Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka3333

Mój Pamiętnik odchudzania 17 lat -10 kg zapraszam do wspólnej walki

Polecane posty

cola zero zawiera aspartam i inne swinstwa. Ja pije ( ale to mój nałóg którego staram się pozbyć).

tez jestem nalogowcem ;) no nic, lece do pracy, w domu bede po polnocy, czyli caly ten czas bez food, tylko jedna salatka niewinna, hah:) 3majcie sie laski x

Ja odchudzam się od kilku dni,wszystko zapisuję sobie w zeszycie :P Nie robię nic szczególnego,zamieniłam zwykły chleb na pieczywo chrupkie,nie używam już masła,piję zieloną herbatę,nie jem słodyczy no i jem 5 posiłków dziennie.Ćwicze aeroby i robię 100 brzuszków.Czyli nic wielkiego,a przez 5 dni waga spadła z 61,9 do 60,4 kg.Mój cel to 50 kg -.-

dziewczyny ja zajrze do was wieczorem teraz jadę do chłopaka mamy jechać do jakiejs jego rodziny i pewnie dostaniemy zaproszenie na chrzest- mam nadzieje ze dobrze wypadnę wsród jego rodziny mam stresa hihi;*pozdrowionka dziewczynki;p

Śniadanie: pomidor, musli Obiad: udko nadziewane + pomidor, ogórek Kolacja: plasterek szynki, brzoskwinia + 1h na skakance, ćwiczenia, brzuszki strasznie chce mi sie jeść ! Ale to jak zawsze.. a może spróbuję jeszcze tych ćwiczeń Tabata..

Witam :) Ja mam 19 lat 174cm i coś koło 70 kilo wagi może nawet z 72 teraz juz będzie.... Zapuściłam się okropnie.... Głównie przeszkadzają mi moje wielgaśne uda porośnięte cellulitem i tłusty tyłek. Ogólnie z natury mam dość pełne kształty i wygląda to dobrze ale przy wadze w granichach 60-63 kilo a później tłuszczyku jest juz za dużo... Od czwartku startuje ze studiami i nie bede miała zbytnio czasu na ćwiczenia. No i nie będę również w stanie wyeliminować z diety alkoholu ale postaram się ograniczyć :) Jako ćwiczenia znalazłam taki program 30 dniowy na utrate wagi. Seria ćwiczeń to niecale 30 min ale wycisk jest. To chce robić codziennie bo czasochłonne nie jest ;) I tej samej prowadzącej ćwiczenia na problematyczne partie ciała ;) to chce robić 2-3 razy w tygodniu w zależności od wolnego czasu. No i w weekndy po godzinie orbitreka na dzień :) jak troche zwalcze cellulit to na piątek zaplanuje wieczorny basen + sauna ;) W sumie będę zadowolona przy wadze 65 kilo. Byle tylko ciało wyglądało bardziej na zadbane ;)

Przyłączam się do was dziewczyny. Postanowiłam zmienić coś w moim życiu, mianowicie planuje schudnąć 15kg, tak na start bo powinnam nawet ze 20. Mam nadzieję, że będziemy się wzajemnie wspierać;)

hejh hej:):) wrocilam z pracy, totalna mialam ochote na kanapke ale przyszedl moj ex z kolegami, totalnie mnie upokorzyl, jestem tak wsciekla i upokorzona ze ie zjem chyba nic do konca tyg :(:(:( masakra :(:( chce plakac...ale at least dieta poszla dzis spoko...ide spac:(

