Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my_california

Czemu faceci wola cycatki.. A jesli kobiecie zabraknie wlasnie tego to co?

Polecane posty

Gość my_california

Mezczyzni lubia biusciaste kobiety wiec ciekawi mnie co sie stanie, jesli spotkaja bardzo ladna, mila, elegancka, madra dziewczyne ale z niewielkim biustem. I co wtedy? zostawia ja bo nie ma takich cyckow jakie sobie wymarza? Mam kolezanke z wielkim biustem i faceci leca tylko na jej cycki patrza jak na obiekt na jedna noc a chodzi lekko przygarbiona pod ciezarem biustu, troche jej wisza boje sie pomyslec co bedzie na starosc.

Sprowadzasz facetów do pozbawionych zdolności myślenia, kierujących się wyłącznie instynktem samców. To nie cycki decydują o powodzeniu u mężczyzn:P

Gość golbin
a kto powiedział że wolą cycatki? ja np. lubię normalnej wielkości biust-czyli b. Wszystkie przerośnięte, za duże cycki są dla mnie po prostu obleśne.W końcu to tłuszcz w środku decyduje o wielkości piersi a nie gruczoł.

Gość gruszkakula
Przede wszystkim nie generalizujmy, fani małych piersi też się zdarzają. A poza tym, większość facetów, choć woli popatrzeć na pełny biust, wiążąc się z kobietą na stałe bierze zapewne pod uwagę całość jej osoby. Nie wyobrażam sobie, żeby facet, który z różnych względów zakocha się w pięknej, mądrej kobiecie z niewielkimi piersiami zrezygnował z tego powodu ze związku z nią...

Gość Do złotowłosej
bez względu na to czy biust jest jędrny czy nie -wszystko musi być proporcjonalne i w normie.Musi pasować do sylwetki.Jak kobieta jest szczupła i ma "wymiona" to wygląda wręcz śmiesznie i ohydnie.Osobiście jeszcze nie widziałem na ''żywo" ładnych dużych bez stanika piersi.Zawsze był oklapniete jak uszy u jamnika lub po prostu brzydko zwisały.Już o rozstepach nie wspominajac.Zresztą co z tego jak kobieta ma wielkiego cyca skoro jest brzydka i niska np.

Gość men nem
haha ale wy dziewczyny macie rozkminki. owszem podneica facetow duzy biust ale tez nei przesadn ei bez przesady:P jezeli facet poznal by dzeiwczyne z malym to wierz mi jezeli byla ny zajebista z charakteru i ogolu to cycki sa zwyklym dodakiem jak ma duze to super zajebioza !! ! jak normalne czy male to ok!

Gość Złotowłosa tu rudzielec
jesteś a nie złotowłosa

hmmm... ty próbujesz mnie do tego przekonać czy w jakiś sposób się dowartościować:) oczywiście ze sa gusta i guscki i wielkość piersi to raczej mały problem.Ale może powiem ci na moim przykładzie, po tabletkach antykoncepcyjnych piersi skoczyły mi do sporego D i wcale nie wiszą(duże, krągłe) a tym bardziej nie widzę rozstępów:) jak to nazwać:) cud:) (to chyba jedyna rzecz w moim wyglądzie która mi się bezsprzecznie podoba)

Gość kwestia gustu raczej
ja mam 75b,male okragle,i jakos nigdy nie narzekalam na brak powodzenia,chcialam zrobic implanty bo nie powien mialam z tego powodu kompleksy,ale niejeden mezczyzna mi to stanowczo odradzal,wiec trudno trzeba sie cieszyc z tego co sie ma,jesli calkosztalt jest ok :)

Gość Złotowłosa ty rudzielec
ale nie przekonasz nikogo kto lubi piersi średnie do zmiany gustu. Osobiście nie preferuję za dużych (czy to silikony, czy po ciąży urosły, czy po tabletkach, czy zwisają czy nie). Kobieta z za dużymi piersiami kojarzy mi się ze...starą kobietą taką przejrzałą. Więcej sexapilu ma dla mnie szczupła kobietka z biustem normalnym czy jak go nazwać czyli by się w dłoni mieściły. Ty mi się np. nie podobasz (widziałem twoje fotko). Masz męskie rysy twarzy, brzydki nochal, rude włosy. I co? Męża znalazłaś. Każdy ma swój gust i ...guścik.

