Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek taki jeden

Prawiczki z tego forum madrze pisza

Polecane posty

Kiedys krytykowalem ich uwagi o tym jakie sa kobiety, ale doswiadczylem na wlasnej skorze tego! Poznalem jak mi sie wydawalo fajna dziewczyne, a ona poleciala na faceta kompletnie pustego,ale przystojnego, jezdzacego swietnym samochodem i zarabiajacego mase szmalu :D kiedys jak tu pisalem o mojej samotnosci to dziewczyny pisaly: nie szukaj milosci, bo ona Cie znajdzie. Gowno prawda. Milosc nikogo nie znajduje. Chce powiedziec Offermie, BNB i innym prawiczkom, ze sa naprawde doswiadczeni i pisza cala prawde. Pozdrawiam.

Gość No zgadza
sie

"Milosc nikogo nie znajduje" jak to nie? znajduje tych o fajnej osobowości i charakterze nie mających wymagań jak niektórzy co do: księżniczki imprezowej z dyskoteki która nie uprawiała analu :O 🖐️ mam w rodzinie pełno przykładów szczęsliwych związków fajnych zwyczajnych ludzi i ciekawą osobowością. jak się nie ma to sie nei ma i tyle nei ma co zrzucać na innych :O 🖐️ "eta kompletnie pustego,ale przystojnego, jezdzacego swietnym samochodem i zarabiajacego mase szmalu" bo pewnie byłprzystojny bo o siebie dbał miał pieniadze i samochód bo jest inteligentny miał zainterewsowania ciekaw bo to sięzakochała... czemu nie? lepsze to niżnieduacznik z kafe :O 🖐️

Ale ja mam wymagania i nie chce jakiejs dyskotekowej kurwy tylko dziewice, bo jakiejs rozpychanej 50 razy, to w zyciu, zle sie koncza takie zwiazki.

Mam rozwiazanie dla was-dmuchana lalka z sex shopu:D kupujecie nową,więc wiecie,że dziewica:D wiem wiem świetny pomysl

Gość prawiczek do smierci
ewelus jestes wredna. my przeciez milosci szukamy, a ty nam skrzydla podcinasz

Gość prawiczek do śmierci chyba
ty nie szukasz miłości i kobiety ,lecz krocza z celulozą by pozniej chwalic sie że puknąłeś sobie dziewice :) Kumple dadzą ci szacun na dzielni i poważanie

Jakas kurwa ta ewelus. Zycie pozbawia zludzen kazdego offerma, ktos dostanie w dupe od tego zycia.

Gość a grzeczniej nie mozna
po co od razu wyzwiska?

Gość Looooser
Też bym chciał dziewicę, a do tego mam chyba za wysokie wymagania odnośnie wyglądu, zachowania itp. Jak już jakaś mi podpasuje chociażby z wyglądu, to i tak nic nie wychodzi.

Gość prawiczek do smierci
ja szukam prawdziwej milosci

Gość macie problem
przeleccie taka ewelus 21 grupowo i przestaniecie być prawiczkami. takie lalki lubia bmw po tuningu i od razu nogi rozkladaja wiec nie musicie nawet sily uzyc a t6y kobieto milcz jak mezczyzni rozmawiaja

offerma Ja juz, nie pamietam jaki mialem nick :D, no ale mialem jakies tam idealy bzdurne, a teraz to mam w dupie zyje dla siebie, anie dla bab :D

macie problem-a skad wiesz? bmw po tuningu to złomiak. a odzywac bede sie kiedy mi sie spodoba

macie problem Nie tknal ym tej ewelus, nie lubie takich bab :O kiedys koledzy mi radzili szkolenie nlp czy tam pua, ale nie mam ani kasy ani ochoty na takie cos.

PzW-być może.ja nie w temacie,widocznie masz wiecej do powiedzenia w tej kwestii:D powiedzcie mi jak zrobic taka buzke smieszna

Prostytutka bierze kasę, k**wa niekoniecznie. Otoz to, ale mi nie chodzi okase, ja sie cenie ;)

Gość Prawiczek do smierci
ewelus lubisz fury? a ciekawe czy sama chociaz masz prawko? jak cie sie chce fury to sama sobie kup :D

ja kosztuję aż 50zł

Widze, ze dzieci sie bawia w podszywy :D

pokaz choc jedna moja wypowiedz ze lubie fury...to jakiś bałwan nade mną napisał choć kompletnie mnie nie zna