Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miligada

powroze z kart

Polecane posty

Gość MArtuka
pomagała ludziom? czy mzoesz wyczytac cos weicje jakiego rodzaju ma byc to pomoc ludziom jaki kierunek mam wybrac 4 karty

Gość Malwaaa
hmmm oboje jestesmy w roznych zwiazkach ale chcialabym wiedziec czy Piotr cos czuje do mnie???bo jestesmy bardzo blisko ostatnio ze soba

Gość Elle7
Bardzo chętnie :) Kiedy można by było się umówić?

Gość nataartu
Dziękuję slicznie :) ale masz pracy Wszystkiego dobrego :)

Gość Malwaaa
uloz 7kart to moje ostatnie pytanie czy Piotr czuje cos do mnie?

Gość miligada
aaaaaaaaaaallllllllllllllll doczekasz:) deliciusss wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia, ze to ten:) nie daj sie wystraszyc jego humorom i zasadom, powinniscie byc razem bo do siebie pasujecie:) kala bedziesz miala trzecia krolica karty mowia, ze nie bedzie bruzdzil ale po przyjacielsku tez sie nie rozstaniecie:) malinkaaaa nie zbyt zybko ale w koncu znajdziez, widac go na twojej drodze margo ogolnie zostaniesz mama:) niestety nie szybko ale glowa do gory:) zapytaj niestety karty pokazuja, ze nie ma juz szczerego uczucia z jego strony, przykro mi

Gość karina555
Ja urodzona 4.01.81 on 4.01.80,co do mnie czuje?9 kart

Gość aaaaaaaaaaallllllllllllllll
DZIEKUJE duzo bardzo mnie podboudowalas moze kiedys sie umowimy na wieksze rozdanie gdzie cia mozna szukać? Pozdrawiam

Gość zapytaj-nick
ech... :( a czy kiedys ktos mnie pokocha? kim on bvedzie? jak wyglada? co robi? dlugo mam czekac na milość? poprosze 6 kart...

Gość katarynka23
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Mam nadzieję, że wszystko się spełni bo jak do tej pory nic mi nie wychodziło tak jak chciałam niestety :/ Jeśli będzie Pani tak miła i poświęci mi jeszcze troszkę czasu to chciałam spytać jeszcze o dwie ostatnie rzeczy: 1. Jestem osobą nie w pełni sprawną. Mam problemy z nogami - zwłaszcza z prawą. Bardzo pogorszyło mi się właśnie po ciąży. Mam teraz solidny plan wzięcia się za siebie - mam w planach zakup sprzętu do ćwiczeń i regularnych ćwiczeń na nim. Moje pytanie brzmi - czy uda mi się to zrealizować? Czy jest szansa na poprawę mojego zdrowia tak, żebym chodziła w miarę normalnie? PROSZĘ PRZEŁOŻYĆ 7 KART 2. Czy będziemy kiedyś mieszkać w domu czy już na zawsze pozostaje nam mieszkanie w bloku ? :( PROSZĘ PRZEŁOŻYĆ 9 KART Ślicznie dziękuję i pozdrawiam!

Gość miligada
martulka bardzochcialabym, zeby to bylo takie proste ale naprawde na tak szczegolowe pytania odpowiada tarot a wrozba ktora ja stosuje to rzutnik, szybka i latwa w odczytaniu, ale niezawodna. pewne jest, ze bedziesz pomagalo ludziom, widze tez jakies biuro malwaaa to co on czuje nie ma nic wspolnego z prawdziwym uczuciem, nie zawracaj sobie glowy jesli chodzi ci o cos wiecej niz romans bo dlugiego zwiazku z tego nie bedzie elle7 to moj numer gg12610083 napisz prosze a ja gdy znajde czas postawie Ci tarota:) nataartu od kiedy pamietam zajmowalam sie wrozeniem przywyklam, ze przed kazda impreza, na kazdej imprezie, przed egazminami i w 100 000 innych sytuacji musialam stwaiwac karty. nawet sie bez nich nie ruszam z domu:)

Gość Dorotaaaaaa
Dorota, 1-09-70 w czwartek mam rozmowe o prace, w obcym jezyku. powiedzie mi sie? bede uczyc? prosze, przeloz raz....

