Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysia mysia

Co wasz facet odpisałby na tego smsa?

Polecane posty

Gość smiac sie czy plakac
rany jak mozna widywac sie raz w tygodniu bedac w jednym miescie? "jest mi smutno bo nie mam co robic" - bardziej tandetnego zdania chyba nie slyszalam...

studiuje psychologie i bardzo dobrze wiem jak postepowac z mężczyznami. wiem jak postepowac by chlopak sluchal sie kobiety i przy tym nie czuł sie pomiatany. nigdy przenigdy nie pomiatalam swoim facetem. moj chlopak jest typem zamknietej osoby ktora lubi byc przez kogos kontroloana w zycu i cieszy sie ze ma mnie i ze zawsze moge mu we wszystkim pomoc. ja natomiast nie lube osob które mna dyryguja i w ten sposob sie uzupełniamy. okazuje sie ze takiego faceta jak mam ja to ze swieca szukac!:P:P

okazuje sie ze takiego faceta jak mam ja to ze swieca szukac! no to po co marudzisz i sie uzalasz nad soba?? trzeba bylo poczekac a nie zakladac takie durne topiki na kafe... tak masz wspaniałego faceta :) az dziw ze z Toba wytrzymuje :)

oj moje pytanie to pewnego typu spradzenie reakcji męzczyzn w niektórych relacjach by okreslic jak bardzo sa one zróżnicowane

Gość no to juz mamy rozwiazanie
wiekszosc osob studiujacych psychologie jest psychicznie pojebana :D

Gość doradze ci cos fajnego
wiesz....facet posmakowal wolnosci i juz z niej nie zrezygnuje:D ...w koncu ma czasu troche dla siebie a nie tylko siedziec z rozkapryszona dziewczynka...."zadzwonie"...."nie zadzwonie"....zadzwonie":D:D:D:D:D:D

'tajemniczość'- przymiotnik :) coś co się odkrywa na nowo, coś co nam sięni znudzi i nie marudzi :)

" jestesmy dorosli ja mam 20 latek a on 23. kara to nie jest nic takiego. trzeba umiec sobie wychowac faceta bo inaczej bedzie wami pomiatal tak jak juz to wami robią!!!" Masz najwidoczniej bardzo złe przeżycia związane z mężczyznami.. Moim zdaniem faceta nie trzeba wychowywać, ustawiać i trzymać go pod pantoflem. To jest poniżające dla faceta. W tym momencie Ty nim pomiatasz koleżanko. Stawiasz mu swoje zasady i raz jest tak a zaraz zmieniasz zdanie i jest inaczej. Facet Ci ogłupieje..

Gość Klione
podoba mi się Twoja umiejętnośc dorabiania sobie ideologii w zalezności od zaistniałej sytuacji w przeciągu pól godziny przeszłas od użalania się jakiegoś masz beznadziejnego faceta aż do "okazuje sie ze takiego faceta jak mam ja to ze swieca szukac" wow :)

Gość tajemnica rozwiazana
to sa wlasnie nasi "psychologowie" :D

kiedy druga osoba pokazuje nam coraz więcej, niby nic a jednak coś , coś pięknego, bezcennego. a teraz czekam aż mnie zjedziesz, powiesz ze swiat jest do dupy, jaki ty jestes do dupy, ze jestem moze jakas tam zajebista, wszyscy zajebisci tylko nie ty, i bedziesz pierdolil na kafe non stop. a po co wychodzic z domu, po co wylaczyc kompa ? ee?

a czy to moja wina że zajebiści są zajebiści a nie zajabiści nie są zajebiści? "edy druga osoba pokazuje nam coraz więcej, niby nic a jednak coś , coś pięknego, bezcennego." musi mieć co pokazywać a przecież i tak w końcu zobaczysz wszystko co istotne? i co wtedy? 0 tajemniczości/ szukamy nowego obiektu?

nie, znajdujemy osobę którą odkrywamy wciąż na nowo :) i delektujemy się tym kawalek po kawałku. o to mi właśnie chodzi :)

heh ja z moim widuje sie raz w tygodniu, ale jesli mam ochote go zobaczyc to od razu sie wstawia;D heh troszke nie rozumiem tego twojego kochasia...:/

tylko tqwój chłoap pewnie wie, że robisz x y z i nie masz czasu więc... i pewnie jesteśbardziej zajeta od niego. jak bys nic nei miała do roboty i powiedziała mu "tylko w czwartki" a potem nagle w niedziele napisała i narzekała że się czujesz samotna... niezgodnie z wymaganiami... a potem straszyła innymi to sorry ale on ją powi nie t tzw. dupę kopnąć 🖐️

Gość o stary
jestes taka tepa ze tego ustawa nie przewiduje, wiekszosc dziewczyn nie ma nawet szansy widziec chlopaka codziennie a ty odpier.dalasz akcje zastanów się. mam nadzieje ze kiedys jakis chlopak potraktuje cie jak ty jego. to nie on cie olał, tylko ty jego. proponuję wizytę u psychiatry a nie wypisawnie głupot na kaf.

Gość hahahah dorosla hahahaha
hahahahaha, jaka ty dorosla?????????? 20 lat??????? dorosla sie znalazla:D:D:D:D:D hahahahahahahahahaha, widac po odzywkach.

Gość psycholog jakich wiele dziecko
pysia misia - akurat taki z ciebie psycholog bedzie, ze hej........ masz dziecinne zachowanie w glowce jeszcze i za duzo ksiazek sie naczytasz i bedziesz to stosowac? bedziesz sztucznym wytowrem nauki, a nie kochajaca kobieta....... zal mi cie, gowniaro....... a poza tym nie przechwalaj sie, ze studiujesz psychologie, bo i na twoje zachowanie jest akapit...... trzeba miec predyspozycje osobowosciowe by byc psychologiem, a nie tylko papier uczelni. pamietaj o tym, pani dorosla:D

pysia misia-> Żal mi Ciebie dziewczyno :o Ktoś taki jak Ty nigdy się nie zmieni, chociaż w sumie bardziej mi żal Twojego faceta, niezły z niego pantoflarz:p "jest mi smutno bo nie mam co robic" buahahaha, to se znajdź zajęcie,musisz cały czas wisieć na facecie? on też potrzebuje czasu dla siebie:o

Gość mój by cie olał
bo chyba masz coś z psychiką :o

Gość tylko głupi ludzie się nudzą
:D a on w końcu się wycwani i znajdzie sobie inną

Gość ejtamejtam
misiapisia sie nie mądruj, tylko powiedz nam pomiatanym kobietom, jak to się robi, zeby facet robil, to co chcemy i nie czuł ze jest sterowany? podziel się tą tajemną wiedza