Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

indywidualna2009

Czy mam szanse na normalność?

Polecane posty

najlepiej jest powiedziec "bedzie dobrze" i nic wiecej nie robic wszysko to co mialo byc wykonane nadal zalega ...eh ja tak nie potrafie ...i chyba nie naucze sie postepowac tak jak ze mna sie postepuje

Gość lalineczka
Po pierwsze: jesteście razem bardzo krótko i nie wymagaj od niego cudów. Po drugie: mama to tylko wymówka, żebyś dała mu święty spokój. Po trzecie: czy to twój 1 związek, bno raczej podchodzisz do wszystkiego jak niedoświadczona małolata.

Gość lalineczka
że zapytam: jesteś dziewicą? z seksem czekacie do ślbu? co on nato? Moze bzyka na boku?

nie jest to moj pierwszy chłopak i z przykroscia musze powiedziec ze nikt mi nie zarzucil ze podchodze do zycia jak malolata raczej odwrotnie ze zdrowo podchodze do zycia nie toleruje zdrady chamstwa kłamstwa uwazam ze dwie bliskie osoby powinny wiedziec czego chca a to bylo POWIEDZIANE z tym ze okazuje sie inaczej nie zgodzilabym sie na taki zwiazek gdyby cos takiego nie bylo powiedziane nie moge pojac by facet zaniedbywal kobiete i odwrotnie

Witam.... Laska a może jego mama jest chora i dlatego musi z nią być .J

to by powiedzial chyba nie? 3 miesiace zwiazku to jednak jakies zobowiazanie jest. - wybacz, nie moge sie teraz spotykac z Toba, bo musze sie zajac chora mama. proste jak konstrukcja cepa

to jest prost dla Ciebie ..... wierz mi , nie wszyscy godzą się na rozmawianie o swojej chorobie i dzielenie się nią z innymi ...

Gość lalineczka
co tu duzo mówić: facet cię zlewa tyle.. Po 3 miesiącach znajomości zakochany facet lata za dziewczyna jak pies z wywalonym ogonem, szuka kontaktu, spotkań choć na chwilkę, cały czas mysli o kobiecie, nie może spać...a nie robi łaski, że napisze dobranoc. Nic z tego nie będzie.

bede musiala chyba zrobic cos podobnego, moj nie jest taki w mamusi zakochany, ale tez 3 miesiace i jakos dziwnie jest.. :O szkoda pisac. a autorka powinna na pewno kopmac tego kolesia w doope bo bedzie z mama przegrywala ZAWSZE. z mamuska sie nie da raczej wygrac:O