Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bea Boa

Gdzie poznaliście swoje drugie połówki?JaJużTracęNadziejęNaPoznanieKogokolwiek..

Polecane posty

Gość Bea Boa

Pytanie jak w temacie. Gdzie poznaliscie swoje drugie połówki? Ja jestem od roku sama, poprzedni facet zostawil mnie po czym szybko sie związał z jakas uległą smarkulą. Szczerze stracilam nadzieje ze poznam jeszcze kogokolwiek. Na horyzoncie i tak zadnego nie ma... Pytanie tylko gdzie mozna jeszcze poznac fajnego faceta? ...

Gość na imprezie =D

Gość Bea Boa
Pytam powaznie.... Naprawde trace juz nadzieje, a tak bardzo chcialabym miec u swego boku ukochaną osobe, potrzebuje związku.

eee to luz, wszystko przed Toba :) Poznań jest bardzo dobrym miejscem na poznanie :classic_cool:

Gość ona-wawka
Ja poznałam mojego faceta przez internet :)

Gość Bea Boa
Tak wszystko przede mna... a dookola wszystkie moje kolezanki, znajomi są w szczesliwych kilkuletnich związkach... Czemu ja mam takiego pecha?

Gość koryto czubaka
Pewnie brzydka jesteś i dlatego jesteś sama.

leee matko, a co maja powiedziec 30 - latki ? :P dziewczyny w moim wieku to juz chca skakać :P chociaz jest kilka zrownowazonych, nie powiem, no ale to sa europejki :] i nie przywiazuj tak do tego wagi, ze wszyscy maja, jutro polowa z nich sie rozejdzie, jak to w zyciu. iiii jeszcze jedno, szczesliwe zwiazki? nie opowiadaj mi tu bajek, moze na widok publiczny, .... nie wszedzie jest tak wesolo i szczesliwie.

Gość Bea Boa
Nie, nie jestem brzydka. Mowiac nieskromnie faceci ogladaja sie za mna na ulicy... ale co z tego? Chyba jestem uzalezniona od bycia w zwiazku bo dostaje juz swira..... CHce byc kochana i kochac - czy to tak wiele ?!

Gość Bea Boa
Słupsk.

Gość poznan nie jest dobrym
miejscem do poznania:P tu wszyscy sa tacy poprawni, zachowawczy:o

Gość Bea Boa
fakt, niemałe. Zastanawiam sie czy nie jestem uzalezniona od bycia w zwiazku. Mimo ze mam full znajomych, przyjaciolki- czuje sie potwornie samotna. Nie jestem zbyt wymagająca, chce tylko zeby mnie kochal.........

Gość jak sa na luzie to maja
juz z 2 promile alkoholu we krwi:P i jeszcze wtedy czesto mowiac, pluja:P

chyba poznałąs jakies odłamy z wildy lub dębca :P albo to moze byli przyjezdni a nie poznaniacy :P promile tam zaraz liczy, po prostu poznaniacy sie potrafia bawic, po europejsku :P

to masz racje, uzalezniona jestes, i ciezko to bedzie zmienic, jesli wogole :( po prostu znam takie dziewczyny, wiec Cie rozumiem :(

Gość żuchwa
Nie polecam poznawania facetow na imprezie. Nie wiesz, czy tak go oczarowalas, ze odwazyl sie do Ciebie podejsc (nikle szanse), czy jestes tego dnia 20, do ktorej startuje. Ja polecam czeste wyjscia ze sprawdzonymi osobami i ich towarzystwem. Wiesz, moze wsrod znajomych Twoich koleznaek lub kolegow jest jakis interesujacy i rownie samotny czlowiek? Ja w ten sposob poznalam wszystkich moich facetow i to chyba jest najlepszy sposob ;-)

oo przepraszam, cream juz tam obraca panienki :P natomiast ja jestem wolny :P co prawda z pod poznania :P

Gość do polla
z jakiej wiochy?

Gość autorka jest ze slupska
wiec raczje jej cream nie bedzie odpowiadal;) ja mieszkam w Poznaniu, ale jestem "z tych przyjezdnych":P a z creamem juz nie raz tu rozmawialam i w zycie pewnie wczesniej bym ukatrupila, niz bym sie z nim dogadala:P poll, tak, to zapewne byli "Ci przyjezdni":D normalnie, okropienstwo:D:P p.s. lubie sie bawic po europejsku :classic_cool:

jak sama mowisz, poznalas wszystkich swoich facetow, czyli juz z kilkoma nie jestes, .. jakie sa teraz relacje, relacje z nimi a Waszymi wspolnymi znajomymi, ... slizgi temat ...

Gość Bea Boa
BYlego partnera poznalam na imprezie, bylismy ze soba ponad dwa lata az nagle z dnia na dzien ze mna zerwal a po tygodniu zaczal byc z jakas małolata.... Wychodze ze znajomymi, przyjaciolkami ale uwierzcie mi lub nie- nie ma w naszym otoczeniu nikogo wolnego, a jak sie zdarzy jakis to typowy lowelas skaczacy z kwiata na kwiatek...- nie tego szukam. Internet odpada- nie wierze w magiczną moc czatów pelnych zboczencow i desperatow. Jestem po studiach, mam stałą pracę i ciagle to samo otoczenie.....

nie powiem, i nie z wiochy :P , to jedno z najbardziej elitarnych miasteczek w polsce :P no tak, przyjezzzzdna sie odezwala :P z creamem sie nie moze dogadac toz to poczciwa chlopina :P po prostu jeszcze z nim nie pilas :P no tez mowie ze przyjezdni, Ci warszawiacy, i te inne kurduple :P noo, toz trzeba by sie spotkac i pobawic ... po europejsku oczywiscie :P