Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdss

zaraz się załamię. PRZEZ PIERWSZY TYDZIEN SCHUDŁAM 1 kg A TERAZ To...

Polecane posty

Gość wiecznieglodna
nie ufaj facetowi zbyt latwo. uważaj!

Gość sdss
facet to swinia. naprawde... :/ nie bede sie wazyc codziennie. nastepne wazenie.. za tydzien! o! :D

ahh wiem jacy faceci potrafia byc dlatego bede ostrozna. Chociaz wiem ze jak by nic z tego nie wyszlo to bede bardzoooo bardzo zawiedziona :(:( cholera ja teraz nie mysle o niczym innym tylko o nim ! non stop. :/

Gość sdss
to normalne, widocznie jestes zakochana :D

nie bede siebie ani innych oszukiwac...zakochalam sie w nim chociaz dopiero 4x sie widzielismy :( to przesada wiem no ale jak to mowia serce nie sluga. Ja na zwiazek jak najbardziej jestem gotowa,mozna powiedziec ze wszystko w jego rekach. Boje sie tego co bedzie, nie moge go stracic.Nie moge.

Gość wiecznieglodna
po 4 spotkaniach nie wiesz czy on jest odpowiedni dla Ciebie wg mnie. do tego trzeba dluzszej znajomosci. ja kiedys tez sie zadurzylam w facecie ktory potem okazal sie strasznym nalogowcem. na poczatku nawet chcialam to jakos zbagetlizowac ale potem zrozumialam ze nic na dluzszą mete z tego nie bedzie. moze Twoj akurat okaze sie warty Twojego zaangazowania, przynajmniej mam taką nadzieje :D powodzenia :)

Gość sdss
czuje sie lżej :)

Gość sdss
co tu tak głucho? nie moge sie doczekac wazenia :D

hej :) ja narazie sie nie waze ale czuje ze chudne powoli ;) jestem ostatnio zabiegana i znow zaczelam sie umawiac z moim pieknym :D ah jest bosko ❤️

Gość sdss
to fajnie ze jestes happy ^^ :D Ja zdaje na studia w tym roku. postanowiłam zmienic moje zycie o 360 stopni. juz pisze wymówienie z pracy, ale dam dopiero jak sie dostane na studia na które zawsze chcialam isc ale cos mnie powstrzymywalo. Teraz zmieniam WSZYSTKO! chce rozpoczac naprawde nowe zycia. zaczelam tez sie uczyc nowego jezyka (niemiecki)

Gość wiecznieglodna
a ja juz schudlam 2 kg! :D :D :D sdss, tez mam klopoty w pracy ktorej nie znosze :/ chcialam zostac lekarzem ale mialam za slabe wyniki z matury :(

Gość sdss
mam nadzieje ze sie dostane, ale konkurencja jest szaleńcza! 20 osob na 1 miejce! ratunku!

sdss trzymam za Ciebie mocno kciuki ! ale konkurencja faktycznie jest duza. wiecznieglodna- grautlacje :) ja przymierzam sie wlasnie do zrzucenia 2 kg :) i potem znow zrobie sobie postoj, i kolejne 2 kg az do 62/63. dzis zjadlam: Ś: musli z mlekiem L: tortilla z warzywami i domowym sosem P: pol jogurtu truskawkowego, banan O: gotowane mieso z warzywami i sosem pomidorowym K: zjem serek wiejski i pol bulki :)

Gość sdss
dzięki :* Mam nadzieje, ze uda Ci sie dobić do tego 62 juz niedlugo :) ja szykuję wielki maraton cwiczen na lato. bedzie ciepło i słonecznie, nogi same podrywają sie do biegu i cwiczen :D

Gość sdss
już zaczełam zbierac teczkę z pracami rysunkowymi i malarskimi :D czuje sie jak nowo narodzona :D :D :D

Gość sdss
szkoda ze juz nikt tu nie wchodzi :

Gość takajdna20
Ja weszlma po dluugej przerwie i nadrobilam lekture ;) Co u was?

Gość super topik
janka nie poddawaj sie walcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Dziewczynki nie denerwujcie sie,zeby waga zaczela spadac organizm musi zuzyc cale zapasy,ktore nagromadzil,potem waga zacznie spadac....pamietajcie nie mozecie sie poddawac w stylu i tak nie chudne to sie najem...oj nie nie tylko silna wola i chec bycia lżejszą pomoże Wam przetrwac trudne momenty....NIE PODDAWAJCIE SIE!!!!!