Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek taki jeden

Prawiczki z tego forum madrze pisza

Polecane posty

Gość prawiczek do smierci
zlosnica.. ja jestem napakowany, wysportowany, grozny, dbam o siebie i to nie po to by brac kobiete, ktora swoja czystosc oddala juz innemu

prawiczek do smierci: wiesz, ale można spotkać naprawdę świetną niedziewicę, której nie wyszło w związku np. z pierwszym, długoletnim partnerem ;) Przecież to nie musi być od razu jakaś puszczalska. Przypuśćmy poznasz taką, zakochasz się i dopiero później dowiesz się o jej przeszłości. Wolałbyś wtedy zrezygnować z niej tylko dlatego, że miała już kogoś przed sobą?

" Prawiczek z wiarą,czyli najpierw jako ksiądz realizowałbyś się w moich ustach?" Najpierw to trzeba mszę odprawić. :classic_cool:🖐️ "Brzydki... to moze czas najwyzszy tez o sobie zadbac i faceci pod tym wzgledem sa o wiele gorsi. bo jakos nigdy nie widzialam przy otylej, zaniedbanej kobiecie tlumow wielbicieli. przestan narzekac i wez sie za siebie to od razu wzbudzisz zainteresowanie." Facet wymaga tylko wyglądu, kobieta wyglądu i kasy. :classic_cool:🖐️

pojadę do Kitaju po eksperymentalną terpie hormonami wzrostu. Może przestanę bcy kurduplem :O 🖐️ "od razu wzbudzisz zainteresowanie." nigdy nie wzbudzę zainteresowania 🖐️ "jakieś naprawdę zepsute, beznadziejne dziewczyny, skoro uważasz" wszystkie wolą fajnych facetów. czyż nie? "ak jakbyście byli święci i za nic w świecie nie zwracali uwagi na wygląd." yo kobiety zawsze wszędzie walczą i opowiadają jak to one zwracają uwagę tylko na charakter :classic_cool:

cytryna jakby nie patrzec wyglad tez jest wazny rowniez dla kobiet. ja sie jednak boje, ze porzadna dziewczyna moglaby mnie odrzucic bo mam pewien problem: wyrok w zawieszeniu za bojke (nie z mojej winy, to ja i moi koledzy zostalismy zaczepieni, po czym, jak w trakcie awantury rozbilem komus butelke na glowe zostalem zaskarzony do niebieskich)

cytryna mnie wychowali w domu po katolicku i nie moglbym sie chyba przelamac. poza tym myslac, ze uprawiala z innym seks, testowala rozne pieszczoty, robila mu loda, sprobowala seksu analnego, wila sie w fikusnych, wyuzdanych pozycjach by mnie az sciskalo w gardle i przeszla by mi na nia ochota. poza tym tutaj na kafeterii niedziewice w wieku 20paru lat czesto mialy np. 7 partnerow

Gość zlosnica...
prawiczek do smierci cytryna ja bym dziewczyny, ktore do tylka ladowali nie chcial zlosnica... nie moglbym byc z ldziewczyna, ktora stracila juz wczesniej dziewictwo, bo bym mysla o tym co robila z exem. w domu mnie tak wychowali, zebym za niedziewice sie nie lapal, bo rozwiazla osoba nie daje pewnosci. ojciec byl za mlodu typem bawidamka i mame zostawil dla mlodszej jak bylem maly Zostales wychowany przez kobiete, ktora pewnie nie nawidzi mezczyzn a jeszcze bardziej tych wszystkich mlodych pieknych kobiet, ktore ladowaly w lozku twojego ojca. myslisz ze dziewica po 10 latach malzenstwa nie zdradzi?? nie ma reguly. i nie wsypuj do jendego wora dziewczyn ktore sie puszczaja na lewo i prawo z tymi, ktorym nie wyszlo w zwiazkach.

zlosnica... dla mnie by to bylo wrecz okropne, ze ktos wczesniej z moja kobieta wyprawial rozne swawole. ja jestem tylko prawiczkiem, wiec wole poczekac na dziewice

Gość porawiczek do śmieci to
kryptohomoseksualista. Tacy często są łysi i próbują przesadną męskością zatuszować swoje ciągoty.

Gość zlosnica...
no ale chcesz miec pierwszy raz z dziewica czy szukasz tej na cale zycie? bo moze trafi ci sie dziewica, z ktora zaczniesz zycie seksualne ale np po kilku latach wszystko sie rozwali. i co wtedy? znowu bedziesz szukal dziewicy?

zielony żelek-ile masz lat?pewnie tyle co ja... PzW- to po mszy grzeję ci łóżko na plebanii.Co do kasy,to nie do końca-niektore z nas studiują po to,by móc byc niezalezne od mezczyzn

Gość nonononon
Czy prawiczek do śmierci to nie kolejne wcielenie prawiczka i kropka???

Gość zlosnica...
i w ogole te tzw wychowanie po katolicku pozostawia wiele do zyczenia, bo co jak mnie maz bedzie lal to mam z nim siedziec bo kiedys wzielismy slub koscielny?? najwazniejszy w zwiazku jest szacunek, milosc i zrozumienie i dojrzali emocjonalnie ludzie nie skupiaja sie za wiele na seksualnej przeszlosci swoich partnerow. liczy sie terazniejszosc i przyszlosc a nie to co bylo w przeszlosci.

