Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MĄDRA Bardzo hehe

FACETOM odbija przy 40 stce !

Polecane posty

Gość MĄDRA Bardzo hehe

Najczęściej wtedy zdradzają !!!!! Zgadzacie sie ????

Gość MĄDRA Bardzo hehe
Nie dziwie sie facet to świ... Mówi ze wszystko oki a poza domem nóż w plecy !!!

Gość MĄDRA Bardzo hehe
KOBIETA JEST święta !!!

Gość MĄDRA Bardzo hehe
Kto krowa?? JA ??

Gość po 60 naprawdę są
pełne wigoru :O

Oczywiście, że tak. Ja na przykład mam 63, a w dalszym ciągu potrafię zrobić wymyk. A Ty?

Gość okurna
czemu takie stare baby wypowiadaja sie na erotycznym??? :p beret na głowe i do Torunia heheheh

Gość po 60 naprawdę są
ja mam 25 lat i jestem w sile wieku. Potrafię zrobić jedną pompkę, dwa przysiady, unieść pełen kufel piwa do ust i go opróżnić. Zaliczyć co najmniej dwie blachary na dysce.

Gość Przy ładnej czterdziestce
niejednemu odbije.

po 60 naprawdę są ja mam 25 lat i jestem w sile wieku. Potrafię zrobić jedną pompkę, dwa przysiady, unieść pełen kufel piwa do ust i go opróżnić. Zaliczyć co najmniej dwie blachary na dysce. A wymyk?

Gość po 60 naprawdę są

Gość po 60 naprawdę są
wymyk phiiiii też mi sztuka.

Gość trochę tak jest /
Części facetów odbija i zdradzają bo facet koło 40 potrzebuje potrzebuje jakiejś odmiany, no i niestety większość zmienia kobietę, a równie dobrze mogli by zająć jakimś sportem extremalnym, czymś co by go rozerwało, także pomyślcie drogie Panie czy nie lepiej sprawić mu jakiejś męskiej niespodzianki w rodzaju wyścigów na quadach, lotu poduszkowcem, ostrej jazdy z rajdowym kierowcą? Takie atrakcje można znaleźć na przykład na stronie: http://www.surpriseme.pl/ gra jest zdecydowanie warta świeczki - lepiej zapewnić mężczyźnie, którego przecież kiedyś pokochałyście! atrakcję która Was może jeszcze zbliżyć, niż bezradnie czekać patrząc jak się od Was oddala...

Gość warzawiaczek jden
Powiedzcie szczerze, czy lepiej rozwalić małżeństwo, dzielić majątek, rwać na pół wspólne zdjęcia zamiast zafundować sobie romans, który po kilku miesiącach mija nie zostawiając ruin? Nie mówmy o uczciwości, mówmy o sensie i skali ofiar i ran.

Gość po 60 naprawdę są
ze stania bo ten ze zwisu jest nie co trudniejszy. ;)

Gość po 60 naprawdę są
wręcz przeciwnie. jak już pisałem jestem amatorem piwa a to nie co koliduje z kaloryferem na brzuchu.

warzawiaczek jden Powiedzcie szczerze, czy lepiej rozwalić małżeństwo, dzielić majątek, rwać na pół wspólne zdjęcia zamiast zafundować sobie romans, który po kilku miesiącach mija nie zostawiając ruin? Nie mówmy o uczciwości, mówmy o sensie i skali ofiar i ran. Nie znam nikogo, kto w ten sposób analizuje i waży ewentualne spustoszenia. Romans, to jest przygoda, to się zdarza i dzieje. :)

Gość po 60 naprawdę są
nie dziękuję. To już wolę zostać przy trenowaniu podnoszenia kufla. ;) I tak mi nie zależy na swoim wyglądzie. 🖐️

Gość kobietą jestem po
Tez mi odbija,nie generalizujcie,znam mnostwo innych kobiet,ktore w wieku 40 lat rzucily wreszcie beznadziejnych meżów i zaczely życie od zera.40 to wiek analiz,zaczynamy zastanawiac sie głebiej nad zyciem,dociera do nas wiele faktow,na ktore wczesniej nie zwracałysmy uwagi bądź staralysmy sie wszystko załagodzic ze wzgledu na dzieci.

Gość MĄDRA Bardzo hehe
Juz jestem śledzia jadłam, hehehe Co Wymi tu pierd..... WON STAD !!! Zadałam pytanie... Czyt na samej górze !!!!

Gość MĄDRA Bardzo hehe
A ja mam 26 lat i już bym se zmieniła, już przemyślałam... Ale Wiem , że tego nie zrobię.. Może też mi odbija :/

Gość MĄDRA Bardzo hehe
To TY d..y nie zawracaj to mój TEMAT !!!! Ble Ble Ble :P :P:P:P:P:P:P:P