Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karla83

koleżanki z pracy męża

Polecane posty

Witam, może to zabrzmi głupio, ale mam do was pytanie i proszę o radę. Mój mąż pracuje jako księgowy i większośc w jego dziale to kobiety. Jest jeszcze jeden mężczyzna. Problem polega na tym, że wczoraj jedna z koleżanek mojego męża zaprosiła ich na obiad. dostała jakąś premię i chciała im podziękować za pomoc. Impreza miała być w knajpie, ale potem okazało się że się odbędzie u niej w mieszkaniu - Mój mąż i cztery kobiety od niego z pracy. Kolega nie poszedł bo mu żona nie pozwoliła. Moje pytanie to, czy powinnam być o niego zazdrosna, nie znam tych kobiet. Czy przy następnej okazji powinnam sie zgodzic na takie spotkania. nie bardzo wiem jak zareagować. Ufam mu i nie dał mi powodów do zazdrości, tylko nei wiem na ile moge ufać tym kobietom. jak mam się zachowac w tej sytuacji?

Gość fly...
ja na twoim miejscu bym poczekała z zazdroscia a po upływie powiedzmy 2 tygodni zrobila tez taki mały poczestunek w domu i zaprosila jego kolezanki...proste

Przypuszczam, że rozebrały go i wykorzystałwy seksualnie, wielokrotnie:P Przeczytaj pierwsze zdanie w swoim poście :) Nie rób afery o byle co, szkoda mi kolegi męża, tylko patrzeć jak zacznie zdradzać chorobliwie zazdrosną żonę. "Nie pozwoliła mu" - wyciągneła akt ubezwłasnowolnienia i kazała mu spać na wycieraczce pod drzwiami :O

Gość wszystko mogę
im dłuzsza smycz tym większe przywiązanie:)

to jest naturalne odczucie, bo mimo ze ufasz mezowi to beda tam poza nim tylko same kobiety.Nie znasz ich, nie wiesz jak wygladaja, jaki maja charakter no i najwazniejsze jak "blisko" sa zaznajomione z twoim mezem. Nie wyolbrzymialabym tej jednej sytuacji, co innego gdyby to zaczelo sie powtarzac czesto, a nawet za czesto.... Poza tym napewno twoj facet bardzo docenia to, ze nie zabranialas mu isc tak jak tamta zona kolegi. Z drugiej strony... sam mogl wczuc sie w sytuacje, jakby on sie czul gdybys ty miala isc na obiad do mieszkania jednego z kolegow i byliby tam sami mezczyzni. Mogl sie wymigac, tym bardziej ze kolega nie idzie....

Gość punkt ksiegowej
Ja jako ksieowa mowie ci ze facet z ksiegowosci jakos malo jest pocigajacy :) i pewnie traktuja go po kolezensku, bardziej ja takiego rodzunka niz potencjalnego kochanka.

Gość punkt ksiegowej
to jest tak samo jak w klasie jest jeden czy 2 chlopakow:) nikt ich nie podrywa tylko cieszy sie ze moze pogadac z facetem a nie ciagle z baba:)

Gość ksiegowa
sluchaj kotek! jak bedziesz zabraniala swojemu mezowi to bedziemy robic wtedy imprezy kiedy nawet zapach cie nie zaleci...

Gość no cóż aż 4 kobiety
i żadnego mężczyzny... mi by sie to nie podobało. mój mąż raz czy dwa była na piwie z dwoma koleżankami z pracy, ale z czterema to bym była zazdrosna. nie zabroniłsbym mu ale bym okazał,że srednio mi się to "podoba".

Gość a koleżanki pozostałe są
mężatkami? Jeśli nie, to może nie przyszło jej do głowy zapraszać jego z żoną - może wyleciało jej z głowy?