Nie daj się chłopakom wytrącić z równowagi. Skoro to tylko ex to olej go i ciesz się życiem. No i gratuluję dnia na diecie ;) Ja dzisiaj dowazyłam się no i mam niecałe 71 kilo .... Dziś dzień 2 ;) a nastęone ważenie za tydzień. Mam nadzieję, że za miesiąc zobaczę jakieś 3 kilo mniej :P

dzieki Saphe :):) obudzilam sie w sto razy lepszym humorze, na sniadanie wrap ze steakiem i tona warzyw (zrobilam sobie w pracy, 3ba oszczedzac;)) i herbata z lyzka miodu. to razem jakies 500kcl, nawet w sumie moze 600?? ale spoko bo teraz lece do pracy i bede wieczorem i wtedy zjem salatke z kurczakiem:) i jakas kawe w ciagu dnia. bilans dnia powinien wyjsc ok 1000kcl, moze dorzuce wieczorem serek wiejski zeby nie schodzic ponizej limitu 1300:D:D buziaki, milego dnia laski xxx

Ja mam ochotę na sałatkę grecką ;)Tylko musze sobie fete jakąś niskokaloryczną dokupić i będę miała pycha kolację :D I chodzą za mną krewetki.... Ale najpierw zrobie rozeznanie po ile są u mnie w sklepach bo szkoda mi troche kasy na te frykasy ;P

witam kochane ja własnie wróciłam ze szkoły śnaidanie- kanapka w serem 2 sniadanie- herbatniki obiad- talerz zupy pomidorowej,2 małe ziemniaki z 4 śledzikami podwieczorek - owoce kolacja- pomidor ogórek z jogurtem naturalnym;) ja lece na dwór a potem bede sie uczyc bo mam od groma na jutro ;/;\ NICK ...................WZROST ...........WAGA START .......JEST........CEL stokrotka3333............177cm.................75....... ..........75..........62 croatia.....................162cm.................65..................65..........55 swisschocolate...........169cm................70..................70..........60 saphe........................174cm................72..................72.........63

Ja dzisiaj jestem zadowolona :) Nie skusiłam się na słodycze i jadłam w miare zdrowo ;) Owsianka z owocami na śniadanie jabłko na II śniadanie ryż brązowy marchewka z groszkiem i udko z kurczaka na obiad gruszka i pestki dyni na podwieczorek sałatka grecka na kolację ;) No i pocwiczyłam :D Jutro piwo mnie nie ominie ale zjem trochę mniej i więcej poćwicze i powinno jakos to być ;P Nie mam zamiaru całkiem się ograniczać bo jest to dla mnie zbyt stresujące i przez to najcześciej przestaje o siebie dbać ;)

hej wszytkim :* u mnie wczorajszy dzien spoko, dzisiaj mam wolne. czuje sie troche chora wiec zostane sobie w domku. jak narazie 400kcl za mna:) tak sobie mysle co by tu dzis zjesc na obiad;D stokrotka---> ja tez mam o groma nauki, omg:( ale jakos nie moge sie zabrac;(((

hej kochane ja dopiero wrociłam ze sql;( jestem wykonczona głowa mnie boli i ogolnie pogoda taka ze poszła bym spac;( dzisiaj zawaliłam troszke bo rano nie zjadłam sniadanie tylko wypiłam kubusia i poleciałam do szkoły niedawno wróciłami zjadłam cały obiad ;{ salaterke zupy 2 ziemniaki i smażoną watróbke z cebulą wiecie moze ile ma wątróbka kcal?taka smazona z cebula??? do konca dnia tyko woda i jabłka

stokrotka nie jest tak zle xx twoj obiad mial max ok 800kcl?? nie zapychaj sie jablkami bo to w sumie cukier na wieczor, wez pij duzo wody a wieczorem warzywa i moze salatka, albo serek albo piers kurczaka lub rybka:)? zawsze powtarzam, snaidanie jest najwazniejsze:D! ja tez jak narazie sie 3mam ;))

