Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala kaczka

staramy sie o dziecko.cos mnie niepokoi.prosze o rady

Polecane posty

Gość mala kaczka

witam wszystkich od lutego staramy sie z partnerem o dziecko. narazie nic z tego. dwa dni temu zaniepokoilo mnie dziwne plamienie. sluz polaczony jakby z brazowymi uplawami. trwalo to dwa dni. dzisiaj czysto. co to moglo byc? dodam ze dzis mam 25 dc wiec to dziwne plamienie wystapilo w 23 i 24 dc. mialyscie tak dziewczyny? dziekuje z gory za porady.

Gość moglo to byc
zagniezdzanie poczekaj do spodziewanej i zrob test

Gość tak jak powyżej
zagnieżdżenie zarodka, ewentualnie plamienie owulacyjne zrób test po terminie spodziewanej miesiączki

Gość mala kaczka
wlaśnie też tak pomyślalam ze to moglo byc zagnieżdżanie. bardzo bym chciala. ale czy nie uwazacie ze w 23 i 24 dcyklu to moze sa jakiej plamienia przedokresowe? cykle mam 28-29 dniowe na owulacyjne juz chyba za pozno. jajniki kluly mnie jakis tydzien temu juz wypowiadajcie sie dziewczyny co o tym myslicie

Gość ja miałam dokładnie w tych
dniach co Ty z tym, że dokładnie to były jakby nitki krwi w śluzie też mam cykle 28 dni i test pokazał ciążę

Gość moglo to byc
nie ma plamien przedokresowych tak wczesnie czekaj cierpliwie na termin okresu plamienia przedokresowe koncza sie okresem a nie tak jak u ciebie ze teraz juz ich nie ma

Gość mala kaczka
no tak dziewczyny macie racje. u mnie nie ma nitek krwi. jest taki jakby sluz plodny wymieszany z brazowa wydzielina. srednio geste, lepkie. (sorry za szegolowy opis). dzis 25 dc wiec poczekam jeszcze trzy dni. dodam ze zadnych objawow nie mam.piersi troche obolale, ale jak zawsze na @

Gość mala kaczka
naczytalam sie o podwyzszonej prolaktynie i w zwiazku z nia moga wystepowac plamienia. cholera moze to jest przyczyna i dlatego od lutego nie moge zajsc w ciaze:(. tak bym chciala zeby bylo to zagniezdzanie. pierwszego dnia plamienia byly wieksze niz wczoraj. wczoraj pod wieczor juz ich nie bylo a w ciagu dnia byly malutkie w porownaniu do pierwszego dnia plamienia

u mnie te nitki krwi były właśnie w śluzie, który wyglądał jak płodny śluz:) stawiam, że jesteś w ciąży:) powodzenia:)

Gość mala kaczka
bardzo bym chciala. ale nie ma sie co nastawiac. lepiej milo sie zaskoczyc. dziewczyny dzieki za rady wpisujcie jakie byly wasze doswiadczenia. moze ktorac zna inna przyczyne dzieki za wszystkie wpisy.

ale plamienia przed okresem pojawiają się bezpośrednio przed miesiaczką jak już ktoś wcześniej wspominał i nie ma możliwości by było inaczej sama miałam przez dłuższy czas takie plamienia przed okresem (jednodniowe), ale jakoś w ciążę zaszłam bez problemu aczkolwiek pamiętam dokładnie, że w cyklu, w którym zaszłam okres zaczął się bez plamienia od razu pojawiła się krew rozumiem Ciebie, że starasz się długo i jest to zapewne frustrujące dlatego nie dowierzasz, że możesz być w ciąży, ale ja naprawdę stawiałabym, że jednak jesteś:)

Gość gruszkakula
Moment cyklu wydaje się jak najbardziej właściwy na zagnieżdżenie. Też się staram. Powodzenia!

Gość mala kaczka
plamienia zniknely takze napewno nie byly przedokresowe. dziewczyny ale w momencie zagniezdzania nie mialabym innych objawow? tylko ewentualne plamienie?

Gość mala kaczka
dodam ze zwyklego sluzu teraz mam malo i jest gesty ale raczej przezroczysty

Gość a moze to
jakies zapalenie?

Gość ja mysle ze
masz srake w glowie

Gość mala kaczka
niie wiem co myslec bo ostatno jadlam gowno meza

Gość mala kaczka
myslalam ze sprobuje jeszcze kopulowac z psem sasiadow moze to pomoze

Gość mala kaczka
dwa ostatnie wpisy to podszywy. bardzo smieszne dziewczynki, ale chcialam porady a nie jakis kpin. p.s ja nikogo nie obrazam wiec swoje opinie tez zachowajcie dla siebie

Gość mala kaczka
lubie robic sobie jaja z ludzi i ten topik to prowokacja

Gość mala kaczka
kurcze znowu podszyw. niestety nie da sie tutaj normalnie porozmawiac. :(

Gość magda/+
zaczernij nick skoro ktoś się podszywa

Gość mala kaczka
poprostu nie bede sie tu udzielala. zawsze znajda sie jakies malolaty ktore robia sobie zarty. bezsens