Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka glupiej corki

Internetowa znajomość 13 latki

Polecane posty

Gość matka glupiej corki

Witam Was Moja 13 letnia córka nawiązala na gadu gadu kontakt z ...chyba 16 latkiem Dyskutują już miesiąc. Nie włączam się tylko obserwuję mając nadzieję iż ta internetowa znajomość lada dzień skończy się. Ale widzę iż u młodej dziewczyny następują zmiany na gorsze . Rozkojarzona poprosila o nr telefonu chlopca a z rozmów wynika cytuję.....jak ucieknę z domu to przyjadę do Poznania ... my mieszkamy w Warszawie Odnoszę wrażenie iż oczekuje dużo więcej niż chłopiec z Poznania .On ją traktuje trochę na dystans.Myślę iż rzeczywiście może miec 16 lat i nie wchodzi tu kwestia podszywania się osób dorosłych. Powiecie w czym problem . Porozmawiaj z córką na ten temat. .....Czy mam jej powiedzieć iż znam jej hasło na gadu gadu i co jakiś czas ją sprawdzam. Córka zna nasze zdanie na temat znajomości internetowych . Natomiast na temat tej znajomości wogole z nami nie rozmawa - nie przyznaje się. Widzę że przestaje się przykladać do nauki a na wieść o ucieczce z domu ogarnia mnie przerażenie ..... co siedzi w głowach nastolatek. Cały czas liczyłam iż to będzie krótka znajomość internetowa, co mi radzicie .

chce się ryćkać, to normalne, bierze przykład z innych wyzwolonych dziewczyn, jak np. ta od Polańskiego :) Ale z poznaniakiem? :o

radze nie nazywac własnej corki głupia i zacząć rozmawiac wyjasniac tłumaczyc rozumiec i wychowywac

Gość matka glupiej corki
Co Niedziela, przebieram się za Lorda Darth Vadera, po czym w najmniej oczekiwanym momencie Mszy Świętej wkraczam dumnie do kościoła z koszykiem i zbieram na tacę zużyte baterie :classic_cool:

Gość 99988888888888866656556
może to nic nie groźnego nie powinna pani zabraniac jej kontaktów z pierwszą miłością, bo córka może sie obrazić niech pani traktuje ją poważnie, a nie jak małe dziecko niech pani ją obserwuje, i dowie się czegoś więcej o tym chłopaku porozmawiajcie ze sobą szczerze, jak kobieta z kobieta zabranianie tu niczego nie da życze powodzenia

Gość rozmowa rozmowa
porozmawiaj z corka, powoli spokojnie przekonaj, ze ma czas , niech najpierw go dobrze pozna, potem moze go zaprosic do was do domu - bedzie bezpiezpnie.

Gość moze trafila na drugiego polan
skiego :classic_cool: coz, po analu przynajmniej w ciaze nie zajdzie

Gość fiolkowe oczy
nie rozumiem-to ona chce uciec z domu czy on? jesli ona to masz problem i to nie wynikajacy bynajmniej ze znajomosci netowych..btw sama mam troche internetowych przyjaciol :P -z tym ,ze mam 20 lat :) i choc sama wczesniej uznawala takie znajomosci za glupie t teraz wiem,ze mozna sie bardzo z kims zzyc mimo takieg rodzaju kontaktu..