Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miligada

powroze z kart

Polecane posty

Gość dar dar
dar dar czy zdam egz na pr jady i za ktorym razem , 9 kart poprosze

Gość malisha
agnieszka 26.10.1980 i adam 20.08.1988 czy zejdziemy sie jeszcze?, to on zerwal ze mna .mielismy przerwe w kontaktach miedzy czasie on jest z kims teraz w zwiazku(od niedawna)od kilku dni szuka kontaktu ze mna niemal codziennie sam sie odzywa i zaprasza na piwo:P...8 kart

Gość muszhi
czy dostane prace, o ktora sie staram? 6 kart :)

Gość zafascynowana kartami
ja bym poprosila o 7kart,a pytam o: zostac z obecnym ze wzgl na ilosc lat,czy dac sie poniesc nowej romantycznej milosci?

Gość ja sie zapytam i zwiazek
Ewa i Grzegorz jak nam sie ulozy czy to on ten ? dzieci slub itd przeloz 6 kart :) prosze o odp

Gość huhuhuhu
osz cholerka, to teraz mi naplatalas:D Ale ja i tak nie widze nikogo, kto staralby sie o moje serce:D A powiedz- jak moje zycie zawodowe i czy cos milego badz nie czeka mnie w najblizszym czasie? 11 przelozen. Justyna 29.11.1987

Gość malisha
dopisze jeszcze pyt czy cos on do mnie ma i dlaczego ze mna sie kontaktuje?,co on o mnie tak na prawde mysli??

Gość niesamowitahistoriaaaa-ona
ponawiam pytanie:czy Michał wart jest tego uczucia czy dac sobie z nim spokój? szczerze prosze, dzieki 13 kart

Gość miligada
joan 333 karty mowia, ze w najblizszym czasie w Twoim zyciu uczuciowym nic sie nie zmieni dar dar niestety moje karty nie pokazuja za ktorym razem zdaszprawko:) gdyby potrafily pokazywac numery juz mialabym 6 w totka:) kasiu tak zalezy choc jest to troche dziwny sposob:) ale mozesz byc pewna, ze przyszlosc przed Toba ryzuje sie ciekawie:) bliskaxyz niestety nie hinatka oj niedlugo slonce niedlugo a bedzie z tego duzo zabawy:) nataartu ciezko mi powiedziec kto jest ta osoba, moze Twoj partner? jestes pewna, ze mowi Ci o wszystkich swoich zmartwieniach? karty mowia, ze wszystko lezy w Twoich rekac. pokazuja duza dominacje jednej ze stron i to dziala na niekorzysc waszego zwiazku niesamowitahistoriaaaa daj sobie spokoj, niedaleko jest brunet ktory czeka na Ciebie moze i cos w tym jest musisz sie bardzo starac bo asia nie jest kobieta ktora sama do ciebie przyjdzie i zaproponuje. badz subtelny ale tez meski a wtedy bedzie Twoja

Gość good luck
postaram sie nie sugerowac, to naprawde wartosciowy czlowiek, ale ostatnio cos sie nam nie uklada.. Dziekuje za wrozbe!

Gość nataartu
Rozumiem, dziekuję :) szkoda, ze nie napisałaś nic na temat wierności i miłości , ale moze nie było widać. Miłego dnia :)

Gość może i cos w tym jest
Dziekuje bardzo Milego dnia zycze

Gość nikaSSSS
a co z moim prawkiem, w srode mam egzamin. zdam go? patrycja przełóz 12

Gość niebieskooka lei
jak potoczy sie zwiazek z mezczyzna z ktorym jestem? 17

Gość arturos4eu
Hej czy moja kobieta nie kocha i nie ma nikogo poza mną? co nas czeka razem? 23kwiecień 1974 13 razy

Gość arturos4eu
mnie kocha

dzięki, a jaki to przedział czasu? i to będzie brunet, czy blondyn? starszy czy młodszy? :> przy kasie czy nie? :classic_cool: ciekawa się zrobiłam ;)

Gość niesamowita historiaaa--onaaaa
dzieki wielkie, kurde wszyscy mi mowis odpusc ale serce nie slugaaaaa:-(ehhh jeszcze mam jedno pytanko: czy owy brunet kto ktos mi znany??? 13 kart poprosze i jeszcze raz thanks:)

