Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksxxxi

Alez mam dzis chcice , o niczym inym nie mysle, tam mi sie chce

Polecane posty

Gość ciekawyyyy
zaczęliśmy od 15 w hotelu i kochaliśmy sie aż do rana z przerwami :) ale raz udało mi się doprowadzić ją 10 razy:)

Gość seksxiii
hahah , nick

Gość seksxii
ciekawy to niezly jestes:) ja mojemu facetowi mowie jak ma robic tak by mi bylo dobrze,i on mi tez, i jest super,uwiebiam jak jeczy z rozkoszy to tez mnie podnieca

seksxiii - mysle ze bysmy sie dogadali i niezle bawili. nie spotkalem kobiety ktora lubi patrzec na zabawiajacego sie faceta. przewaznie szybko i ochoczo zabieraly mi zabawke ;) ja bym chcial zobaczyc na kobiete zabawiajaca sie wibratorem.

Gość sekxsiii
nick mnie to bardzo podnieca,lubie patrzec ,pozniej lubie jak dochodzi na moim ciele ,uwiebiam zabawy w lozku z roznymi gadzetami , kajdanki itd,fajan zabawa

Gość seksxiii
z kostka lodu jest odjazdowo, podneicajace jest zlizywanie ,i fajne jeczenie

to jestes kobieta z moich seksualnych fantazji ;) ja jednak od gadania o pieprzeniu wole pieprzyc. a ze bardzo mi sie chce, a nie ma z kim, to frustracja i napiecie we mnie rosna..

a ja uwielbiam droczyć się z już podnieconą kobietą, np. kiedy się masturbuje chwycić ją za rączki żeby już nie mogła robić tego sama tylko żeby była skazana tylko na mnie i moje pieszczoty, których daję jej tyle żeby nie wybuchła od razu orgazmem, ale żeby podniecenie ciągle rosło i rosło... mmmm uwielbiam ten jej drapieżny wzrok w tej chwili :-)

Gość magiczna noc
ale nabrałam ochoty na bzykanko przez te wasze wypowiedzi ah ah ah ah

Gość seksxiii
sex jest cudowny jak ludzie sie dobiora temperamentem,i nie ma w lozku tematow tabu:) ja uwielbiam takie zabawy,podobnie jak wy lubie tego typu rozkosze, uwielbiam tez zwiazac faceta i namietnie go piescic az do granic wytrzymalosci jak jeczy i prosi by w emnie wejsc,lubie to

Gość seksxii
uwiebiam w nim ten podniecony wyraz twarzy , to jeczenie mmm

a pieszczoty kostką lodu to jest jedna z moich ulubionych zabaw... kiedy w ślad za gorącym języczkiem podąża zimna kostka lodu... drażnienie lodem sutków dookoła a po samym sutku języczek mmmmm :-) chyba też nabieram ochoty :-)

Gość seksxiii
kostka lodu jest bosko mmmmmmmm zlizywanie jezyczkiem z goracego cialka ,ah alez mam ochote!pozniej paluszkiem tam nizej ..i nizej ehh

nie tylko paluszkiem... kostkę lodu można też zabrać ze sobą pomiędzy nóżki, jeździć nim wokół cipki i w ślad za nim języczek... i nie zbliżać się zbyt prędko do szparki, dopiero wtedy kiedy kobieta naprawdę ostro się nakręci, a zanim to nastąpi dawać jej delikatne klapsy po cipce otwartą dłonią... mrrrr :-)

Gość płonąca
a ja uwielbiam zlizywać bitą śmietankę z penisa mojego narzeczonego.

Gość seksxiii
delikatny To musi byc bardzo podniecajace, plonaca- tez lubie:)

Gość seksxiii
ja lubie tez piescic piersiami peniska, pozniej jezyczkiem i tak na przemian, moj facet to uwielbia, a mi to sprawia ogromna przyjemnosc

Gość rozmarzona-kocica
a ja uwielbiam...seks oralny, może to dziwne, ale UWIELBIAM robić to z moim facetem :d oczywiście, on nie pozostaje mi dłużny :) jęsli się kogoś kocha, kocha całe ciało!!! poza tym, jestem trochę zboczona :D chyba go dzisiaj dorwę !

Gość jak kochasz całe
ciało, to podłub za rodzynami!!!

Gość słodka wariatka
A my tak sobie pozwoliliśmy z moim misiem w weekend że teraz nie mogę się wysika c;-)

Gość Zaciekawiona chcicą
Powiedzcie mi dziewczyny po jakim czasie nieużywania przychodzi chcica? Po ilu dniach mężczyzna już nie może wytrzymać i staje się agresywny pod względem seksualnym? Jak wygląda seks po dłuższej przerwie?