Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jest mi lżżżejj

Przeswietlilam mojego faceta.

Polecane posty

Gość i jest mi lżżżejj

Chcialam sprawdzic ile dla niego znacze i nie znacze nic.Wiem juz ze caly czas sie mna bawil. Zadzwonilam do niego i normalnie rozmawialismy.Mowi ze idzie zjesc kolacje wykapie sie i potem zadzwoni. Nie zadzwonil.Nie odbiera odemnie telefonu a wiem ze nie spi. A skad wiem.Mam 2 numer telefonu i on niewie i go sprawdzilam.Na sms te odpisuje a odemnie nie i nieodbiera telefonu. Napislam mu sms ze ma sie wynosic z mojego zycia raz na zawsze i nie cche cie znac.KONIEC

Gość mcflurry
i dobrze..... tylko szkoda że to tak boli... ale gratuluję bo ja nie potrafię zakończyć mojego związku chociaż wiem ze jest on spisany na straty

Gość moze chcial odpoczac od ciebie
bo sie czuje zaszczuty i osaczony? faceci potrzebuja odrobine przestrzeni by poodychac czysty powietrzem:P

Gość aadasd
tak czy owak to dziecinada tak do związku podchodzić. nie odbiera telefonu i koniec między nami. haha ;)

I Ty uważasz, że takie działanie jest w porządku ? Sprawdzasz go, wysłasz niezliczoną ilość sms-ów i jeszcze żądasz, żeby był na każde Twoje zawołanie. Psa sobie kup, na pewno go ułożysz według własnego życzenia, a jego sobie odpuść bo stajesz się kobietą-bluszczem.🖐️

Gość ertert
a z drugiego numeru pewnie podałas sie za jakas panne?

Gość i jest mi lżżżejj
Nie odbiera telefonu odemnie.Bo jak napisalam mu z 2 numeru to odpisuje.Czyli ewidentnie nie cche ze mna rozmawiac. Dlatego mam juz dosc i zakonczylam ten zwiazek

Gość alexx24
A czy Ty bys chciala byc ciagle kontrolowana? Moze po prostu chce odetchnac od Ciebie

Gość no dobra ale wiesz przynajmnie
j dlaczego od Ciebie akurat nie odbiera? pokłóciliście się o coś?

Gość ertert
zaraz najezdzacie na panne a kles zawinił bo powiedział ze zawdzoni a nie zadzwonił ..rozumiem że mogł usnac ale ona wie że nie spi..to znaczy że ja okłąmuje!!

No wybacz ale jeśli ona dzwoni sama kilka razy, to można mieć dosyć. Poza tym uważam, że za bardzo się przejmuje. Nie zadzwonił, jego problem.

Gość aadasd
taaa.. chce pewnie od niej odpocząć i tyle. Ile to można pisać, dzwonić i rozmawiać o niczym. Przed kąpielą i kolacją, po kąpieli i kolacji. zwariować można od takiego meldowania się takiej pannie.

Gość faceci sa leniwi
jego strata ja bym nie zerwała ale jeszcze bardziej zaczeła jego olewac

Gość i jest mi lżżżejj
Nie zadam zeby byl na kazd moje zawolanie.Od dluszego czasu mnie tak traktuje.Dzis przyjechal do mnie rowerem mial posiedziec do wieczora.Ale w tym czasie zadzwonil znajomy(od ktorego mial kupic samochod ) i posiedzial 30 min. i pojechal po samochod powiedzial ze niedlugo bedzie.Ale juz nie przyjechal do mnie.Tak zachowuje sie facet. A jak mu napisalam ostatnio dzis popoludniu sms " ze jesli mnie trakuje powaznie i kocha mnie to niech przyjedzie do mnie a jesli tylko sie mna bawi to lepiej bedzie jak zapomni o mnie i zniknie z mojego zycia raz na zawsze" przyjechal bylam oschla.Zauwazyl ze jestem zla i co powiedzial ze mnie bardzo kocha i traktuje mnie powaznie.To bylo dzis.Potem pojechal po samochod.I dzwoni uradowany " kochanie kupilem nam samochod"Chyba z pol godziny gadalismy przez telefon opowiadal o samochodzie.I mowi " kochanie ide cos zjesc, wykapie sie i zadzwonie".I co wiem ze nie poszedl spac.I nie zadzwonil juz.A na sms odpsiuje jak pisze z 2 numery a na moje nie i nie odbiera telefonu.

Gość aadasd
z tego co czytam to autorko nie on ma problem, ale ty i to ze sobą.

Gość i jest mi lżżżejj
I napsiala, mu pozegnalnego sms , przeczyta rano bo wylaczyl telefon"ze ma sie wynosic z mojego zycia raz na zawsze i nie cche cie znac.KONIEC" Dzis nawet mi powiedzial ze ja bez niego zyc nie moge.To sie chlopczyk zdziwi.

No cóż pogódź się z myślą, że dla niego na pierwszym miejscu będzie jednak ten [albo inny] samochód. :D 🖐️

Gość i jest mi lżżżejj
Ale co jest ze mna nie tak.Mial od jakiegos czasu podejrzenia ze mnie oklamuje i dzis sie ptrzekonalam ze to jest prawda.

Gość aadasd
raczej sobie odetchnie, że ma cię z głowy.

Gość i jest mi lżżżejj
Ja wcale nie jestem jakas natretna.W ciagu dnia sama do niego nie dzwonie i nie pisze sms. Co wtym dziwnego ze dzis chwilke widzialam sie z moim facetem.I porozmawialismy wieczorem i sam powiedzial ze potem zadzwoni.I co nie zadzwonil zadzwonilam ja i nieodbieral telefonu.

Gość i jest mi lżżżejj
Mam nadzieje ze dobitnie zrozumie i da mi spokoj.

Gość i jest mi lżżżejj

"ze jesli mnie trakuje powaznie i kocha mnie to niech przyjedzie do mnie" - ile Ty masz lat dziecko? 13? To albo Twój chłopak jest pedofilem albo miał kupić resoraka a nie "normalny" samochód...

trzeba bylo zadzwonic z tego drugiego numeru,i sie zapytac,czemu nie odbiera od ciebie rozmow,a pisze z kims,kogo myslal,ze nie zna! Ale bylby zdziwiony! Faceci to takie swinie ze sie w glowie nie miesci...

Gość i jest mi lżżżej
Teraz jest w pracy , zobaczymy popoludniu czy sie odezwie czy juz nie.Bo ja 1 sie nie odezwe.Zrobilam to ze zerwalam przez wczorajsze zachowanie bo sie upil.I nie tylko.

Gość i jest mi lżżżej
Wytlumacz mi dlaczego toksyczna. To ze obiecuje i nie dotrzymuje slowa.To nie jest mile ani przyjemne i jest mi strasznie przykro.Ale on ma gdziues jak ja sie czuje. Ja nie wierze w zadne jego slowo wiem jest nic nie warte. a zwiazek polega na zufaniu a w moim zwiazku tego niebylo.