Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymuje juz

Jak odciac pepowine, czyli usamodzielnic sie

Polecane posty

Gość nie wytrzymuje juz

rodzina niszczy mnie psychicznie, a ja juz dluzej tak nie wytrzymam, chce uciec. Problem w tym ze obecnie malo zarabiam co nei starczy mi na utrzymanie..i jak tu sie nie zaszczelic:(

Gość kuku na suficcieeeeeee
Mojfacet ma 25 lat i mieszka dalej z rodzicami.On ma dziecko 3- letnie z poprzedniego zwiazku i on kieruja jego zyciem.A on nie potrafi sie i przeciWstawic.Oni kaza mu jechac na wies zdzieckiem do dziadkow a on jedzie bo rodzice.

Gość zaszczelic sie nie da
Co innego zastrzelic:)

Gość palacz w kotłowni szkolnej
wiesz bez kasy się nie usamodzielnisz... sama napisałaś ze malo zarabiasz... jak mieszkasz w jakimś dużym mieście, rozwiązaniem będzie mieszkanie studenckie... Powodzenia! ps. facet z mieszkaniem by się przydał... a to pewnie wiesz:P

Gość nie wytrzymuje juz
dzieki za rady! sama juz nie wiem, co lepsze, zyc biednie ale na swoim, czy meczyc sie i dalej byc niszczonym psychicznie

"Jak odciac pepowine, czyli usamodzielnic sie" - mieć pracę za odpowiednią kasę - mieć pracę za mniej odpowiednią kasę i dziewczynę/faceta - mieć pracę za mniej odpowiednią kasę i wynając ze znajomymi bo jak cięstać to decyzja jest raczej prsota