Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miligada

powroze z kart

Polecane posty

Gość huhuhuhu
ilosc kart 7

3 wrzesien 1983 ja 6 wrzesien 1984 on Czy ta znajomośc ma szanse przetrwac w zainstanialej sytuacji ? Kart 6

Gość błenos
prosze bardzo wróżbę- czuje sie strasznie samotna, wszyscy wkolo kogos maja, nawet najmlodsze kuzynki a ja wsrod znajomych i rodziny jestem stara panna. kiedy kogos poznam i bede w szczesliwym zwiazku??? 10 kart

Gość trzecia królica
baaardzo proszę o odpowiedź Twoje zacne karty. Czy amant z którym aktualnie jestem jest wart całego zachodu i czy jest w stanie pokonać swoje słabości? Czy sa to puste obietnice bez pokrycia ? Czy lepiej dać spokój i żyć spokojnie i obrzydliwie nudno i czekac na ... księcia ? ;) proszę przełóż 9 kart

Gość ....finka
Jak widzisz przyszłosc mojej corki ?Renaty04.04.88.i syna ?Radosława 06.05 .87.- 4karty,6 kart

Gość madziula199090
magdalena 23.09.1990 i przemysław 16.08.1990 czy bedziemy szczesliwi?

Gość madziula199090
8 kart

Gość miligada
mad magladene ma sznse ale musicie sie dobrze poznac, karty mowia, ze czeka was ciezka proba i od niej bedzie wiele zalezalo aaaaaaaalllllllllllllllllllll on jest szczeliwy ale jest tez przemeczony i potrzebuje wsparcia. gosia karty mowia, ze wszystko ulozy sie po Twojej mysli elle7 to co najlepsze jeszcze przed Toba tylko nie odrzucaj tego ktory sie stara bo jemu naprawde zalezy huhuhuhuhu karty mowia, ze chlopak musi przewartosciowac swoje zycie i zrozumiec co jest wazne. czas ucieka i jesli szybko tego nie zrobi zmarnuje swoje szanse billie jean ma szanse:) wszystko mowi, ze ma blenos nie martw sie bo samotna na pewno nie bedziesz. twoje ulozenie kart mowi, ze trafisz na kogos odpowiedniego i bedzie to mezczyzna troche starszy od ciebie co moze na poczatku cie wystraszyc ale warto zaryzykowac trzecia krolica karty mowia, ze pakujesz sie w klopoty i nie warto bo ten ktos( karty mowia, ze brunet tak?) nigdy nie dojrzeje do powaznego i odpowiedzialnego zwiazku. przykro mi finka ciezko odpowiedziec na to pytanie karty nie odpowiadaja na takie pytania na takie pytanie powinnam rozlozyc tarora a to zajmuje sporo czasu podam pozniej moj numer gg napisz prosze a ja postawie tarota madziula juz jestescie, teraz musiscie tylko pracowac nad tym, zeby to nie wypalilo sie po kilku miesiacach:)

Gość loVela
Czy Znajdę Kiedyś tą jedyną?? 17 kart.

Gość madziula199090
czy on bedzie moim mezem?5 kart

Gość Martuka
Czy w przyszłosci będe miec dobrą pracę Ile będe miec dzieci I kto bedzie tym jedynym Czy z babcia się wszystko ułoży 15kart

Gość Elle7
Czy chodzi o Łukasza, 8.09.1975? Bo to chyba niezbyt dobrze wygląda :(

Gość miligada
hinatka karty mowia, ze bedzie to szatyn, moze ciemny blondyn, niestety nie przy kasie bo nie wiele starszy od Ciebie za to z duzym poczuciem humoru i wyobraznia. bedziesz z nim miala duzo zabawy ale bedziesz tez mogla na niego liczyc:)

Gość huhuhuhu
Czy Grzesiek wyjedzie zagranice w najblizszym czasie? 11 kart.

Gość zoskasamoska00
Czy facetowi z którym sie ostatnio spotykałam zalezało na mnie? czy to bedzie mialo ciąg dalszy?bedziemy razem? Z gory dziękuje

Gość donata26
ominelas mnie wrozko 15:56 [zgłoś do usunięcia] donata26 czy chlopak z ktorym jestem to ten jedyny, czy czeka nas wspolna przyszlosc, 9 kart

Gość zoskasamoska00
Czy facetowi z którym sie ostatnio spotykałam zalezało na mnie? czy to bedzie mialo ciąg dalszy?bedziemy razem? Z gory dziękuje 7 kart

Gość miligada
lovela znajdziesz znajdziesz nie martw sie:) madziula karty mowia, ze bedziecie razem dlugo wiec prawdopodobnie zostanie Twoim mezem martulka to za duzo pytan na jedne rozlozenie kart wiec powiem tylko, ze w przyszlosci bedziesz miec dobra prace niestety poza pieniedzmi przyjdzie wielki stres ktory bedzie sie odbijal na calym Twoim zyciu airshii znajomosc sie odnowi ale juz nie na takiej stopie jak byc tego chciala, on ruszy do przodu huhuhuhu karty mowia, ze nie:)

Gość tumasz tumasz
prosze o przelozenie 13 kart,a pyt:Czy jeszcze dlugo bede pracowal w obecnym miejscu,czy jest jakas nowa oferta na przyszlosc

Gość dziewczyna ladaco
Jak sie potoczy moje zycie zawodowe i kiedy znajde partnera na cale zycie?

Gość klebuszeeeek
Co czuje do mnie mezczyzna o imieniu Krzysztof? 17 kart

Gość dziewczyna ladaco
17 kart

Miligado moja droga, a mozesz tak jeszcze podpowiesz mi..kiedy ten" ktoś" pojawi się w moim życiu..tak mniej więcej chociaż :) 18.10.1970 przełożenie kart 7

Gość gwiaaaaazdozbior
Monika 08111976 Tomek 09071968 Czy jeszcze kiedys sie spotkamy? Czy moze cos z tego byc? Prosze o przelozenie 17 kart

Gość Natalia_88
Czy powinnam być z Szymonem? 7 kart