Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miligada

powroze z kart

Polecane posty

Witam, czy mam tkwic nadal w aktualnymzwiązku , czy jest jakas przyszłość? przełóż prosze 13 kart

Gość katarynka23
Witam, Bardzo chciałabym wiedzieć jak potoczą się finanse naszej rodziny. Obecnie zmagamy się z dość dużym kredytem, ja nie pracuje bo jestem w końcówce ciąży. Chcę wiedzieć czy te sprawy się unormują - czy wreszcie przesztaniemy zmagać się z brakiem pieniędzy i kłótniami o nie ??? Proszę przełożyć 6 kart Bardzo dziękują za odpowiedź

Gość Agaaaa83
czy bede miala dzieci i jesli tak to w jak bliskiej przyszlosci? poprosze 18 kart

Gość aaaaaaaalllllllllllllllllllll
Dziękuję za odpowiedz Bardzo pragnę dziecka a zwlaszcza córki czy doczekam się? Ile mam jeszcze czekać?

Gość Tomek 30
poprosze o przelozenie 13 kart,a pytanie: Czy moja nowa milosc to ta jedyna?:) Dziekuje z gory:)

Gość miligada
elle7 niestety nie moge Ci powiedziec czy chodzi konkretnie o lukasza. ale to moze byc on bo ten mezczyzna jest juz w twoim zyciu obecny choc nie potrafie powiedziec czy juz cos do siebie czujecie tumasz karty nie przewiduja znaim w najblizszej przyszlosci za to cos bardzo milego czeka Cie w przyszlym roku. moze wlasnie zmiana pracy? dziewczyna ladaco zycie zawodowe raz w gore raz w dol, serio masz bardzo mieszane karty. a co do partnera, to karty mowia, ze parner na cale zycie pojawi sie gdy zalatwisz jakies stare sprawy, nie mowia dokladnie o co chodzi, ale zaraz po tym jak cos takiego zalatwisz poznasz tego jedynego klebuszek jakis mezczyzna byc moze ten wlasnie krzysztof o ile to brunet jest toba wyraznie zauroczony moze nawet zakochany ale jest zbyt opanowany i niesmialy by ci to okazac amelciu ciezko tak mniejwiecej bo jak juz mowilam karty nie pokazuja liczb a na takie pytanie latwiej odpowie tarot. natomiast postawilam Ci karty z zapytaniem kiedy w Twoim zyciu pojawi sie wazna zmiana i wyszlo ze tuz po nowym roku:)

Gość donata26
juz drugi raz mnie ominelas:( 15:56 [zgłoś do usunięcia] donata26 czy chlopak z ktorym jestem to ten jedyny, czy czeka nas wspolna przyszlosc, 9 kart mam nadzieje, ze mnie w koncu zauwazysz:(

Gość MALINKAAAAAAAA
Czy facet, z którym byłam będzie chciał wrócić do mnie??? czy jest teraz szczęśliwy?? Kart: 12 dziękuje

Gość katarynka23
Witam ponownie, Mam jeszcze jedno pytanie. Obecnie jestem w 3 ciąży. Pierwszą poroniłam. Z drugiej mam 2 letniego synka. Teraz też spodziewam się synka (urodzi się w grudniu). Moim wielkim marzeniem jest jednak posiadanie córeczki. Czy będę miała wymarzoną córeczkę - w mniej więcej jakim odstępie czasu licząc od teraz ??? Proszę o 4 karty Bardzo dziękuję i pozdrawiam!

Gość Malwaaa
ułóż 7 kart chce znac odp.co czuje do mnie Piotr czy jestem dla niego tylko znajoma z ktorej czerpie korzysci czy czuje cos do mnie?

Gość Martuka
Czy moji rodzice beda zemnike dumni w przysżlosci i ze skzoly jaka ukoncze 14 kart Czy z babcia sie wsyzstko ulozy 12 kart kim bede w przyszlosci 14 kart Kiedy przezyje swoj pierwszy raz 10 kart

Gość Elle7
Myślałam, że karty to pokazują ;) Nie ma nikogo innego poza nim, więc to musi być on :) Tylko, że ostatnio wszystko się jakby przyblokowało, choć kontakt jest codziennie. Czy ten kryzys jest chwilowy i później między nami będzie dobrze? Proszę o 7 kart. Proszę o odpowiedź w miarę możliwości.

Gość rozkat
za którym raze zdam prawo jazdy? 7 kart

Gość dziewczyna ladaco
Czy moj eks partner Artur jest szczesliwy z inna i ulozy sobie zycie?

