Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek taki jeden

Prawiczki z tego forum madrze pisza

Polecane posty

Gość zlosnica....
''Zlosnica ja taki nie jestem, sam zarabiam, mam auto i wygladam jak mlody strongman" jak jestes miesniak-zadymiarz to raczej dziewicy nie znajdziesz:) bo one raczej sa niesmiale i nie lgna do takich facetow wiec chyba musisz zmienic swoj image :P

" PzW-lubię księży i innych niedostepnych facetów 'mój ksiązę' pisze cos o erosie:/" Skąd Ty go wytrzasnęłas? :D🖐️ "BNB-spedzilismy na gg cala noc( w sumie 12 godz)...pozory myla " Jak Ci dobrze, ze do roboty nie musisz rano wstawać. :O🖐️

zielony żelek ma rację. dziewice raczej nie gustują w zadymiarzach, chyba, że jakieś pyskate 'dziwaczki' :P

PzW- na bialystokonline:/ pierwszy i ostani raz:( nie wiem co mnie podkusiło... :D Nie pracuję bo,ponieważ studiuję dziennie Fp, zaczęłam studium technik informatyk i przyuczam się na kosmetyczkę...ciężko byłoby pracować do tego:P

Gość Prawiczek do smierci
ja tez studiuje i glupi nie jestem :P

Student nie znaczy mądry :D Wiesz ilu jest półgłówków na uczelniach? :P Aż głowa boli :P Nową maturę nie sztuka zdać, a na niektóre uczelnie dostać się banalnie łatwo. Nie wspomnę już nawet o prywatnych ;)

mam wyzsze wyksztalcenie (licencjat) i studiuje dalej. studiowac dziennie nie moglbym z powodu na sportowy tryb zycia

" PzW- na bialystokonline:/ pierwszy i ostani raz nie wiem co mnie podkusiło... Nie pracuję bo,ponieważ studiuję dziennie Fp, zaczęłam studium technik informatyk i przyuczam się na kosmetyczkę...ciężko byłoby pracować do tego" Nie wiem co to. :D🖐️ No i gdzie teraz znajdziesz swojego księcia? :classic_cool:🖐️ Widzę, że zaklepujesz różne grunty na wszelki wypadek. 🖐️

Widzę, że zaklepujesz różne grunty na wszelki wypadek. Lubię wykształconych facetów i tego samego wymagam od siebie

Gość prawiczek do smierci
ja tez chce miec wyksztalcona zone, a jak :D

" PzW- zostanę starą panną tak jak ty starym kawalerem" To na pewno jezeli nie odstawisz kafeterii. :classic_cool:🖐️ Mi to pasuje, stary kawaler jest odbierany pozytywnie(a przecież nikt nie musi wiedzieć, że to dlatego, że żadna dziewica mnie nie chciała 😭), stara panna już nie. :P🖐️

zalezy jaki stary kawaler. a nad niedziewicami prawiczku mozna by bylo pomyslec, ale jak czlowiek sie zastanowi jakie taka mogla wyprawiac swawole z exem to sie zyc odechciewa

"Mi to pasuje, stary kawaler jest odbierany pozytywnie(a przecież nikt nie musi wiedzieć, że to dlatego, że żadna dziewica mnie nie chciała ), stara panna już nie. " no nie wiem, nie wiem ;)

Gość ewelus21 daj gg

Gość a gdzie jesdziesz
?

ja wole byc starym kawalerem niz zwiazac sie z niedziewica

"pzw stara panna i stary kawaler mają taki sam status" Nie moja droga, bowiem od kobiety wymaga się by założyła rodzinę. Taka która tego nie zrobi jest uznawana za taką, której żaden nie chciał. :P🖐️ Facet może być postrzegany jako wolny ptak. :classic_cool:🖐️

"Nie moja droga, bowiem od kobiety wymaga się by założyła rodzinę. Taka która tego nie zrobi jest uznawana za taką, której żaden nie chciał. Facet może być postrzegany jako wolny ptak. " - ...przez Ciebie :) Prawiczku z wiarą: czy Ty mieszkasz na jakiejś wsi zabitej dechami? :D

Gość prawiczek do smierci
wiesz cytryna najgorsze jest to, ze taka niedziewica mogla roznych rzeczy w lozku probowac i rozne swawole wyprawiac. jak mozna z taka spokojnie byc wiedzac o tym i myslec o tym

wiesz cytryna najgorsze jest to, ze taka niedziewica mogla roznych rzeczy w lozku probowac i rozne swawole wyprawiac Myslicie ze kobiecie w glowie tylko to,jak dogodzić facetowi?:D myslcie tak dalej

Prawiczek z wiarą: tak, jasne :D prawiczek do śmierci: pogadamy jak już z którąś spróbujesz :P z czasem sam będziesz chciał różne rzeczy z nią wyprawiać, którymi teraz się brzydzisz ;)

ewelus wielka miastowa sprawdz czy Cię na białystokonline nie ma. sam się tam zarejestruj kryptoksiędzu:P