Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidziaszka

czy ktos może wie co to za film ? do osób niemałolatów

Polecane posty

Gość dzidziaszka

jak byłam dzieckiem w latach 80 tych to leciał taki film którego rodzice mi nie pozwolili oglądać ---był o ludziach żyjących w slamasach gdzieś tam, to nie był kryminalny i zabijaki tylko pary tam sie poznawały i bzykały się , film ogólnie zbereźny a drugi to coś tam ameryka ameryka -na zakończenie faceta ukatrupili na krześle elektrycznym, zabijało go to długo czy ktos może zna tytuły ?

Gość ale masz problemy

Gość wrzosowa dziewczyna
jak na osobe, ktorej rodzice nie pozwalali ogladac to zadziwiajaco sporo szczegolow pamietasz :D

Gość
a nie wiem ,ale chetnie sie dowiem :] ameryka ameryka ..Frank Darabont. zielona mila? jedyne moje filmowe skojarzenie z krzesłem eletrycznym

Gość dzidziaszka
"Zielona mila " napewno nie , oglądałam już 3 razy to są starsze produkcje i nie moge znaleźć -NIGDZIE film w slumsach -miłości różne -tak zapamietałam bo troche podejzałam--jezdzili na motorze i uprawiali sex nawet w jednej chacie jedni a inni obok spali i ten drugi film --pamiętam że taka panika była w kraju--łojesu taki film bedzie w telewizorze !-ludzie sie podniecali i nie wiem gdzie go teraz obejrzec, jakbym tytuły znała albo reżyserów

Gość makabreska
z tym bzykaniem wszem i wobec to tylko emannuelle mi przychodzi na mysl (nie wiem nawet czy tak sie to pisze), ale to raczej z ekskluzywnimi prostytutkami niz ze slamsami kojarze

Gość dzidziaszka
emannuelle też oglądałam -nie, to jest za elegancki fim tamten był taki prostacki i raczej świniowaty

Gość dzidziaszka
nie chce rodziców pytać bo oni są dziwni zwyzywają mnie od rozpustnych i matka sie załamie :-O sami takie oglądają a mi nie pozwalają

Gość
a znacie jakies nowsze filmy z motywem ekskluzywnych prostytutek ? :] a

Gość makabreska
wlasnie tak mi sie "czysciej" kojarzyl :) ale jak tak pomysle, to cos kojarze, ze taki film byl (oczywiscie mowie o tym swionioatym tylko takie kojarze ;) ) ale pewnie tez mi rodzice nie pozwalali, wiec tylko takie przeblyski mam a tak na marginesie - naszla cie ochota na bezecenstwa ze takiego swiniowatego szukasz ? ;) :) :)

Gość dzidziaszka
nie chodzi mi o bezeceństwa bo to nie są erotiki chyba tylko fabularne interesują mnie z punktu widzenia kinematografii i chciałam zobaczyć filmy które były sensacją u nas za czasów komunizmu i dlaczego partia zechciała takie coś pokazać

Gość makabreska
to zart byl, nie trza sie tlumaczyc :) ja pamietem, ze pierwszym szokiem dla mnie byla Dynastia, co prawda to nie film, ale jakos mi tak zapadlo w pamiec, Emannulle tez krazyla "pod lada" w nysce, z ktorej w moim miescie wypozyczano filmy :)

Gość dzidziaszka
pierwszy najbardziej zboczony film jaki widziałam to sexmisja , nie wpuścili mnie do kina na Miłość Szmaragd i krokodyl też nie wpuścili :-O emannuelle obejrzałam , podobała mi sie muzyka i scena w samolocie :-)

Gość makabreska
z tej Emannuelle to chyba kilka czesci bylo? ja nie obejrzalam ani jednej, teraz mam na zywo ;) wtedy to bylo chybcikiem, zanim rodzicee nie wrocili z pracy trzeba bylo znalezc kasete, podejrzec, wrozcic do tego samego miejsca i schowac tak jak byla :) to bylo posiwecenie! :) i caly logistyczny plan!

Gość dzidziaszka
tak, to były kasety video w wielkie pudełko magnetowid które na początku kosztowało tyle co samochód masz emannuelle na żywo teraz w życiu ? :-D

Gość makabreska
hehe :) przynajmniej ta najmniejsza czesc :) 1 + 1 ;) dzisiaj juz mnie to tak nie ciekawi, ale pewnie jak wpadnie mi w rece to obejrze, jako dzieciaki zyjace w tamtych chorych czasach bylysmy "seksualnie okaleczone" i kawalek obcego biustu czy nawet migajacy gdzies goly tylek to bylo wydarzenie w filmie! a teraz...w bajkach tylki lataja :)

Gość xxxxxxxxdee
dynastia - ten z bzykaniem a ten drugi to chuck noriss heheh

Gość tego z orgia w slumsach
to pamietac bym nie mogla. Sama nigdy takich filmow nie lubilam. Nigdy mnie nie interesowaly - wychodzialm, a dzisiaj tez mnie krepuja :P Unikam "scen" w filmach ;) Za to dziwne ze nie kojarze tego z krzeslem. Takie filmy zawsze lubilam i rodzice nie zabraniali mi ogladac :D Chyba, ze to byl jakis dramat psychologiczny... Takich nie lubilam :P

Gość dziś 48latka
Ten drugi film miał tytuł bodajże - To jest Ameryka . Był to propagandowy film o tym jak w Ameryce jest źle :P , tam pierwszy raz widziałam jak sie hoduje np. indyki . Ogólnie film był po to by zniechęcić Polaków do ucieczki do stanów :) Wszyscy oglądali go z wypiekami na twarzy i po raz pierwsz w tamtych czasach , program telewizyjny skończył sie grubo po północy

Gość chyba oto Ameryka
chyba oto Ameryka!

Gość dziś 48latka
być może , stawiam jednak na to jest ameryka :)

Gość dziś 48latka
a może oto ameryka :)

Gość dziś 48latka
Tak , to był dokument i miał chyba dwie części i tak naprawdę to na swój sposób chyba jednak bardziej nas zachecał do sprawdzenia całej prawdy o Ameryce :P

Gość dzidziaszka
obawiam sie że nie znajdę tego serialu "dokumentalnego" czytałam fora gdzie widzowie proszą o film bo nie mogą znaleźć i nic z tego nie wychodzi.Jak będę miała więcej czasu to poświęcę się na szukanie ale smutno mi że na podstawowe hasła portale filmowe tego nie mają.