Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady SunLight

Filmy z zaskakującym zakończeniem! Piszcie swoje typy!!!

Polecane posty

oprocz juz wymienionych dodalabym jeszcze Premonition - Przeczucie z Sandrą Bullock

Gość koboołka
Inni

Gość lentilek
Katakumby - koniec zaskakujący.

Gość EmsAms
"Autor Widmo"

Gość Kasiuleqq86
"efekt motyla"3 :D

Lucky Thritreen - jasne że gniot, czego spodziewałaś się po horrorach z Linsday ? :D Co nie zmienia faktu, że film podobno ma drugie dno które sprawia, że ten film ma jakiś sens, aczkolwiek nie mam pojęcia czy reżyser faktycznie miał na myśli to do czego doszli fani ;)

Gość wokanda fire
TIRAMISU MOGLABYS NAPISAC O TYM DRUGIM DNIE ? BO W SUMIE MNIE ZACIEKAWILO, OGLADALAM TEN FILM I MI SIE NAWET PODOBAL, BYL STRASZNY CHOCIAZ MOMENTAMI TRACIL KICZEM

Chodzi o to, że Aubrey jako PISARKA miała olbrzymią wyobraźnie i kiedy morderca okrutnie ją torturował przez wiele dni, ona uciekała do świata swojej książki (pamiętasz, pisała opowiadanie "Dakota") by móc zapomnieć o bólu i cierpieniu. Reżyser przedstawił to tak jakby Dakota, czyli jej siostra bliźniaczka, istniała naprawdę i odnalazła się po wielu latach, a tak naprawdę Dakota była tylko i wyłącznie produktem wyobraźni Aubrey. Niestety niewielu widzów to dostrzegło, wszyscy dali się nabrać i myśleli, że Dakota istnieje i faktycznie próbuje odnaleźć i uwolnić Aubrey. Scena na końcu, kiedy DAKOTA odnajduje w lesie trumne z żywą Aubrey to tak naprawdę scena kiedy Aubrey umiera... Wprawdzie widź myśli, że Aubrey zostaje odnaleziona i jest HAPPY END, tylko dlaczego w tej scenie leci taka grobowa i przerażająca muzyka? Dlaczego Dakota zamiast wyciągnąć Aubrey, kładzie się obok niej i zwija w pozycji embrionalnej? Bo umiera razem z Aubrey... ---- Tak przynajmniej wymyślili fani, nie wiem czy reżyser faktycznie miał to na myśli :)

Gość kinomaniak
Siedem Fight Club Prestiż Iluzjonista Inni Szósty zmysł Podejrzani Stay Osada Gra 1408 Sekretne okno Tożsamość Memento Każdy warty obejrzenia. Końcówki powalają!!!!

Gość emota
Czemu nikt nie wspomina o filmie ''Wyspa tajemnic''. REWELACJA ! zakończenie ZASKAKUJĄCE ! warte obejrzenia