Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek taki jeden

Prawiczki z tego forum madrze pisza

Polecane posty

Gość do Prawiczka do smierci
" ja wole byc starym kawalerem niz zwiazac sie z niedziewica " CO WYRZEKLES NIECH SIE STANIE

"serioooo? a kto może ode mnie czegokolwiek wymagać poza mną samą? " Rodzina i znajomi może nie tyle wymagać co dogryzać komentarzami. :classic_cool:🖐️ Zresztą sama zobaczysz jak zaczniesz dobijać do 30stki. :D🖐️ "Prawiczek z wiarą: tak, jasne " Tak jasne. Jak choćby to iż facet powinien zapraszać i płącic na pierwszych randkach czemu pewnie już się tak nie sprzeciwiasz. :classic_cool:🖐️ "sam się tam zarejestruj kryptoksiędzu" Po co? Przecież jestem ze wsi. 😭🖐️

To nie ważne prawik skąd jesteś,ale masz takie poglądy jak wspomniała cytryna,jakbyś był oderwany od cywilizacji. Nie pomyslales,że niektore maja wiejsze aspiracje w zyciu niz dogadzac mezulkowi?

"Tak jasne. Jak choćby to iż facet powinien zapraszać i płącic na pierwszych randkach czemu pewnie już się tak nie sprzeciwiasz. " Żebyś wiedział, że się sprzeciwiam! Jeśli już to wygląda to na zasadzie: on mi stawia dzisiaj, a ja mu postawię następnym razem. Zasada wzajemności. Pasożytem nie jestem. Tacy jak Ty powinni najpierw przewartościować pewne swoje poglądy zanim zabiorą się do dyskusji na takie tematy, bo jak na razie myślisz bardzo stereotypowo i schematycznie. Z takimi nie ma nawet o czym gadać...

Prawik- no coś Ty-tu sypiesz takimi ripostami a rodzince nie umiesz odgryźć się? a może w realu jesteś grzeczny chłopczyk to rozumiem

"To nie ważne prawik skąd jesteś,ale masz takie poglądy jak wspomniała cytryna,jakbyś był oderwany od cywilizacji. " Jaka Ty naiwna jesteś. :(🖐️ "Nie pomyslales,że niektore maja wiejsze aspiracje w zyciu niz dogadzac mezulkowi?" Owszem mają, np. znaleźć takiego frajera, który nie będzie się tego domagał. :classic_cool:🖐️ "Tacy jak Ty powinni najpierw przewartościować pewne swoje poglądy zanim zabiorą się do dyskusji na takie tematy, bo jak na razie myślisz bardzo stereotypowo i schematycznie." Stereotypy moja droga z powietrza się nie biorą, choć obecnie panuje moda na pisanie, że niemal wszystkie to bzdury. :classic_cool:🖐️

Gość Prawiczek do smierci
ewelus nie mysle tak, ale nie moglbym spokojnie spac wiedzac, ze juz swawolila z kims w lozku

cytryna probowac to bym chcial, ale tylko z dziewica

Owszem mają, np. znaleźć takiego frajera, który nie będzie się tego domagał. Zycie to nie tylko zwiazki i seks

Prawiczku z wiarą, wiesz skąd się biorą stereotypy? Wychodzą właśnie od takich jak autor wątku, którzy po odrzuceniu przez jedną dziewczynę, która wolała bogatszego, raczą twierdzić, że WSZYSTKIE kobiety lecą na pieniądze. Prościej mówiąc stereotypy są budowane na pojedynczych przypadkach i trzeba mieć naprawdę wąskie horyzonty myślowe, aby wyłącznie na nich opierać własne osądy ;) Czas zacząć myśleć samodzielnie prawiczku :D

i kto tu mowi, ze zycie to nie tylko seks

Prawik, to chyba Ty to ustaliłeś bo ja przegapiłam ten moment Prawiczek do śmierci- co takie zdziwienie?

"Prościej mówiąc stereotypy są budowane na pojedynczych przypadkach" Stereotypy budowane są na pojedynczych przypadkach występujących na masowo. :classic_cool:🖐️ A skoro uważasz inaczej, to spróbuj przeforsować jakiś swój stereotyp, zobaczymy czy się przyjmie. :classic_cool:🖐️

ewelus jakby seks nie byl dla ciebie az tak wazny, to bys na pewno nie miala stosunkow bez zwiazku

Prawiczek do śmierci-jest ważny,ale nie najważniejszy. Mam temperament,ale ja za to odpowiem przed Bogiem a nie Ty:P

przede mna bedzie odpowiadac moja przyszla zona, za swoje grzechy, ktore popelnila zanim sie ze mna zwiazala

" ewelus nie mysle tak, ale nie moglbym spokojnie spac wiedzac, ze juz swawolila z kims w lozku" Poniekąd Cię rozumiem, ponieważ będąc dziewicą też wolałam mieć faceta prawiczka. I trafiłam na takiego, chociaż przez pierwszy rok naszego związku było mi ciężko zdzierżyć, że przede mną całował się z inną dziewczyną :D Co dopiero, gdyby było między nimi coś więcej :P Ale to minęło i teraz jest mi to obojętne. Teraz wiem, że nie warto rozpamiętywać przeszłości. Ważne jest to co tu i teraz. Kiedyś też to zrozumiesz i może nawet zakochasz się w jakiejś niedziewicy i postanowisz spróbować ;)

W Boga wierzę,co nie znaczy,że jestem wierząca tomcioszek-zostawiam twoim domysłom

"Kiedyś też to zrozumiesz i może nawet zakochasz się w jakiejś niedziewicy i postanowisz spróbować " Ty nie tyle zrozumiałaś co po prostu przestałaś byc dziewicą, wieć już Cię to tak nie razi, a teraz mędrkujesz. :classic_cool:🖐️

prawiczek z wiarą: gdybym zakochała się w nieprawiczku będąc jeszcze dziewicą, to na pewno nie zdyskwalifikowałabym go z tego powodu. Tym bardziej, że byli tacy, którzy mi się podobali, a mogli mieć swój pierwszy raz za sobą. Domyślam się, że za chwilę wylecisz z nowinką, że ja to co innego, bo jestem dziewczyną. Może coś w tym jest. Jednak jakby nie patrzeć, miłość jest najważniejsza i jeśli się naprawdę mocno kocha, to wierzę, że można zdzierżyć wiele niewygodnych faktów z życia partnera.

nie jestem zbyt kochliwy, watpie bym sie zakochal w niedziewicy