Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miligada

powroze z kart

Polecane posty

Gość good luck
Czy ja i moj chlopak powinnismy byc razem? Czy jest dla nas razem pozytywna przyszlosc? Przeloz 11kart. Dziekuje. Kamila

Gość dziękuję za odp
miligada mam pytanie masz może adres e-mail? Bardzo mi zależało na kontakcie z Tobą. mój adres e-mail to: byq23@amorki.pl

Gość miligada
nataartu kochana karty mowia, ze nie szybko niestety. mowia tez ze powinnas zmienic troche swoje zachowanie, bo ktos kto jest Ci bliski potrzebuje teraz Twojego ciepla i wsparcia

Gość moze i ja poprosze
czy ja i Asia bedziemy razem przełoz 7 kart Dziekuje

czy kiedyś stanie się tak, że w końcu nie będe sama? 18.10.1970 przełożenie kart....21

Gość good luck
Czy ja i moj chlopak powinnismy byc razem? Czy jest dla nas razem pozytywna przyszlosc? Przeloz 11kart. Dziekuje. Kamila

Gość greta_31
uuuuuu........ nie wiem kim jesteś Droga Wróżąca ale... powiało grozą. Tak, starszy mężczyzna z bujną przeszłością chce pomóc a ja bardzo się waham.On podobno we mnie zakochany - ja nie lubię zobowiązań. i finansowych i uczuciowych. Jesli to nie za dużo to proszę zerknij w swe karty czy wyjdzie z tego coś miłego na gruncie uczuciowyym czy zwiewać daleko. Proszę, przełóż 7 kart...

Ponawiam kiedy mnie zaprosi na jakąś kawę czy kino, ur 4.05.1991 kart proszę przełóż 7 i drugie pytanie czy wygram w lotto w tym tygodniu? (czy trafie 5-6 liczb) iiiii przeloz 4

Gość kobietki przeciez
karty was omamią spowoduja ze bez podpowiedzi co robic bedziecie ubezwłasnowolnione to sa diabelskie karty niebezpieczne dla osób proszacych o wrózbe jak i sosba która wrózy tez jest w niebezpieczeńsywie po co w tak glupi sposób narażać Siebie i Sowje rodziny przeciez One Nigdy do konca nie odpowiadaja po to bys ciagle do nich wracała:(((

Gość good luck
sorki za dwa posty!

Gość miligada
kasia katarzyna pytanie o roberta wylozylam wiecej kart bo chodzi Ci chyba o dluzsza i szczegolowa wrozbe. karty mowia, ze on zupelnie sie nie spieszy ale bardzo duzo zalezy od Ciebie. on sam jako ktos kto zyciowych decyzji nie podejmuje pochopnie bedzie liczyl na sygnaly od Ciebie. konkretny zwiazek jest mozliwy o ile oboje ustalicie konkretnie czego os diebie nawzajem oczekujecie:)

Gość dar dar
czy zdam egz na pr jady i za ktorym razem , 9 kart poprosze

Gość głobinowa
Katarzyna 20.09.84 Czy bede miała jeszcze kiedyś dzieci Ilość kart 7

Gość bliskaxyz
to ja też poproszę o wróżbę... czy będziemy razem?? siedem kart

Gość nataartu
Kto to może być? Ta osoba potrzebująca wsparcia. Ale ogólnie będą zaręczyny i slub i dziecko? Kocha mnie ten mój chłop? i jest wierny? ja 12,05,79, on 23,04,74 miligada nataartu kochana karty mowia, ze nie szybko niestety. mowia tez ze powinnas zmienic troche swoje zachowanie, bo ktos kto jest Ci bliski potrzebuje teraz Twojego ciepla i wsparcia

Gość niesamowitahistoriaaa--- onaa
Czy Michał wart jest tego uczucisa ?? czy dac sobie z nim spokój?? 13

Gość nataartu
4 karty :0 bo nie napisałam

Gość miligada
przepraszam jesli kogos pomijam ale ciezko jest wykladac karty tak na szybiora a staram sie czytac je dokladnie. wiec teraz po koleji do jeszcze ja tak znajdziesz sobie kogos. wlasciwie to ten ktos juz jest w Twoim zyciu choc miedzy Wami nie dzieje sie jeszcze nic konkretnego do huhuhu karty mowia, ze jest to ktos kto jest blisko Twojej rodziny, moze bliski przyjaciel twoich przyjaciol, ciezko to stwierdzic, ale ten ktos juz jest obecny w Twoim zyciu i stara sie o Twoja uwage. boginilasu tu mam zle wiesci:) jesli sama sie nie ruszysz i nie dasz mu sygnalu, ze juz pora zeby wasza znajomosc ruszyla do przodu to on sam szybko nie zareaguje. jesli dasz mu konkretny sygnal, ze juz moze sie posunac dalej do polowy pazdziernika bedziesz zarzerala popcorn w kienie:) sipps niestety nie monika 26 karty mowia, ze ktos z Twoich znajomych zapozna Cie z milym choc lekko gburowatym facetem ktory na poczatku nie zrobi na Tobie wielkiego wrazenia ale w koncu zdobedzie Twoje serce:) globinowa wybralas dobra ilosckart:) karty mowia, ze bedziesz miala dzieci choc nie sa w stanie powiedziec, nic wiecej good luck kamilo nie kieruj sie tym co powiem ale karty mowia, ze to nie jest odpowiedni chlopak dla Ciebie. znajdz sobie kogos kto sprawi ze poczujesz sie szczesliwa i poczujesz sie pelnowartosciowa kobieta

Gość miligada
amelciu przed Toba naprawde fajny zwiazek, z kims kto niesmialo bedzie do Ciebie podchodzil malymi kroczkami. karty mowia, ze bedzie Cie to irytowalo i bedziesz tracila cierpliwosc ale nie rob tego. ten ktos uchyli Ci skrawka nieba

Gość greta_31
jeszcze ja byłam w międzyczasie a napisałam tak ;) uuuuuu........ nie wiem kim jesteś Droga Wróżąca ale... powiało grozą. Tak, starszy mężczyzna z bujną przeszłością chce pomóc a ja bardzo się waham.On podobno we mnie zakochany - ja nie lubię zobowiązań. i finansowych i uczuciowych. Jesli to nie za dużo to proszę zerknij w swe karty czy wyjdzie z tego coś miłego na gruncie uczuciowyym czy zwiewać daleko. Proszę, przełóż 7 kart...

Gość moze i cos w tym jest
pominiete jesli mozna: czy ja i Asia bedziemy razem przełoz 7 kart Dziekuje

Gość miligada
greta powiem tak, karty mowia wyraznie, ze wszystko zalezy od tego jak bedziesz z nim postepowala. on ma dobre intencje ale pamietaj, ze w jego przyszlosci byly incydenty o ktorych nie mozna zapomniec. nic jednak nie stracisz jesli zaryzykujesz

widze, ze mi nie chchesz powrózyc...czyżby bylo az tak zle joanna 05.01.1983 on Paweł 11.08.1983 kart 4 czy bedziemy razem??

Gość greta_31
no to mam o czym myślec ;) dziękuję za poświęcony czas. powodzenia i wszystkiego dobrego.

Gość nika SSSSS
pominełas mnie :( czy zdam egz na prawo jazdy ktory mam w srode?