Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karmi_cielka

laktacja-czy W y tez tak macie??proszę,wejdźcie

Polecane posty

nie moge tego zrozumieć-jednego dnia mam full mleka w piersiach i z jedej mogę odciagnąć 140ml a np następnego dnia zaledwie marne 20ml.Dziecko je reguralnie,ma 3miesiące.Ale niekiedy denerwuje się bo jest głodne/nie leci z piersi/.Piję 3razy dziennie herbatki na laktację,odciagam,przystawiam...i nie wiem co chodzi.W nocy maluszek nie je/bo przesypia ciągiem nawet 8godzin/ale lekarka powiedziała,ze mam nie budzić.Jedynie o północy gdy idę spać daję mu odciagnięte mleko.Czy to normalne,ze mam takie problemy?

Gość tak to jest z tym mlekiem i
cyckami, dlatego niektore szybko z tego rezygnują

ja się tak męczyłam przez 7 miesięcy, żeby tylko przekroczyc te magiczne pół roku karmienia piersią, z tym,że ja nigdy nie miałam ful mleka. Zawsze dziecko mi się denerwowało przy piersi. Musiałam karmic mieszanie od urodzenia.

ja nie chcę rezygnować ,ale doradca laktacyjny twierdził,ze trzeba przystawiać i duzo pic i będzie na bank wszystko ok.Więc o co kaman?

Gość moj mały ma 25 miesiąca i
ja tak nie mam, i wydaje mi sie ze to przez to że odciągasz, bo jak ociągasz to pobudzasz piersi i one wtedy produkują nadmiar a jak potem tego znowu nie ściągniesz i zalega to "piersi to odpbierają" ze jednak nie potrzeba tak duzo tego pokarmu i wtedy masz mniej. I tak w kółko....

Gość odciągaj w nocy
przerwa 8 h to za długo, wstawaj w nocy i odciągaj, żeby pobudzić laktację spróbuj zadzwonić tutaj :) Za mało pokarmu? Maluch nie chce ssać? Bolą cię piersi? Wątpliwości dotyczące karmienia piersią rozstrzyga Monika Staszewska, położna, doradca laktacyjny. Jeżeli karmisz piersią i masz z tym kłopot, zadzwoń pod numer pogotowia laktacyjnego "Dziecka": (0-22) 555 31 10. Monika Staszewska odpowiada na Wasze pytania w dni robocze w godzinach od 9 do 14 (w środy od 12 do 17).