Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwa

POLAŃSKI-WINNY CZY NIE..?

Polecane posty

Gość sprawiedliwa

chyba każdy jest równy wobec prawa więc osobiscie uważam,że winny...skoro każdy inny facet dostałby kare to czemu on ma sie uchylac..?....jego dorobek artystyczny nie ma nic do tego

Gość salomonka
nawet zawzięci obrońcy chyba NIE TWIERDZĄ, że on niewinny jako ta lelija biała... Dowody są raczej niezbite

chciałam napisać "nie wiem", ale gdyby był niewinny to nie uciekłby wtedy z USA...

a mnie wkurza jak inne 'slawy' mowia, ze juz odpokutowal za to - niby jak, tym ze przez cale zycie mogl tworzyc, jezdzic po swiecie i zbierac nagrody?? niby on jest ponad prawem bo ma osiagniecia?? powinnien poniesc kare

Gość gnqqqeq
1. samo przyzwolenie na seks ze strony dziecka nie usprawiedliwia tego że dorosły się na to zgodził 2. to nie są błedy młodości- Polański miał jakieś 40 lat lub był po 30-tce 3. ....ale jeśli ona wyglądała na 19 , była mocno "rozwinięta" fizycznie, zachowywała się jak dorosła to czy nie mógł się pomylic?

Gość bqweb
" chciałam napisać "nie wiem", ale gdyby był niewinny to nie uciekłby wtedy z USA... " Sędzia był stronniczy więc Polański uciekł - proste

Gość salomonka
....ale jeśli ona wyglądała na 19 , była mocno "rozwinięta" fizycznie, zachowywała się jak dorosła to czy nie mógł się pomylic? Pomylił się także szprycując panne prochami i ignorując jej protesty? NIE ZAPOMINAJMY - jego nie oskarżają o stosunek z małolatą tylko o GWAŁT na małolacie :O

Gość hbdsw
w jaki sposób miał wpaść na to ze ona ma lat 13 ? skoro wygladała na 19? wy sprawdzacie tożsamość osób z którymi idziecie do łóżka po imprezie? aha... wy jestescie moralnie czyści i robicie to tylko po slubie

Gość Winny i koniec
Winny i niech czeka na proces . Myśle że w innym przypadku cieszylibyśmy się ze złapano zboczeńca po 30 latach byłby to triumf wymiaru sprawiedliwości . Więc co to za różnica czy jest to Polański czy jakiś inny Kowalski , winny i koniec -skazać i do pudła .

nie wazne ze wygladala na 19 (w co nie wierze widzac jej zdjecia z tego czasu), ale ona mowila, ze nie chce i to wiele razy, a on jej dal jakies prochy

Gość niunio
" Pomylił się także szprycując panne prochami i ignorując jej protesty? " szprycował prochami kogoś o kim myslał że ma 19 - to tez naganne oczywiscie. ale ona potem wycofała się z tego i powiedziałą ze sie na to godziła

Gość salomonka
[zgłoś do usunięcia] hbdsw w jaki sposób miał wpaść na to ze ona ma lat 13 ? skoro wygladała na 19? A gwałt na naszprycowanej własną ręką dziewiętnastolatce jest ok? Jeż nie podlega pod paragrafy?

Gość nvjdmkfutyrwsx
pewnie ze winy... dzieki bogu takie przxestepstwa sie nie przedewniaja

Gość salomonka
ale ona potem wycofała się z tego i powiedziałą ze sie na to godziła na seks tez sie godziła? :O

Gość niunio
" A gwałt na naszprycowanej własną ręką dziewiętnastolatce jest ok?" szprycował prochami kogoś o kim myslał że ma 19 - to tez naganne oczywiscie CZYTAJ DOKŁADNIE

Gość niunio
podobno sie zgodziła ale jakie ma znaczenie zgodna 13-stolatki? tyle że on myslał że ona ma 19

ja osobiscie mialam kilka kolezanek ktore bedac w moim wieku 13 lat wygladaly na 18 i/lub wiecej jednej z nich konduktor pomimo okazania legitymacji nie chcial sprzedac biletu w pociagu mowiac ze ma podrobiona legitymacje.... takze skad on mogl wiedziec jak dla mnie uciekl bo nie wiedzial co ma zrobic a to ze ta klientka po 40 latach sprawe mu zrobila to uwazam na dziwne ALE JAK NIE WIADOMO O CO TAK DO KONCA CHODZI TO CHODZI O... PIENIADZE

Gość salomonka
niunio, czytaj ty dokładnie. Ja zadałam także pytanie: na seks tez sie godziła? :O Każdy gwałciciel ci powie jedno z dwóch: albo sama tego chciała albo sie godziła...Smieszne sa takie tłumaczenia. Po to koleś ma rozum aby o wiek ZAPYTAĆ...Jakoś nikt nie podpisuje w ciemno umowy kredytowej bo MYŚLAŁ, że odsetki od kredytu będą 2% a nie 20%, tylko pyta o szczegóły

Gość suszarka pralka kadarka
tak, ale ona przyznala sie do tego, ze chciala, a on jej nie zmuszal:o

Gość niunio
salomonka-------> raczej TY dokładnie czytaj na pytanie o zgodę odpowiedziałem " podobno sie zgodziła ale jakie ma znaczenie zgodna 13-stolatki? tyle że on myslał że ona ma 19 " Załóż sobie może okulary :-O

Gość niunio
" Po to koleś ma rozum aby o wiek ZAPYTAĆ " Już widzę jak się faceci kobietą o wiek pytają przed seksem , tym bardziej jak wyglądają na dorosłe. Weź może nie kreśl utopijnych scenariuszy ... nikt się przed seksem nikogo o wiek nie pyta jeśli nie ma wątpliwości a Polański mógł ich nie miec widzą c 19-stke a nie 13 - stke

Gość salomonka
wsadź sobie swooje złosliwości w odwłok i pomyśl: czy gdyby ci ten facet przeleciał 13-letnią córkę dalej byś tak gadał? Zrozum: - To DOROSŁY MA OBOWIĄZEK sprawdzić czy jego działanie nie jest sprzeczne z prawem - między innymi zapytać o wiek

Gość niunio
" kobietom " a nie "kobietą" :-P

Gość niunio
Salomonka - masz problem z logicznym rozumowaniem. Jak on mogł wpaśc na to by jej się pytac o wiek skoro nie miał żadnych wątpliwości? Już widzę jak dfwoje ludzi przed seksem sprawdza swoje dowody osobiste :-O jestes głupia i tyle

Gość salomonka
Weź może nie kreśl utopijnych scenariuszy ... Utopijnych? Człowieku, jeśli tak twierdzisz to jesteś następnym kandydatem na pedofila. Wystarczy, że się piątoklasistka umaluje i założy szpilki a tobie się już mózg wyłączy na myśl o bzykaniu?

Gość niunio
"Zrozum: - To DOROSŁY MA OBOWIĄZEK sprawdzić czy jego działanie nie jest sprzeczne z prawem - między innymi zapytać o wiek" Tylko jeśli ma wątpliwości . NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM ZANIM ZACZNIESZ OSADZAC INNYCH LUDZI .

Gość tak tak zlinczujmy go
czy gdyby ci ten facet przeleciał 13-letnią córkę dalej byś tak gadał? A czy Ty byś zostawiła 13-letnią córkę na willi sam na sam z dorosłym facetem? rozdmuchana sprawa, tyle tylko pytanie: po co i komu to jest teraz potrzebne?