnej awantury w której każde z nich wylało całą żuć z żołądka. Postanowili pracować nad związkiem. Sielanka trwała 7 dni. I wszystko wróciło. Nie może odejść od niego bo mają dość skomplikowaną sytuację mieszkaniowo-finansowo-rodzinno-powaloną. Autorko dąż do prawdy, jeśli nic się nie zmieni nie dawaj 2 szansy!

Gość nie przejmuj się
że dzieci neostrady wszędzie wietrzą prowokację, oni już tak mają. Dla mnie twoja historia jest spójna i trzymam za ciebie kciuki. Jeśli twój mąż okaż się w porządku to tylko się cieszyć, ale żeby się o tym przekonać musisz być teraz twarda i nieustępliwa. Wszystko musi się wyjaśnić do końca, żeby wiadomo było na czym stoisz i z czym masz się zmagać. Potem zdecydujesz czy da się z tym dlaej żyć, czy nadal chcesz z nim byc. Może prawda wcale nie będzie taka straszna, ale musisz wiedzieć.

słuchaj skoro dzwonie do męża,pisze,a on często ma wyłączony telefon to pierwsze co przychodzi mi do głowy-dziad ma drugą kartę.wyłącza telefon,zmienia karty i można sobie do niego dzwonić do usranej smierci. zwracam mu uwagę on twierdzi,że jego telefon zawiesza się,wyłacza mówię bierz ładowarkę i pakuje delikwentowi do plecaka. po kilku dniach znów ta sama wymówka,mimo ładowarki zawiesza się,wyłacza a on nie ma czasu co pare minut patrzec w tel. to mówię do głąba -bierz mój aparat,masz nawet kartę i jak już z łachy swojej zerkniesz na swój i bedzie wyłączony to masz tu dzieki temu ze mną kontakt . nie będziesz musiał ładować swojego(bo zaraz by była wymówka,ze musi podłączyć,poczekać a to czas przecież!)to ma szybko możliwośc kontaktu. przyszedł kolejny dzień. dzwonie na jego,nie odbiera,dzwonie na ten nr który mu dałam nie odbiera. wrócił mówię z twoim był problem bo jest do d(rzekomo) brałeś ładowarkę i nic to nie zmieniło dostałeś aparat i znów to samo. wzięłam tel który mu dałam wyjęłam kartę-mowiąc na chuj ci ona? rozładowałam telefon i wrzuciłam mu do plecaka mówiąc-noś rozładowany bo i tak ci si nie przydał! teraz chociaż będzie powód że na niego nie ma po co dzwonic! i moze dla ciebie to nienormalne,ale swoje życie przeżyje po swojemu