Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mieszczuszka

Damskie majteczki

Polecane posty

Ni9e mam żony debilu. Mam poprostu swoją kobietę... Gdybyś ją zobaczył to byś zamknął ten swój pryszczaty ryj spocony grubasie który nie ma przyjaciół tylko siedzi i żre przed kompem bo nikt takiego jak ty nie lubi :) Szpadel ci w ryja ;] Narx nie będę dyskutował dalej z takim osłem.

Uuuu a tak się fajnie rozmawiało. Ale wiadomo gdzie fajny temat to więcej debili, którzy usilnie próbują go zepsuć eh... A z tymi sznurówkami to dobre :D

Gość mejla zgubiłeś nekrofilu
no pa słonko pa :) przepraszam za pomyłke, przyszła żoneczka :) 🌻 ...nie przeszkadzały jej moje pryszcze...

Mieszczuszka, oj było było :) Zwłaszcza jak nie mogliśmy zacząć żadnej gry wstępnej, bo co mi się przypomniało to ze sznurówkami to śmiać się zaczynałem :D

Gość śmiech nekrofila
brrrr

chcecie, to ja wam o mojej smiesznej sytuacji opowiem:)tzn teraz jest smieszna,wtedy chcialam sie zapasc pod ziemie:p

Gość śmiech nekrofila
będzie miała, podeślij jej zdjęcie swojej japy

O taaak i to dużo ;) Najlepsze było jak wszystko pięknie jeszcze chwila i będzie miło a tu mnie taki skurcz w nodze złapał, że spadłam z łóżka i jeszcze walnęłam głową o szafę :D trochę bolało ale jak zobaczyłam przerażoną minę mojego faceta to myślałam, że ze śmiechu się nie podniosę z tej podłogi :D

To bylo na poczatku naszego zwiazku,jeszcze nie mieszkalismy razem. Wracajac z kina w innym miescie poprostu nam sie zachcialo :D No wiec moj S. skrecil w las i bylo przyjemnie:p pech chcial, ze on po wszystkim nie mogl znalezc swoich bokserek. SZukalismy wszedzie, w polmroku. W kocu zrezygnowalismy i doszlismy do wniosku,ze poszukamy rano. Tej noc spalismy u jego rodzicow. Pech cial,ze jego mama jeszcze nie spala jak wrocilismy. Ledwo weszlismy do salonu a tesciowa pyta-a co ty masz tam na kozaku??Podnosze noge....a do obcasa mojego kozaka przyczepily sie te nieszczesne bokserki !!!!! Nie wiem, jak to zrobilam i nie wiem dlaczego ich wczesniej nie zauwazylam....wstyd byl okropny:D:D

i tak prawdopodobnie nikt z Was nie został nakryty przez myśliwego podczas bzykania w lesie, ani nie połamał stołu w kuchni, podczas gdy w pokoju obok siedziała cała gromada znajomych :)

no widocznie da sie:D mi bylo wstyd jak cholera a on sie smial. Potem twierdzil, ze specjalnie schowalam mu te bokserki, a potem o nich zapomnialam:P

Ajron to co wy tam robiliście, że aż się stół połamał :D Gratuluję temperamentu ;) Ja jeszcze mam czas żeby coś więcej przeskrobać w końcu to dopiero początki :P

Moja babka mnie raz nakryła z moją eks ;p Kurwa jaką minę zrobiła... Potem ściemniałem że mojej eks słabo się zrobiło i musiałem ją położyć na wyrku, a babka na to to mogłeś jej chociaż nie rozbierać ;p

sasiad byl uradowany. Jeszcze sobie zazartowal, ze dobrze,ze wczoraj bylo koszone(to byla jego laka pod lasem)......

mogles powiedziec: babciu, alez ona miala problemy z oddychaniem. Musialem ja rozebrac, zeby nic jej nie uciskalo:p

I tak moja babka skazała mnie na przymusowy satanizm... ;p Dla niej jestem demonem :D Jak zobaczyła mój nowy tatuaż na nodze to zaczęła zmawiać różaniec... ;p

a, i jeszcze kiedyś spadliśmy z łóżka, bo okazało się, że jest tak skonstruowane, że wystarczy usiąść na brzegu żeby je "majtnęło" jak huśtawkę ... przylutowałem czołem w podłogę że do dziś mam szramę

z takich smiesznych sytuacji: tzn ja sie do tej pory smieje az mnie skurcz lapie ale S. jest raczej wsciekly. Jakis czas temu mielismy maly fetysz i sex w aucie to bylo nasze ulubione zajecie. Coz,jak wiadomo, w aucie, malo miejsca. Problem polegal na tym, ze zapomnialam lyknac pigulke, wiec nagle krzycze: "kochanie, nie w srodku!!" S. wystraszony, nie wie co sie dzieje, ale ze juz wytrzymac nie moze, wyciaga i....napryskal sobie do nosa :D:D matko, jak on wygladal!!! :D:D:D myslalam,ze umre ze smiechu :D:D