1200kcl za mna, wieczorem zjem only jogurt... tez tak macie ze jak macie day off i siedzicie w domu to totalnie trdno wy3mac wam na diecie?? ja bym jaaaadla i jaaadla dzisiaj,lol...normalnie jak mam prace i studia i ciagle jestem w biegu to nawet nie mysle o jedzeniu, raczej tylko o kawie zeby nie pasc ze zmeczenia, heh;) ale wszystko mi sie odbija jak mam wolne... az jestem w szoku ze siedzac caly dzin w domu wsunelam dopiero 1200kcl i to wszystko zdrowe:D i w ogole czuje jakby mozg mi wypalill przez wakacje, po paru miesiacach pracy i regularnego picia;D i najpyszniejsze lody swiata sa w promocji w sklepie tuz pod moim domem;;( pol ceny;( okropny dzien:D a jak u was laski:)? ps. od jakiegos czasu robie sobie brzuszki jak tylko mam chwilke czasu i dzisiaj zauwazylam ze mam naprawde duza roznice w talii:):) chyba tylko to mnie powstrzymuje od jedzenia dzisiaj;))

:) swiss chocolate- własnie cos koło tego ten obiad mial to co dałam rade dzisiaj to spaliłam byłam na spacerku co prawda 30 min ae zawsze cos mam od groma n auki i zbytnio nie mam w tygodniu kiedy duzo cwiczyc... laski gracie dzisiaj w lotka?? 40 mln w duzego ;PPP

serio? aaa,tez ce 40mln;((( wydalabym na operacje wycinania tluszczu:D:D ale nie mieszkam w pl, nie wiem gdzie moge zagrac tu w pl lotka;/ teraz siedze nad ksiazkami i nic mi nie wchodzi do glowy, ani nie ce mi sie nawet jesc...taka totalna zawiecha, echh:P juto mam caly dzien zajec wiec idealnie dietetyczny day, mam tylko nadzieje ze nie bede wpieprzac w biegu smieciowego jedzenia, co jest niestety bardzo mozliwe znajac mnie;d

Ja dzisiaj zjadłam na śniadanie musli z jogurtem, później jabłko , na obiad 3 małe szaszłyki własnej roboty - więcej warzyw niż mięsa ;P - ale obiad jadłam przed 13 ;) hehe później kiść winogron i piwo jedno wieczorem ;)

calkiem spoko Saphe!:) bravo:) ja siedze i umieram z nudow nad ksiazkami i zaraz zaczne z nudow jesc mimo ze nie jestem glodna ani troche;/

hej dziewczynki u mnie ok ale dzisiaj po południu napewno nie bedzie ok z diętą- idę na ognisko i napewno we mnie wmuszą jakąs kiełbaske!! I INNE SMAKOŁYKI MAM NADZIeje ze bede sie trzymac;)buziaczki kochaNE;*

Hej ;) Właśnie nudy są straszne i dla mnie ;) Bo wtedy lubię coś podgryzać dla zabicia czasu... Najczęściej jakieś ciastka albo inne zapychacze ... Ale od jutra startuje ze studiami wiec raczej przy moim kierunku nie bede miała czasu na nude ;P 2 razy w tygodniu będę jadła obiady na mieście ale już znalazłam fajną knajpę wegetariańską gdzie za nieduże pieniądze można smacznie zjeść. Smacznie no i zdrowo ;D A że jest kawałek od uczelni to porcja ruchu przed i po posiłku zapewniona :D

witam witam x ja wczoraj pierwszy dzien na uczelni po wakacjach, nie wiem czy zjadlam jakos super malo ale chodzilam masakrycznie duzo, zeby sobie odbic za te ostatnie tygodnie obijania sie,poszlam pieszo zamiast brac metra a jak wrocilam to zapodalam tysiace brzuszkow:D tzn 300:D dzisiaj nzowu na zajecia lece, a wieczorem mam randke ale totalnie nie mam ochoty isc bo koktajle maja tysiace kcl:D:D wole isc gdzies z laskami albo sie pouczyc ale mam wyrzuty sumienia tak olewac\faceta ktorys juz raz z rzedu:D zwlaszczca ze jest naprawde super...omg, dieta mi juz pada na leb... w kadzym razie, jak do tej pory mala latte i serek wiejski z ananasem razem 340 kcl:) milego dnia xxx wegetarianska knajpka, fajnie fajnie zes sobie obmyslila ;)) klucz to w sumie jak najwiecej chodzic;) stokrotka a jak tbie idzie???

