Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek taki jeden

Prawiczki z tego forum madrze pisza

Polecane posty

Różnica pomiędzy moją wiarą, a Twoją, polega na tym, że ja wierzę w coś co jest możliwe. Ty nie :P:D

" nie jestem zbyt kochliwy, watpie bym sie zakochal w niedziewicy" Rozumiem, że każdą dziewczynę, która Ci się podoba pytasz na wstępie czy jest dziewicą? :D

ja spadam ziomki, wrócę tu jeszcze wieczorem więc nie oddalać mi się za bardzo! :D

Gość Prawiczek do smierci
dodam, ze zalosne sa dziewczyny, ktore nie maja prawa jazdy, a w facecie widza szofera. jak im sie nie chce robic prawa jazdy, albo nie umieja jezdzic to niech jezdza sobie komunikacja miejska, albo taksowka

"no coś Ty, nawet moja była współlokatorka interesowała się jeszcze serialami i jedzeniem! " W serialach grają faceci i to dla nich je oglądają, a jedzą tylko po to by żyć i myśleć o facetach. :classic_cool:🖐️

Gość ewelus21 czym kręcisz włosy
na piankę czy lokówką? mi nie wychodzi a też chcę uzyskać podobny skręt:(

Po umyciu na piankę,ale taką specjalną do włosów kręconych-polecam sunsilk. Ale mi naturalnie kręcą się.

PzW-będę tęsknić:( jasne,że masz coś do powiedzenia,nie znam Twoich upodobań:D ciao

Gość
"ciekawe kto to taki kogo tak życie pozbawiło złudzeń" Czyżby użytkownik wtorek? :D " Prostytutka bierze kasę, k**wa niekoniecznie." Buhaha ROTFL "prawiczek do śmierci-cenię sobie romantyzm u mężczyzny niesamowicie...świece,gitara,wino...i takie tam" A puzon może być? "cytryna mnie wychowali w domu po katolicku" Mnie też ale zmądrzałem. "ja jestem tylko prawiczkiem, wiec wole poczekac na dziewice" Napewno przyjdzie LOL "a dla mnie dziewictwo jest wazne. dziewczyna musi byc czysta..." Kropka powrócił... "wielu facetów zanadto przecenia swoją atrakcyjność i zdarza się, że startują do dużo atrakcyjniejszych od siebie. Efektem są potem takie oto narzekania na forum" Fajna teoria tylko, że my nie mamy odwagi do takich podchodzić więc niestety ... "Tylko jeśli samemu jest się przeciętnym i w dodatku średnio zamożnym" AHA! Wydało się! Jednak lecicie na kasę! ewelus21 - No proszę. A tak niedawno jeszcze byłem w Białym.

Gość
Najpierw się po polsku naucz pisać a potem się z dziewczynami umawiaj.

o Dżizys:D wystarczy odejść jakiś czas stąd a robią ze mnie hipiskę i punka:D hehehehehehehehehehe...co za analiza dogłębna:P rozczaruję was bo raczej mam kobiecy styl. Ale numer:D

WRÓCIŁAM! Kto się cieszy?:D ""wielu facetów zanadto przecenia swoją atrakcyjność i zdarza się, że startują do dużo atrakcyjniejszych od siebie. Efektem są potem takie oto narzekania na forum" Fajna teoria tylko, że my nie mamy odwagi do takich podchodzić więc niestety ..." Bo... to nie Wasz "poziom"? Teoria się potwierdza. ""Tylko jeśli samemu jest się przeciętnym i w dodatku średnio zamożnym" AHA! Wydało się! Jednak lecicie na kasę!" Wystarczy odrobinę pomyśleć. Wychodzi na to, że kobiety atrakcyjnie fizyczne lub ściślej UWAŻAJĄCE SIĘ za takowe, często zwracają uwagę na status majątkowy. Bogaty facet ma w ich oczach kilka dodatkowych punktów do atrakcyjności. Tłumaczyłam z czego to się bierze. Nie oznacza to jednak, że WSZYSTKIE atrakcyjne kobiety dokonują wyboru partnera na tej podstawie. Wiele zależy przede wszystkim od poczucia własnej wartości. Są przypadki osób atrakcyjnych psychicznie z masą kompleksów :)

Skoro nikt nie trzyma sie tematu deskusji, muszę znaleźć inną rozrywkę. Na razie