Beata ur.27.08.80 kiedy spotkam tego "wlasciwego", czy czeka mnie jakis zwiazek w najblizszym czasie?? czy dobrze zdam egzaminy, ktore pisalam w lipcu(dwa) i teraz jeden na koniec wrzesnia.czy dostane dobre oceny, bo zdac,to raczej powinnam zdac. przelozyc prosze 5 razy

Gość zoskasamoska00
czyli co ja mam zrobic? zapomniec? starac sie dalej? 7 kart dziekuje Ci

To ja tez poprosze :D jak szalec to szalec :P Moje pytanie brzmi : jak przedstawia sie wkartach moje zycie uczuciowe i kiedy znajde sobie faceta :classic_cool: prosze przelozyc 7 kart 🌼

Gość musnieta sloncem99
czy jestem w ciazy? 3 karty dzieki:)

Gość krakowiak
14kart,czy to ona jest moja jedyna?

Gość Doraaaa
czy mam realne szanse na zalozenie mojej wlasnej rodziny?

Gość Doraaaa
aha...prosze o przelozenie 2 razy

Gość Taka jedna Justyna
Prosze i ja strasznie o wrozbe Justyna 05.10.1989 Przemek 17.08.1989 Powiedz cos o naszym zwiazku? czy to ten jedyny na zawsze? jak przyszlosc nas czeka? Prosze napisz

Gość Mateuszzzzzz
15.05.1990r Czy moj brat zda Mature w tym roku Technikum Ogrodnicze Mokoszyn wylóz 19 kart tyle ile ma lat

Gość miligada
karina on sam dokladnie nie wie, widac w nim duzo wachania i watpliwosci. czy ktos go kiedys zranil? aaaaaaaaalllllllll szukac mnie mozesz na gg podalam tu swoj numer:) zapytaj nick ktos cie pokocha i nie martw sie tym kiedy bo gdy to juz nastapi to bedzie ten wlasciwy facet. karty mowia, ze bedzie starszym blondynem karinka jak juz pisalam karty widza wokol ciebie duzo dobrych rzeczy. wiele zalezy od decyzji jakie podejmiesz wiec badz uwazna. karty mowia, ze wszystko bedzie po twojej mysli. dorotaaaaaa niestety karty nie pokazuja zmian w twoim zyciu ale to nie oznacza, ze nigdy Ci sie nie uda no jak jak czeka cie zwiazek i to dosc szybko a co do egzaminow nie martw sie bedziesz zadowolona zoska ja powiedzialabym, zebys zapomniala bronka twoje karty mowia, ze w zyciu uczuciowym czeka cie spora rewolucja ale musisz byc ostrozna bo czeka cie ciezki wybor:) teraz zmykam i obiecuje ze na wszystko odpisze gdy wroce do domu powodzenia!

Gość do musnieta sloncem99
testu ciazowego nie mozesz zrobic tylko zawracasz glowe wrozce???

Gość Taka jedna Justyna
przeloz 5 kart

Gość penelopa 007
co z moim zyciem uczuciowym? pokocham kogos z wzajemnościa? a koles na którym teraz mi zalezy odwzajemnia moje uczucia? bedzie cos z tego? 8 kart poprosze Wielkieee dzieki:-)

Gość manikaa
ja też poproszę. chodzi o uczucia, czy osoba z przeszłości wróci do mnie? coś się zmieni w tym roku? proszę 14 kart czy coś ruszy z pracą w najbliższym czasie, szukam od 3 miesięcy i nic... 8 kart

Gość karina555
Dziękuję i jeszcze jedno pytanko.Kiedy dostane mieszkanie?13 kart

Gość musnieta sloncem99
nie mam w poblizu apteki, jestem chora i dopiero za jakies 3 dni bede mogla sobie kupic a nie chce nikogo prosic dlatego zawracam glowe