Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikola

Wkurza was jak ktos wogole nie pamieta o zadnych waszych swietach, imieninach?

Polecane posty

Gość mikola

Witam jak w temacie- otoz mam szwagierke (siostre meza) ktora wogole jeszcze nigdy (nie liczac kiedy wyprawialam jakas impreze w domu) nie złozyła mi czy mojemu mezowi zyczen z okazji np. urodzin, imienin, rocznicy slubu... dodam iz nie chodzi mi o jakies tam hołdy i prezenty ale zwyczajnie o pamiec i dobre słowo. A z kolei w drugą strone to ja zawsze wysyłam im (szwagierce i jej mezowi i dziecku) smsy z zyczeniami- rzadziej składam im osobiscie zyczenia- bo mieszkamy w jednej miejscowosci przy tej samej ulicy :O A jak to jest u was- wasze rodzenstwo , czy rodzenstwo meza pamieta o takich imprezach?wysyłacie sobie zyczenia? ps. a i jeszcze jedno mnie wkurza- otoz kiedy juz dostana tego smsa z zyczeniami mogliby KIEDYS odpisac - dziekuje- bo NIGDY w ciagu mojego 8 letniego zwiazku z mezem( 5 lat przed slubem, 3 po slubie) tego nie zrobili ... i jest mi najzwyczajniej przykro ze maja mnie (nas) w dupie..:/

Gość nie ma sie co wsciekac
nie, nie wkurza, jedynie mi przykro, bo ja sam pamietam o kazdym...

Gość nie składaj im zyczeń
pewnie na poczatku było by mi przykro a potem wkurzyłabym sie .

Gość oni rzeczywiscie
mają Was w dupie. Przykre to i ciężko to zrozumieć ale tak jest. U nas jest podobnie. Starałam się, życzenia wysyłałam, zapraszałam a oni nic!! szlag mnie trafiał aż w końcu nie utrzymujemy kontaktów na ich życzenie. Widujemy się na wigilii ale TO akurat ja mam zamiar ograniczyć, bo udawania nie znoszę.