Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mieszczuszka

Damskie majteczki

Polecane posty

Gość Do mieszczuszki
Tak, Anorektyczki chyba wychodzą z mody. Ten trend staje się wszędzie coraz bardziej widoczny :)

Gość Do mieszczuszki
Chyba wygrały czarne szorty odkrywające pośladki. Jeśli są z koronki to prześwituje przez nie trochę ciałka. Człowiek może sobie powyobrażać jakie skarby tam są ukryte :)

Ltd to jaką bieliznę mi byś polecał?? Jestem blondynką, a karnacja taka typowa ani blada ani śniada :P W sumie po lecie jeszcze troszkę opalenizny zostało...

Gość studentka wsz
no ja mam 90 cm i tylek jest zgrabny mały ale jest waze 47 kg przy 164 to nie jest anoreksja:) taka mam przemiane materii nigdy na diecie nie bylam

Gość studentka wsz
mieszczuszka wg mnie czerwien ci pasuje :)

Gość Do studentki
oj, oj dziewczyno :P a nosisz takie czarne koronkowe szorty?

No dobrze dobrze nie mówię, że to anoreksja ;) Niektórzy mają dobrze, bo ja na przykład powinnam uważać na to co jem, ale się tym nie przejmuję i jak mam na coś bardzo ochotę to jem i już :D Najwyżej nie zjem kolacji :P A Ty jesteś drobną osobą więc 90cm jest ok. U mnie wyglądałoby conajmniej dziwnie :P

No zbliża sie przyjazd mojego Misiaka no i ten dzień chłopaka więc muszę się wybrać na zakupy ;) Stąd mój temat :P

Mam jedne takie ładne gatki takie koronkowe czarne stringo-bokserki ale się popruły troszkę a teraz nie mogłam takich w sklepie znaleźć. Muszę się wybrać na większe polowanie :P

Gość studentka wsz
pewnie ze nosze:) majtek mam z 40 rozne ale wg mnie wiesz co jest dobre do lozka? dla faceta ja mojemu tak zrobilam na sylwestra mnianowicie jest mam ciemna karynycja brunetka to kupilam gorste czarny z czerownymi wstawkami do tego stringi takie same jak gora pończochy samonośne z koronka i podwiazke czerwoną i szpilki czarne:) podobalo mu sie:)

Gość Do mieszczuszki
Miła koleżanko Jak masz więcej kasy to kup więcej bielizny I zrób dla niego małą rewię bieliźnianej mody

Gość Do studentki
:P szkoda, że jesteś zajęta

Gość studentka wsz
to jutro wskocze w moj komlet:) oczywiscie gorset ma paski do przyczepienia panczoch

Gość Do studentki
dla mnie?

Gość studentka wsz
eee nie dla ciebie ;p to nie sympatia.pl tylko forum...

Studentko właśnie miałam tak zrobić tyle, że problem jest taki, że jego rodzice na bank będą w domu i nie mogę za bardzo szaleć. A no i muszę dojechać samochodem :P Ale pończochy obowiązkowo ;) Pojadę w spódnicy i kozakach, ale buty trzeba będzie zdjąć ;/ W ogóle to wszystko inaczej planowałam no ale bywa... Z tego wszystkiego wolałabym jakąś fikuśną bieliznę ale taką żeby założyć pod ubranie normalnie i mam dylemat.

Gość studentka wsz
to ty jedziesz do niego? czy po niego? wiesz to moze zaloz tylko plaszcz! dlugi a pod spodem sama bielizna gorset cieply jest:)

Gość studentka wsz
no ja mieszkam nad morzem i to dosc wieje jak mi raz spodniczke podwialo to szok dosc krotka byla poprawilam i ucieklam dalej hehehe

Jeszcze gorzej bo najpierw idziemy na kolację ;) Więc w płaszczu nie będę siedzieć :D Widziałam ostatnio taką siateczkową halkę, taka cienka jakby jej wcale nie było więc spod kiecki by nie wystawała. To może tak jakoś... My i tak widzimy się tak rzadko, że On ma radochę z samego tego, że jesteśmy razem ale lubię go zaskakiwać tym co mam pod spodem ;) Może jakiś streeptize wymyślę :D

Hehehe też miałam tak ze spódnicą na plaży :D Co kilka kroków mi ją podwiewało i musiałam ją cały czas trzymać, chociaż i to na niewiele się zdało :P

Gość studentka wsz
no stripitiz fajna sprawa czy taniec erotyczny moj sie nie doczekał a tanczylam 8 lat heheh

Gość studentka wsz
na plazy to ja pod spodem mam stroj kapielowy to luzik ale mi tak zawialo na miescie:) hehehe gdzie do morze z 3 km bylo

;p Ja jestem osobą słuchającą ciężkiej muzy ;] Więc szukam sobie też takich partnerek z mojego klimatu. I najbardziej wkurzało mnie to jak rozbierałem partnerkę, zanim zdjęło się te ciężkie bojówki z łańcuchami itd to szok ;p Potem kazałem swojej nosić spódniczki i miniówki bo zbyt dużo roboty było ze spodniami itd :d

Gość studentka wsz
hheheh to nie ciekawie kreca cie takie laski?