"i dojrzali emocjonalnie ludzie nie skupiaja sie za wiele na seksualnej przeszlosci swoich partnerow. liczy sie terazniejszosc i przyszlosc a nie to co bylo w przeszlosci." pod warunkiem że możecie być partnerami... a jak on miał 30 a ty 0 albo ty 30 a on 0 to nie możecie :P

zadnym prawiczkiem i kropka nie jestem, czytam to forum od dosc dawna, czasem tylko sie wypowiadalem jednorazowo bez konkretnego nicka. homoseksualista na pewno nie jest, kobiety podobaja mi sie i to bardzo. niestety z powodu tego, ze dymilem na stadionach, cwicze mma, pakuje na silowni i mam wyrok w zawieszeniu, a takze pracuje jako bramkarz w klubie oraz mam swoj samochod nieodpowiednie kobiety sie mna interesuja

zlosnica... a dla mnie dziewictwo jest wazne. dziewczyna musi byc czysta. jestem prawiczkiem i chce dziewicy. proste. niedziewice niech sobie szukaja facetow, ktorzy prawiczkami nie sa

"wszystkie wolą fajnych facetów. czyż nie?" "Fajny" jest określeniem bardzo względnym. Powiem tak - facet o średniej atrakcyjności powinien sobie darować marzenia o modelkach. Zgodnie z tym co mówi psychologia, ludzie dobierają się w pary na zasadzie podobnej atrakcyjności. Szanse co prawda są, ale taka dziewczyna pomimo urody musiałaby mieć zaniżony system wartości. Niestety, wielu facetów zanadto przecenia swoją atrakcyjność i zdarza się, że startują do dużo atrakcyjniejszych od siebie. Efektem są potem takie oto narzekania na forum, jakie te kobiety są straszne, bo zamiast mnie, wybrała faceta z forsą. Tylko, że Ci z forsą i furą, są przeważnie atrakcyjniejsi, bo stać ich na lepsze ciuchy, kosmetyki itp. Co za tym idzie lepiej wyglądają, a sama forsa dodatkowo podnosi ich atrakcyjność. Jak naukowcy dowiedli ma to związek z zapewnieniem przyszłości potomstwu. Nie można nikogo za to winić. To nie dzieje się na poziomie świadomym. To instynkt. Wszyscy tak funkcjonujemy i czas nauczyć się z tym żyć! :D

cytryna nie kazdy chce byc z przecietna, tylko dlatego, ze poki co nie ma szans na atrakcyjna. ja mam duze ambicje w zyciu, chce byc bogaty i miec piekna kobiete

Gość wszystkie prawiczki po
25 roku życia powinny się powiesić bo nie ma dla nich szansy zabójstwo prawiczka to nie morderstwo ale akt miłosierdzia

"PzW- to po mszy grzeję ci łóżko na plebanii.Co do kasy,to nie do końca-niektore z nas studiują po to,by móc byc niezalezne od mezczyzn" Coś Ty taka ofiarna. 🖐️ Aż się wzruszyłem. :(🖐️ Co na to Twój książe z netu? :classic_cool:🖐️

czyli i tak facet z fura i kasą zaniża swoją atrakcyjność biorąc panienkę która nie jest modelka :D "acet o średniej atrakcyjności powinien sobie darować marzenia o modelkach. " czemu kobiety są takie głupie, tak piję do ciebie 🖐️, że wyciągają wygląd jak chyba nikt tu o modelkach i średnich facetach za nimi latającymi nie pisał? "koro po rozmowie na gg dochodzisz do wniosku, że to "ten jedyny", super to jest dopiero desperacja :D

"cytryna nie kazdy chce byc z przecietna, tylko dlatego, ze poki co nie ma szans na atrakcyjna. ja mam duze ambicje w zyciu, chce byc bogaty i miec piekna kobiete" Tylko jeśli samemu jest się przeciętnym i w dodatku średnio zamożnym, to szanse znalezienia pięknej kobiety są naprawdę bardzo niskie! Z kolei jeśli faktycznie będziesz kiedyś przy forsie i znajdziesz potem naprawdę atrakcyjną kobietę, to wiedz, że zawdzięczasz to głównie tej kasie. Ja nie byłabym z tego dumna. W wielu przypadkach, gdy facetowi powinie się noga i wpadnie w kryzys finansowy, takie kobiety odchodzą.

PzW-lubię księży i innych niedostepnych facetów:P 'mój ksiązę' pisze cos o erosie:/ BNB-spedzilismy na gg cala noc( w sumie 12 godz)...pozory myla

Gość zlosnica...
Zgadzam sie z cytryna, ze wielu bardzo przecietnych facetow chce miec lalki-bizneswomenki przy sobie i jeszcze nie szczedza zlosliwych uwag mniej urodziwym dziewczynom. moj byly tez wiecznie ode mnie wymagal ze mam byc super kucharka, wygladac jak lalunia codziennie i oczywiscie sporo zarabiac. a sam do pracy sie nie kwapil :/ na szczescie zmadrzalam i go rzucilam w cholere :) niech sobie dalej szuka panny idealnej.

Gość Prawiczek do smierci
cytryna zle ze mna nie jest. regularna silownia od kilku lat, treningi mma (mieszane sztuki walki), doswiadczenie w bramkach i zadymach, wiec pipka nie jestem i dziewczynom sie moge podobac ;)

Zlosnica ja taki nie jestem, sam zarabiam, mam auto i wygladam jak mlody strongman :D

Zadymkach mówisz? To ja się nie dziwię, że przyciągasz... bojowe dziewczyny:P W tych kwestiach schemat dobierania się jest podobny ;) Poza tym mięśnie to nie wszystko. Dla kobiet bardzo ważna jest twarz. W głowie też trzeba coś mieć. Nie sugeruję tu, że jesteś brzydki czy głupi. Próbuję tylko zdementować mit jakoby dobrze zbudowani faceci nie musieli o kobiety zabiegać. Naprawdę różnie bywa i zależy to również od innych czynników.

Gość grzeczne dziewczynki
nie lubią zadymiarzy