witajcie kochane u mnie ok nie mialam zbytnio czasu zeby zajrzec ostatnio tyle nauki tu jeszcze cos zrobic w domu (dopiero skonczylam porządki) menu dzis; sniadanie 1,5 kanapki z pasztetem pomiodrem i rzodkiewką obiad- 3 małe kluski z śliwka i salaterka zupy pomidorowej kolacja- kanapka z serem białym i jajko plus pomidor ogorek

hejjj :) u mnie dieta tez spoko. ale nie wiem co mi sie stalo, od jakiegos tyg czyli akurat teraz kiedy zaczela mi sie nauka i intensywny tryb zycia dostalam maskarycznego dola i obsesji na punkcie swojego ciala. caly czas chodze zdolowana, ale nie mam zadnych obiektywnych powodow, widze ze nie jest tragicznie ale czuje sie jak totalny smiec, mam wyrzuty sumienia za kazdym razem jak biore cos do ust nawet jak to jest salatka albo obiad na ktory mam prawo zjesc wiecej. dzisiaj zamast obiadu zjadlam jogurt;/ czuje sie paskudnie, nie wiem co mi jest!! i zamiast widziec przed soba cel zeby zdac ladnie examiny na polrocze itd to jedyne czego chce to byc chuda.nie szczupla, ale chuda;/ co mi sie nagle stalo;/?? strasznie mnie to frustruje;/ normlnie jak dieta miw ychodzi i jem ladnie i zdrowo to mam super humor, chec do nauki itd. teraz czuje sie jak jakis wieprz mimo spoko diety i wcale nie mam ocoty sie uczyc i wszytsko i wszyscy mnie strasznie wkurzaja;/

hej dziewczynki co tu tak pusto?;/ swiisschocolate-ja\ mam tak samo niska samoocena mimo ze chlopak i znajomi mowia ze nie jestem gruba jednak wczoraj mama powiedziala mi ze przytylam i dostałam boków!!!!!! :(( no super mam nadzieje ze to zgubie u mnie w rodzinie wszyscy maja rozlozyste biodra ;/ dzis; sniadanie-kanapka z wędliną i ogórkiem, ryż berliso herbata obiad- rosół , piers z kurczaka surówka kalafior brokuły podwieczorek- duże jabłko kolacja-1kromka chałki z dżemem lub serem bialym ] własnie wrocilam z 2 godzinnego spacerku i czuje ze sie dotlenilam;P WIECZOREM PO NAUCE ZROBIE brzuszki skośne podnoszenia nog przysiady niewiem czy dam rade poskakac dzisiaj na skakance a jak u was

hej dziewczyny gdzie wy jestescie?? zagladam tu czesto i nikogo nie ma mam nadzieje ze wrócicie u mnie dzisiaj; śniadanie- kanapka z pasztetem herbata z 1,5łyz cukru-ok 200kcal w szkole- 2 mentosy = 20kcal i jedno ciastko 15kcal obiad- salaterka zupy pomidorowej z łyzką makaronu max 35kcal plasterek ogonówki wędzonej 25kcal jak narazie 295kcal pozniej zjem jeszcze jogurt , ser biały pomidor rzodkiewka ogorek konserwowy ,sok pomidorowy i jajko musze troche ruszyc metabolizm zebym zaczeła chudnąć ! dzisiaj duzo zrobiłam km na pieszo wiec mam nadzieje ze cos sie ruszy kochane piszcie!

heeeej xxx u mnie spoko dieta ale nie wdze zebym chudla i w ogole mam beznadziejny humor ostatnio i wszytko mnie strasznie wkurza;/ robie duzo brzuszkow i chodze ile sie da...ale jakos wcale mnie to nie pociesza....