Gość zdegustowanyyyyyy
Złowłosa to forumowa ekshibicjonistka :o jak mozna dawac foto swoje i meza na kafe? :o

jasne ze kwestia gustu, zawsze powtarzam jedno-najważniejsza pewność siebie:) ale jak się dziwić, jak ja mam się dziwić ze można mieć kompleksy na punkcie wielkości biustu gdy wszędzie gdzie się nie spojrzy, nawet byle jaka reklamę bielizny modelki maja biusty- wielkie melony (i kształt też taki)... Ja sama pamiętam przed hormonkami miałam średnie B i chodziłam w luźnych koszulkach bo mi było ich wstyd! paranoja!

i tu widzę kafeteryjna patologia przyszła:D czy z wami nie można normalnie pogadać??? katastrofa, nie mam brzydkiego nochala ani męskich rysów do kurwy nędzy! ślepy jesteś?chciałbyś mieć duże oczy? to gratuluję! można wstawiać zdjęcia par to i chyba mogę takie nie? a może uraziły kogoś zdjęcia moich szczurów? zaraz zdejmę

Gość juz za późno
zapisalem sobie na dysku, bede publikowal na kafe ;>

wiem ze lepiej by wyglądało jakbym wstawiła fotke, podpisała się innym nickiem i spytała "jak oceniacie te parę" lub "jak ona wam się podoba-to moja koleżanka,szaleję za nią" xazui Dzięki:) nie mogę pojąc czemu ludzie się szczurów brzydzą:) ale to już nie idzie na temat.

A dlaczego kobiety wolą facetów z wielkimi pałami, a ci z małymi są skreślani?? :o

Gość Adelinka
Bydlak co to znaczy mała pała a i ile ma a ile ma duża pała?

Gość Adelinka
to czemu piszesz ze wolą z dużymi skoro to kwestia względna

Kurrwa :o Dlatego, że duży i mały to kwestie wzgledne. Tak jak w przypadku cycków.

Gość złotowłosa biedaczka
nie umie prawidłowo ocenic wielkosci biustu :P nie ma czegos takiego jak "male D" czy "srednie B" :P no ale szczury zajebiste, fakt, swietne maja ogonki :D

Gość Adelinka
piersi mogą byc średnie-B małe-A i duze-D a ty nosisz staniki? wiesz ze im więcej pod biustem tym większe B? lub im mniej pod biustem ty mniejsze B Bydlak czekam na odpowiedz

Gość Adelinka
pomijajac twoje chamstwo kolego, jakby dobór faceta lezał w wielkosci penisa kobiety latały by za murzymaio, a jakby w wielkosci piersi, faceci latali by za latynoskami...tyle w temacie

Duze sie po prostu lepiej prezentują w push-upie, w bluzkach z wielkim dekoltem. Dlatego faceci na to patrza :) ja tez czasem spojrze na piersi kolezanki ktora ma chyba z E bo to po prostu przyciąga wzrok :) poza tym - kazdy lubi cos innego.

Gość do adelinki
mylisz sie, poczytaj sobie np na stanikomanii czy gdzies o tym jak sie ocenia wielkosc piersi,sama mseczka nic nie mowi o wielkosci bo to jakbys okreslala polozenie podajac np tylko szerokosc geogr, bez dl nic to nie znaczy! np piersi 80D owszem, sa duze ale np 60D (takie jak moje) to juz malutkie piersi, aha i numeracja wcale nie konczy sie na D :O