Gość dziewczyna ladaco
17 kart

Gość miligada
przepraszam jesli kogos pomijam naprawde ciezko jest tak szybko rozkladc karty a nie sadzilam ze tyle osob potrzebuje wrozby postaram sie wszystkim odpisac donata niestety karty mowia, ze to jeszcze nie ten. za to ktos lepszy czeka tuz za rogie zoska prawie wyraznie widac, ze mu na Tobie zalezalo ale on nie jest typem ktory tak latwo wbija sie w zwiazki. nie ma wiekszych szans na to by to wyszlo cyba, ze kosztem ciebie gwiazdozbior karty mowia, zebys nie robila soebie nadzieji, bo nie potrzebnie ogladasz sie w przyszlosc. on juz uklada sobie nowe zycie a przed Toba tez jeszcze wiele ciekawych znajomosci margo karty mowia ze nie ale ja zycze powodzenia:) natalia tak powinnas tylko uwazaj i trzymaj go krotko:) kala karty mowia, ze warto probowac, bo praca ktora juz wlozylas w ten zwiazek moze zaprocentowac. natomiast nie lekcewaz zadnych sygnalow, ze z jego strony to juz nie jest prawdziwe uczucie. karty mowia, ze on moze sie zupelnie niespodziewanie wycofac, ale jesli ci zalezy na nim bardzo mozesz go przy sobie zatrzymac katarynka karty sa pelne optymizmu wiec i Ty badz. karty mowia, ze to z czym zmagacie sie teraz, moze wlasnie jest to ten kryzys finansowy jest dla was wiekla proba, ale ja przetrwacie i w zupelnie nie odleglym czasie bedziecie rozkoszowac sie wakacjami na majorce;) no z majorka moze przesadzilam ale bedzie dobrze. zdrowej dzidzi zycze:) agaaaaa bedziesz miala ale w bardzo odleglym czasie, karty mowia, ze to jeszcze nie ten czas Tomek karty mowia, ze to jeszcze nie ta, ze to jakas urocza blondynka w porzyszlosci bedzie zasypic przy Tobie:) malinkaaa jest szczeliwy ale tez bedzie probowal odnowic z toba kontakt. nie daj sie bo nie warto, on z kims teraz jest lub z kims bedzie i tamtej kobiety tez nie uszczesliwi

Gość Martuka
Czy rodzice beda w przyslosci dumni ze mnie ze skoncyzlłam dobre studia 13 kart Czy ulozy sie z babcią 12kart KIm bede w przysżłosci 11 kart do jakiego liceum na jaki kierunek mam isc jaki wbrac cel w zyciu 9kart

Gość dziewczyna ladaco
Kiedy zaloze rodzine? Jakies dzieci, wymarzony dom? 13 kart

Czy związek z aktualnym mężczyzną ma sens ? przełóż proszę 13 kart , dziękuje

Gość aaaaaaaaaallllllllllllllllllll
wznawiam pytanie Dziękuję za odpowiedz Bardzo pragnę dziecka a zwlaszcza córki czy doczekam się? Ile mam jeszcze czekać? 3katry

Gość deliciusss.
Jak Pani widzi nasz zwiazek ja 7 wrzesien 83 on 5 styczen 74?czy mamy szanse na wspolna przyszlosc,czy wyjde za niego za maz? 4 karty

Czy będę miała jeszcze dzieci ? przełóż prosze 7 kart , dziekuje

Gość trzecia królica
napisałaś: trzecia krolica karty mowia, ze pakujesz sie w klopoty i nie warto bo ten ktos( karty mowia, ze brunet tak?) nigdy nie dojrzeje do powaznego i odpowiedzialnego zwiazku. przykro mi ok, dziękuję za wskazówkę. proszę powiedz tylko czy będZe duży opór i jakoś się pozbędę tego amanta czy będzie bruździł i bruździł? p.s. tak, brunet. proszę przełóż 6 razy karty. dziękuję.

Gość MALINKAAAAAAAA
I jeszcze raz poproszę :) Czy w niedługim czasie znajdę partnera , z którym stworze szczęśliwy związek? kart: 14

Dziękuje za odpowiedź. Czy mogę prosić jeszcze raz tym razem 13 kart. Czy w ogóle zostanę mamą i czy jest to bardzo odległa przyszłość ?

Gość zapytaj- nick
czy Marcin jeszcze o mnie mysli? czy cos do mnie czuje? 7 kart poprosze

Gość miligada
katarynka karty pokazuje wiele dobrego w Twoim zyciu wiec podejrzewam, ze i coreczki sie doczekasz. jest w Twoim ulozeniu wiele pozytywnej energii a to bardzo dobry znak. co do odstepu czasu naprawde ciezko mi powiedziec dokladnie bo karty pokazuja tylko jak daleko lub blisko cos jest. w najblizszej przyszlosc nie czeka Cie kolejne dziecko ale jak mowie, karty maja dla ciebie bardzo dobre ulozenie malwaa karty pokazuja, ze z tej maki chleba nie bedzie. to nie ten facet martulka karty mowia, ze wszystko bedzie dobrze, i wszyscy bedziecie zadowoleni. karty dla babci pokazuja dobra aure, ale to nie koniecznie musi ozaczac, ze wszystko sie ulozy. ogolnie widac w jej kartach szczescie w przyszlosci bedziesz pomagala ludziom na pytanie o pierwszy raz ciezko jest mi odpowiedziec przepraszam elle mowie ci mozemy sie ustawic na tarota gdy bede miala wiecej czasu wtedy zrobie ci ladny opis do tarota:) rozkat pisalam juz karty nie pokazjua numerow:) dziewczyna ladaco nie widze wielkiego szczescia w terazniejszosci twoich eks ale ciezko mi powiedziec czy chodzi o artura czy kogos innego. powiedzialabym, ze nie amelciu bedziesz, nie martw sie duzo dobrych rzeczy przed Toba:) dziewczyna ladaco karty pokazuja, ze nie szybko ale nie potrafie powiedziec kiedy