Gość miligada
malisha problem w tym, ze karty pokazuja romans a nie zwiazek. karty wyraznie pokazuja, ze nie tedy droga i, ze nie mozesz dac sie omamic. tym bardziej, ze juz niedlugo na twojej drodze pojawi sie ktos nowy. nie przegap go muszhi karty podaly odpowiedz nie:) ale moze poprostu nie tym razem:) tak czy inaczej ja zycze powodzenia:) do zafascynowana kartami karty mowia, ze ryzyko jest bardzo duze i od ciebie zalezy czy cos z teo wyjdzie ale ogolnie sa na tak, przewidujac wiele, wiele komplikacji ale tez szczesliwy koniec ja sie zapytam i zwiazek tak to ten:) tylko pamietaj, ze co sie odwlecze to nie uciecze, ale karty sa bardzo dobrej mysli. trzymaj sie go bo to dobry chlopak:) huhuhuhu ej mnie w to nie mieszaj ja tylko odzytuje a po tylu latach nauczylam sie, ze karty nie klamia:) co do zycia zawodowego nie ma zmian, choc ktos chyba podejrzewa Cie o lenistwo czy cos takiego. niestety na chwilke obecna zycie u ciebie bedzie toczylo sie prostym torem:) choc i tak uwazam ze powinnas zaczac uwazniej przygladac sie facetom wokol ciebie

Gość gosiaaaaaaaaaaaaa
Czy facet, z którym byłam w związku ciagle mnie kocha??? czy będzie walczył o mnie?? ilość kart: 5

Gość donata26
czy chlopak z ktorym jestem to ten jedyny, czy czeka nas wspolna przyszlosc, 9 kart

Gość nika SSSS
odpowiadasz kazdemu nawet po kilka razy tylko nie mi a pisałam już 3 raz to samo pytanie. szkoda:( 🖐️

Gość mad magdalene
prosze o przelozenie 14kart ,a pytanie,czy nowy zwiazek ma szanse na przetwanie,dzieci,slub, i czy to ta wielka milosc ,dziekuje z gory:))

Gość ja sie zapytam i zwiazek
ja sie zapytam i zwiazek tak to ten tylko pamietaj, ze co sie odwlecze to nie uciecze, ale karty sa bardzo dobrej mysli. trzymaj sie go bo to dobry chlopak dziekuje tak to prawda dobry chlopak z niego :) nie dziekuje i powodzenia zycze :)

Gość aaaaaaaaaallllllllllllllllllll
Witam, więc i ja zapytam karty przełożenie 8 ania i tomek czy będziemy mieli jeszcze dzieci i kiedy? czy on jest szczęsliwy ze mną? Dziękuję

Gość miligada
good luck jako tarocistka i nie tylko wierze, ze ozyciu decyduje przeznaczenie. pamietaj, ze jaka kolwiek deczje podejmiesz to i tak jedyna wlasciwa i sluszna dezycja:) kieruj sie sercem bo to jedyny ogran ktory dziala instynktownie a instynkty to to co pozwalalo nam przezyc od milionow lat nataartu jest wierny a przynajmniej nie widze w waszym ukladzie nikogo trzeciego:) nika ssss tak zdasz niebieskooka lei uwazaj zebys nie dala sie zdominowac jego nastrojem jesli sie nie dasz sa szanse ze bedziecie razem dlugo:) artur ona cie kocha ale ma ciezki charatker sam wiesz. nie ma nikogo ale z toba tez juz nie potrafi rozmawiac tak jak dawniej. rozkochaj ja w sobie raz jeszcze a zobaczysz ze warto hinatka na nowe pytanie musisz podac nowa ilosc kart:) niesamowiatahistoria tak znasz go:)

Gość Elle7
Czy w uczuciach spotka mnie jeszcze cos dobrego? Porazki pozbyly mnie wszelkich zludzen i chyba juz wszystko stracone. Iwona, 5.11.1971

Gość huhuhuhu
jak znajdziesz chwilke,to moze i mu powroz- jak ulozy mu sie zycie- Grzesiek, 25.05.1984

Gość miligada
dajcie mi dwie minutki na rozlozenie kart:) to naprawde nie dziala jak automat:)