Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annalice

Wierzyć czy nie?Proszę pocieszcie mnie.

Polecane posty

Gość Annalice

Kilka lat temu wróżka przepowiedziała mojemu mężowi,że nie dożyje 30-dziestki.Mąż ma teraz 28 lat i wiem,że coraz częściej o tym myśli,przyznam szczerze,że i mnie napawa to trwogą.Boje się żeby wróżba się nie spełniła.

Sie ine spelni, ja ja znam, mi tez to powiedziala, od 4 lat wg. niej nie zyje... :D :D :D

Gość Annalice
wiem,że nie powinnam zawracać sobie tym głowy,ale gdzieś tam w głębi duszy lęgnie się taki niepokój

Gość średniowiecze i ciemnogród

Moze potraktuj to jako ostrzezenie- w sensie- Twoj maz niech idzie do lekarza i niech sie przebada. Abecadlo ma racje- o smierci sie nie mowi, wiec prawdopodobnie ta wrozka jakas dziwna byla. Zyj spokojnie, nie mysl o tym:)

Gość ja ci tylko powiem
że w tym tygodniu został pochowany 26-letni chłopak, narzeczony mojej koleżanki. Zmarł nagle, jeszcze nie ma wyników sekcji zwłok. Niech mąż się przebada, wróżce nie ma co wierzyć.

Gość do abecadlo-----
ten na dole tez wie ;)

Gość Annalice
Dziękuje za słowa otuchy,troszkę mi to pomogło

Madusia 18 Hmmmm czy Wy na prawdę wierzycie że jakaś obca baba - wróżka może wiedzieć co Was spotka w przyszłości? Zawsze myślałam, że tylko smarkate nastolatki chodzą do wróżki, i to nie wszystkie, takie w typie Jolki R :O:O 🖐️ :D

Gość Annalice
To nie była żadna obca baba tylko koleżanka która zajmuje się takimi rzeczami

Gość nina2112
Nie wierzcie wróżkom!!! Mamie mojego chłopaka "sprawdzona" wróżka przepowiedziała, że w ciągu najbliższego roku będzie tańczyła na weselu swojego najstarszego syna. Już 4 lata kobitka czeka;)

Gość Annalice
No bez przesady! W sumie teraz sobie myśle,że może ta koleżanka chowała jakąś dawną uraze do niego i chciała w ten sposób się odwdzięczyć.

Gość Annalice
znaczy odegrać się

Gość Tarot to zło
Karty nigdy nie odpowiadaja do konca bys ciagle i znów pytala bys sie uzalezniła te sztańskie karty zawsze przychodza po zapłate mozna popasc w depresje lub nawet opetanie po co narazac Siebie i swoje rodziny po co? Najlepiej zaprzestac stawiania Tarota Sobie lub komus od zaraz

Zgadzam się z przedmówcami. Na pewno to nie prawda, prawdziwa wróżka czy jasnowidz nigdy nie powiedziałby czegoś takiego osobie dla której przewiduje przyszłość. Nie ma sensu się zadręczać słowami jakiejś idiotki, która myślała może, że to fajny dowcip tak kogoś nastraszyć. Pewnie już dawno zapomniała o tym a Wy się przez nią dręczycie. Nie nakręcaj się, bo jeszcze niechcący sama ściągniesz jakieś nieszczęście na siebie lub męża. Moim zdaniem dożyjecie razem starości i będziecie wnuki przestrzegać przed wróżkami z piekła rodem;) Możesz to potraktować jako wróżbę ode mnie, bo pewnie wróżka ze mnie taka jak i z tej nieudanej koleżanki :D:D:D

Annalice No bez przesady! W sumie teraz sobie myśle,że może ta koleżanka chowała jakąś dawną uraze do niego i chciała w ten sposób się odwdzięczyć. 16:16 [zgłoś do usunięcia] Annalice znaczy odegrać się kochana nie martw sie , ja sama wroze z kart od 7lat i do tej pory niczyjej smierci nie zobaczylam , i ten temat jest tabu :) nie zawraaj sobie tym glowy :) kolezanka the best nawet jak sie zemscila to zalosnie :O:O nie martw sie i nie wierz w to :) 16:24 [zgłoś do usunięcia] Tarot to zło Karty nigdy nie odpowiadaja do konca bys ciagle i znów pytala bys sie uzalezniła te sztańskie karty zawsze przychodza po zapłate mozna popasc w depresje lub nawet opetanie po co narazac Siebie i swoje rodziny po co? Najlepiej zaprzestac stawiania Tarota Sobie lub komus od zaraz taaaaaaaaa :O:O wszedzie to wklejasz :O:O

Najahaje2 Zgadzam się z przedmówcami. Na pewno to nie prawda, prawdziwa wróżka czy jasnowidz nigdy nie powiedziałby czegoś takiego osobie dla której przewiduje przyszłość. Nie ma sensu się zadręczać słowami jakiejś idiotki, która myślała może, że to fajny dowcip tak kogoś nastraszyć. Pewnie już dawno zapomniała o tym a Wy się przez nią dręczycie. Nie nakręcaj się, bo jeszcze niechcący sama ściągniesz jakieś nieszczęście na siebie lub męża. Moim zdaniem dożyjecie razem starości i będziecie wnuki przestrzegać przed wróżkami z piekła rodem Możesz to potraktować jako wróżbę ode mnie, bo pewnie wróżka ze mnie taka jak i z tej nieudanej koleżanki zgadzam sie w 100% 🖐️ a kolezanke radze pogonic do piekla :P:P

Gość Annalice
Macie rację.Trzeba się cieszyć życiem a nie dokładać sobie jeszcze jakiś problemów.Teraz już nie będe o Tym myśleć