Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombakaloryczna

Od dzisiaj To nie są słowa wypowiedziane w wiatr !

Polecane posty

mam teraz remont i nie mam za bardzo jak się zważyć ale waże około 76-77:( przy wzroście 167, choć muszę przyznać, że jestem jakoś zbita w sobie i nie wyglądam na tyle. Gillian jasne, że pasujesz:)

Gillian - młodsza czy dojrzalsza, wyższa czy niższa - mamy wspólny cel i to nas łączy :) stosowałam kiedyś dietę kapuścianą - i na samo wspomnienie robi mi się niedobrze :P fakt odrobina ciałka ze mnie spadła, ale po jakich katuszach, każdą łyżkę tej obrzydliwej zupy popijałam szklanką wody, bo inaczej bym tego nie przełknęła ... cały czas byłam zmęczona i wkurzałam się o byle co ... ehh absolutnie odradzam. wszelkie diety cud już mnie nie przekonują. od 2 miesięcy biegam kilka razy w tygodniu i mam nadzieję, że jak teraz dołączę do tego odpowiednie odżywianie to efekty będę zadowalające! :]

hej:) no u mnie dzis tak sobie z dietka, sniadanie bylo dosc spore, ale pozniej mialam duzo latania w miescie-i nic nie zalatwilam, chcialam poprawic sobie humorek i w zwiazku z nowym etapem w moim zyciu zmienic fryzurke, a tu niestety-fryzjerka chora, mam przyjsc jutro... na obiad mialam ryz z warzywami z patelni i sosem slodko-kwasnym-szybki obiadek;0wlasnie wrocilam z szybkiego spaceru z psem, troche pobiegalam i pobawilam sie z nim, wiec jakas tam dawka ruchu byla:)no ale po tym ciastku z kremem do zielonej herbatki sie nalezalo:( no poza tym wlewam w siebie zielona herbate, ponoc dziala:) a jak wam dzien mina?

dzięki za wsparcie :-) ale i tak nie zamierzam się poddawać - w końcu musi się udać! :D

Gillian pasujesz do nas:) wszystkie mamy ten sam cel SCHUDNĄĆ:) i uda się;) u mnie dzień spędzony bardzo aktywnie, dwie godzinki na rowerze, później jeszcze trochę gimnastyki:) Dobranoc:* i udanego jutra;*

witajcie :D może ten topik utrzyma się więcej niż jeden dzień :D zaczełam wczoraj u mnie od rana leje i nie mogę spać :D

U mnie też nieciekawa pogoda, więc posiedzę w domku. Może trochę poćwiczę? Mam taki program do fitnessu i nauki tańca może coś z tego będzie;) A dziś apetytu też nie mam :D:D Miłego dnia;)

ja dziś fatalnie 😭 wstałam przed 5.00, mam głowę jak taboret - ciężką i płaską, boli jak cholera, na oczy ledwo patrzę - koszmar jakiś!!! jedyny plus dzisiejszego deszczowego dnia - droga do pracy i z pracy przejechana rowerem :-)

Gillian - współczuję! ja o 5 przewracałam się na drugi bok ;) nafaszerowałam się tabletkami, więc po południu byłam już w stanie wyskoczyć na rower. później jeszcze jakieś wygibasy w domu: skakanka, hula hoop i ćwiczenia z ciężarkami. niestety przegięłam trochę z kolacją, także pójdę pewnie jeszcze pobiegać (jak ludzie znikną z ulic :P) co swoją drogą nie jest dla mnie żadną karą, bardzo to lubię, tylko czasami wkurzam się jak ludzie patrzą na mnie jak na ufo :)

a u mnie dzis tragedia. Zjadłam kawałek ciasta:( i w dodatku musze się uczyć, wiec nie moge iść pobiegac.. spróbuje może chociaż wyrwac sie potem na pol godzinki.. stosowała kiedyś któraś z was dietę niełączenia?

ja się staram, ale to dość trudne, zwłaszcza jak się pracuje :-) jestem zwolenniczką diety Gillian McKeith :-)

hallooo drogie panie, nie śpimy, chudniemy ! :D ta dieta niełączenia to podobno dobra sprawa, ale ja jakoś nie potrafię się podporządkować, chyba zostanę po prostu przy MŻ. Gillian - domyślam się skąd Twój nick :) xmloda - jak masz dużo nauki, warto wygospodarować trochę czasu i pobiegać, dotlenisz mózg i od razu będzie lepiej pracował :) sama mam zamiar tak go wspierać, bo jeszcze trochę i zacznie się przesiadywanie nad książkami zamiast przed komputerem. pogodę mam dziś piękną, słoneczną, ale za to mroźno jak na Syberii, uhhhh trzymajcie się!

