Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selllen

Tunezja w październiku-jaka pogoda??

Polecane posty

Gość selllen
jad ejednak to Tunezji nei chve mi sięjuz nic zmieniac :O jestem chora i mam podły nastrój i ogolnie w d.. wszystko :P jak bedzi epadac bede piła polską wódke i grała w karty :D:D DZIKEI PAriss z azaangazowanie ;)

To baw sie dobrze i pogody Tobie zycze. Jedz koniecznie na Sahare na 2 dni - warto to przezyc. Szczegolnie jazde dzipami przez pustynie. Siadaj z przodu bo to najlepsze miejsce. Napisz pozniej jak bylo ;)

Gość Wersetosko
Październik jest super w Tunezji, nam się 3 lata pod rząd trafiała bardzo dobra pogoda, 25 - 30 stopni w dzień, w nocy też koło 20, a więc ciepełko, ale też nie skwar nie do wytrzymania. Woda baaardzo ciepła, kąpiele morskie to w październiku bajka.

Gość Umiarkowana82
Dla mnie właśnie październik jest idealny w Tunezji, w lecie byłam raz i dla mnie jest za ciepło. W październiku jest taki nasz ciepły maj/czerwiec i mi to bardzo odpowiada.

Gość Tyczka Roman
A ja mam pytanie trochę z innej beczki. Jakiego touroperatora wybrać na taki wypad do Tunezji - wypoczynek? Jakiś fajny hotel, fajne miejsce. W okolicach września, października. Dla dwojga, romantycznie :)

Gość Roslańska
My jedziemy w tym roku w październiku do innego hotelu co prawda i w inny region, natomiast w zeszłym roku byliśmy w Mahdia Palace, znajdującym się w Mahdia z touroperatorem Rainbow. Miejsce jest mega przyjemne i mega ładne! Nocą, kiedy wszystko jest przepięknie oświetlone, robi się magicznie, jak z baśni tysiąca i jednej nocy. Chętnie bym wróciła tam w tym roku ale z natury lubię eksperymentować :)

Gość Luburacka
My zawsze jeździmy do Tunezji w miesiącach wrzesień - październik, bo nam po prostu pogoda wtedy najbardziej odpowiada. Jest ciepło, ale już nie za gorąco, zadal upalnie, ale trochę chłodniej niż w lecie. Co kto lubi. Dla nas temperatury w okolicach 25 - 30 stopni to jest to.

Gość Sweet Serial Killer
W październiku w Tunezji pogoda jest jeszcze spoko i przede wszystkim woda jest jeszcze ciepła. W listopadzie jest już za zimno.

Gość Niemogęistnieć
W październiku jest znacznie cieplej i woda cieplejsza niż w lipcu i w sierpniu nad Bałtykiem. Tak więc nie ma się czego obawiać. Plus pogoda jest w Tunezji gwarantowana.