Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Playboy Girl*

Wiem że ten dział nie dla mnie ale mam dosyć taich ludzi

Polecane posty

Gość przyszła dzidzia do kompa
mysle ze nie bo nie zrozumiałaś :)

Gość tajemnicza rudzielunda
do matury masz czas zeby się nauczyć czytac ze zrozumieniem. Na tym dziale wypowiadają się osoby ktore z tym problemu nie mają i nie zwykłam objaśniać.

Gość mama z pieskiem na smyczy
a ty idz popros mame niech ci zmieni pieluche, no tate jak wolisz.

Gość mam psiaka
i za kilka dni rodze codziennie blagam Boga o dwie rzeczy: o zdrowie dla mojego malucha i o to zeby moja psina pokochala nowego czlonka rodziny moze to glupie ale od dawna jej mowie ze bedzie braciszek! z drugiej strony moja szwagierka tez ma psa i jak tylko przyprowadzila noworodka do domu to wlasny pies sie na nia rzucil wiec wyboru nie bylo:( psa nadal ma tylko ze zostal wyeksmitowany z domu,bo trudno i darmo zeby dziecko pogryzl :(

Gość do znawczyni psów
Po 1) Mam 2 psy i jeśli ktorys zrobiłby krzywde dziecku,mojemu bądz tez innemu bez uzasadnionej przyczyny zastanowiłabym sie nad uspieniem. Po 2) Nawet moja 8 letnia cóka jak idzie z psem na spacer i pies narobi na trawnik to wie,ze nalezy to sprzątnac.Ludzie moja droga jakby chcieli nic nie robic bo przeciez placimy podatki...( I to nieporownywalne kwoty do tych twoich 100 zl.) to bysmy mieli niezly syf. po 3)Masz mała przeogromne kompleksy na punkcie swojej zbyt małej zamożności,ktore widac po twoich postach ( droga karma,pieluchy etc...) Kolezanki maja lepsze ciuchy ? Typowa patologia. Jestes moze Galerianką ? hahahahahaha po 4) Znawczyni ras - Dogi Niemieckie to jedne z najłagodniejszych ras jakie znam.Tylko naprawde psychopatyczny wlasciciel/lka potrafiłby wywołac agresje u tych psów.

Gość oo tu cos o tych pieskach
Zachowanie i charakter Psy przyjazne, mocno przywiązane do właściciela, lubią dzieci, jednak są "zakłopotane" wobec małych psów i kotów, takie zachowanie można wykluczyć wychowując doga z małym psem lub kotem od szczeniaka; powściągliwe i ostrożne wobec obcych; występujące osobniki agresywne powinny być wyłączane z dalszej hodowli. Posłuszeństwo można wyegzekwować konsekwentnym i stosunkowo wczesnym wychowaniem.

Gość ale jajcca
z tym podadkiem to najlepsze co czytałam naprawde :):):):):)