Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSassankaa

Słuchajcie gdzie mogę kupić bilet lotniczy

Polecane posty

Gość SSassankaa

Może pytanie jest banalne ale mam z tym problem :(. Bilet lotniczy chcę kupić w firmie LOT (Lot do USA, bez przesiadek). Do siedziby firmy jest mi glupio iść bo już dwa razy bukowałam bilet i odwoływałam a na koniec odebrałam pieniądze (nie byłam zdecydowana na podróż). Teraz jestem pewna ale wstydze się już iść 3 raz i bukować. Nie mogę zabukować biletu przez internet bo nie mam karty. Gdzie mogę zakupić bilet oprócz tych dwóch wariantów ?

Gość a co się przejmujesz
tym, że bukowałaś tyle razy? Możesz sobie tysiac razy odwoływać. Idź i nie jęcz i naucz się podejmować decyzje.

Gość cggfd
tez prawda/ Ludzie rezerwuja i odwoluja setki razy i to calkiem normalna praktyka. W naszym biurze wszyscy czesto podrozuja i przed kazda podroza zmieniamy godziny i dni wylotu 50 razy :) Czesto zupenie odwolujemy rezerwacje NORMA

Gość SSassankaa
Daliście mi jakąś nadzieję :) .Tylko w moim mieście w firmie LOT pracuje tylko jedna babka i jak odbierałam pieniądze to sie na mnie patrzyła jak na idiotkę :(. Wiem, że nie powinnam się tym przejmować ale mimo wszystko jakoś tak mi jest nie........ tegez. Jestem strasznie niezdecydowaną osobą to fakt ale teraz jak już się zdecydowałam to głupio mi jest, że wcześniej tak robiłam.

A może spróbujesz kupić bilet przez jakąś wyszukiwarkę, np. rezerwuje.pl. Jeśli nie masz zamiaru iść do siedziby LOt-u, to spróbuj w taki sposób. Przecież przez internet jesteś zupełnie anonimowa.

Gość Pomadka554
Oj byłam w podobnej sytuacji, u mnie jeszcze dochodzi wrodzona siesmiałość. Ja co prawda raz tylko odwołałam swój lot ale również bałam się isc do tego samego biura. P Drugi raz skorzystałam z oferty http://www.whynotfly.pl/ i co najlepsze bilet okazał sie sporo tanszy. Można by rzec na mojej niesmiałosci trochę zaoszczedziłam

Gość csvgkmhl,
na stronie LOTu. Bilet elektroniczny. Po co kombinować?