Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriana987

płyn przed wytryskiem/ciąża?

Polecane posty

Gość adriana987

Witajcie Wiem, ze pytanie bedzie pewnie z natury "niedouczonych", ale mimo to prosze was o pomoc. Ostatnio z moim chlopakiem troszke nas ponioslo- nie bylismy jednak zabezpieczeni wiec nie doszlo do stosunku. Byl natomiast petting. Problem w tym, ze to ja go zaczelam piescic pierwsza. Nim doszlo do wytrysku, on jednak sie powtrzymal i "poprawil". Pozniej mnie dotykal. Pewnie pytanie jest niedorzeczne, ale czy jesli przeniosl na palcach swoj plyn (nie wiem jak go fachowo okreslic- czytalam gdzies ze to lyn), ale nie sperme to czy jest szansa, ze doszlo do zaplodnienia? Moze panikuje, ale przeczytalam, ze ten plyn moze zawierac plemniki. Prosze pomozcie mi w tej nerwowce.

Gość tak ten plyn zawiera
tak ten plyn zawiera plemniki, ja tak zaszlam, sama w to nie wierze ale od kilku dni wiem ze zostane mamusia:(

Gość gratulujemy nowej mamusi

Gość adriana987
sluchajcie- ja was prosze o pomoc i jakies sensowne opinie, jesli wiecie wiecej ode mnie to prosze podzielcie sie wiedza a nie nabijajcie sie :( na prawde nie jest mi teraz latwo :(

adriana ale ja serio pisze prawde

Gość a komu dzis łatwo
takie czasy...

kwas siarkowodorowy i z tego się robia dzieci

Gość a pozatym to
tak czy inaczej bedzie wesoło

u mnie wprawdzie byla troche inna sytuacja. Jakies 4 tyg temu kochalam sie z facetem,uzywalismy condoma, nic nie peklo. po stosunku on poszedl do lazienki i wytarl penisa, po czym wrocil do mnie i po gdzies 15 minutach zaczelismy baraszkowac, zrobilam mu loda, w miedzyczasie kilka razy usiadlam na nim on doszedl w trakcie loda spuszczajac sie na swoj brzuch:( niestety zaszlam , a cuda podobno nie istnieja:(

ten płyn, zawiera upośledzone ruchowo plemniki... nie jest groźny, nie udowodniono jeszcze zapłodnienia ani przez preejakulant ani przez palce wiec...nie martw się....

w tym plynie moga znajdowac sie plemniki, Twoj facet tez mogl nie do konca umyc sie i mogl miec na rekach plemniki ale nie panikuj jest baaardzo mala sznsa, ze doszlo do zaplodnienia zrob sobie test i bedziesz spokojniejsza

Gość Lathea
WItam, chciałam się doradzić...3 miesiące temu urodziłam syna,niedawno znów to robiliśmy,lecz mój mąż nie spuszczał się we mnie dostał się tylko płyn.I to też troszke gdyż wiekrzość została w prezerwatywie.Niestey ona pękła.Bardzo prosze o jakieś sensowne odowiedzi ;/.Czy jest jakaś możliwość zajścia znów?

Gość bieeeeb
Przed wczoraj kochaliśmy się z moją dziewczyną ,i podczas sexu pękła mi gumka ,lecz wydaje mi się ,że przed wkładaniem penisa do pochwy było troszkę czegoś na końcu prezerwatywy ? czy to był ten płyn ? I czy on wydostał się przez tą prezerwatywę ,to czy moja dziewczyna zajdzie w ciąże ? proszę ,o normalne odpowiedzi .. dziękuje ;(

zalezy jaki miala dzien cyklu, mi i mojemu chlopakowi kiedys pekla gumka w szostym dniu, panikowalam, poszlam do szpitala do byle jakiego lekarza zeby mi przepisal tabl po a tu nic, a ze byl piatek musialam szybko leciec prywatnie w poniedzialek do ginekologa, twojej dziewczynie tez tak radze