u mnie też słonko, ale zimno... więc siedzę w domku. Z dietą jak na razie okey. Mam nadzieje, że pod koniec tygodnia zobaczę ten 1 kg mniej na wadze;) a jak tam u Was?

dzień dobry:) A gdzie podziała się reszta dziewczyn?? Ja dziś mam bardzo dobry dzień. Nie mogłam się powstrzymać i weszłam dziś na wagę i zobaczyłam 53,1kg:D zatem niecały 1kg mniej:) a jak tam u Was??

hey mam nadzieję, że pozostałe dziewczyny nie straciły motywacji, tylko w natłoku obowiązków po prostu nie mają czasu tutaj zaglądać :) świetnie mailin gratulacje, tak trzymać !!! :D mnie też kusi żeby wejść na wagę, ale zaczęły mi się wczoraj "słynne kobiece dni" :P więc żeby się nie podłamywać zważę się w niedzielę rano przed wyjazdem. to już czwarty dzień bez słodyczy, sama się sobie dziwię, ahhhh :] pooozdrawiam!

ja siabadabada nanana ja też w tych dniach wolę się nie ważyć. A tydzień przed mam po prostu napady jedzenia. Gillian nie ważne w jakim tempie, ważne, że do przodu;)

melduję się, dietkowo dziś raczej na tróję z plusem, ale biegałam przez godzinę, więc trochę odpokutowałam :) jutro czeka mnie ciężki dzień, nie cierpię pakowania, ale cóż, takie życie, może przynajmniej nie będę myślała o jedzonku :P Ahoj Dziewczyny ! Niech moc będzie z Wami :D ... a ja włączam filmik :)

ooo.. widzę, że trochę nam forum podupadło. Dziewczyny! pisać co u Was? Ja wczoraj byłam na imprezie no i niestety sobie pojadłam. Mam nadzieję, że nie odbije się to strasznie na mojej wadze.

hej hej hej ! ja miałam ciężki weekend, jestem już w mojej studenckiej mieścinie, padam na twarz, miałam się dziś zważyć ale w tym pospiechu zapomniałam, jutro postaram się to nadrobić nie poddajemy się :) buziaaaki dla Was :)

hej hej hej ! ja miałam ciężki weekend, jestem już w mojej studenckiej mieścinie, padam na twarz, miałam się dziś zważyć ale w tym pospiechu zapomniałam, jutro postaram się to nadrobić nie poddajemy się :) buziaaaki dla Was :)

hej 🖐️ nie macie nic przeciwko żebym do was dołączyła? :) mam 177 cm wzrostu i 80 kg wagi.. :o reszta info w stopce :P mam nadzieję że tym razem się uda.. NIE! ja WIEM że tym razem NA PEWNO się uda :) chcę schudnąć te 15 kg w przeciągu 2-3 miesięcy, myślę ze to raczej zdrowe tempo i hmm nie ukrywam że liczę na wasze wsparcie w trudnych chwilach ;) oczywiście na mnie też możecie liczyć :)

witaj serdecznie yellow ! :) zapraszamy do wspólnej walki :) z takim nastawieniem na pewno się uda :) życzę powodzenia! aaa ja gapa zjadłam śniadanie i znów zapomniałam się zważyć, ehh :P zmykam do miasta, potem na uczelnię, odezwę się wieczorem papa

yelllow witamy:D razem raźniej:) U mnie dziś bardzo pozytywny dzień:) mało zjadłam mało, dużo się nachodziłam i mam nadzieję, że na wadze mi ubyło, ale zważę się pod koniec tyg. a jak u Was?

aaaa u mnie to wzloty i upadki.. wczorajszy dzien był ok, ale dzisiaj już niestety zboczyłam z kursu :P ale to nic, zdarza się :) grunt to się nie poddawać :P noi musze coś zacząć ćwiczyć a tak mi się nie chce że szook :P

witajcie wieczorową porą ;) ja dziś i wczoraj jeśli chodzi o jedzenie to dietetycznie, gorzej z ruchem, ostatnie porządne ćwiczenia robiłam w piątek ... co te studia robią z ludźmi, trzeba to zdecydowanie poprawić. Dziś co prawda przebiegłam wzdłuż i wszerz galerię handlową, ale to nie to samo co jogging na świeżym powietrzu :P Próbuję namówić moją współlokatorkę, ale szanse widzę raczej marne. Ona w przeciwieństwie do mnie chciałaby nabrać trochę ciałka :) Jutro u mnie na stancji impreza, oj żeby tylko się to źle nie skończyło ... dla mojej dietki oczywiście :) ślę pozdrowienia :D