Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tryglodyci i jaskiniowcy rules

Większość kobiet leci na sterydowych koxów - macie prymitywny gust

Polecane posty

Obrzydza mnie to w was kobiety, że lecicie na takich prymitywów nafaszerowanych sterydami anabolicznymi. Tępe, agresywne prymitywy, a wy chichoczecie. Dla mnie kobieta, która już przespała się z koxem jest obleśna i gardziłbym taką. Jest dla mnie prymitywną suczką, która leci na jaskiniowców. Przeraża mnie wasza kobieca głupota, prymitywizm, tandeciarstwo, prostolinijność, idiotyzm, prostactwo, bezguście, infantylność, kiepski gust. Jest na poziomie disco polo. Czy w ogóle są jakieś atrakcyjne kobiet, które nigdy nie spały z prostackimi prymitywem? Ta wasza wielka miłość to dobra bajera faceta, muskuły, kasa i bycie chamem. Tyle z was mówi o wielkiej miłości, o czekaniu na księcia, a ile razy taka jedna potem wychodzi z dyskoteki kopulować z jakimś świeżo poznanym dresikiem o wyglądzie jaskiniowca, a potem dalej gada, że czeka na wielką miłość

Gość moze nie uogolniaj
tak bo na pewno nie wszystkie na takich leca... W tym ja, wiec nie obrazaj tej czesci kobiet, ktre stronia od tego typu facetow...

Gość behemo
a ja wlasnie takich nieznosze, fuuujjjj, ja lubie normalnych chlopakow, moga miec nawet lekki brzuszek i owolosina klatke i tacy mi sie podobaja, misie takie.

Mnóstwo kobiet na takich leci. Macie po prostu kiepski gust. Większość z was to tandeciary i discopolówy, wzdychacie do Brada Pitta i Justina Timberlake na plakatach, słuchacie Dody i Feela, płaczecie przy pogrzebie Michaela Jacksona i czytacie durne gazetki

I znowu te uogólnianie :O Tak się składa, że ja akurat nie zwracam W OGÓLE uwagi na takich napakowanych dresiarzy... Wole normalnych chłopaków

Gość ktos tutaj ma chyba
"wieeeeeeeeeeeeeeelkie" kompleksy...

Gość behemo
a co do kopulowania z nowo poznanym facetem to niewazne czy to kox czy inteligentny facet to i tak jest OBRZYDLIWE, jak w ogole mozna??? KOBIETY KTORE KIEDYS BEDA MATKAMI. Masakra.

Podniecacie się przebojami z Radia Eska, imprezami typu Energy i Ekwador, dresiarzami i chłopcami ze śmiesznymi niby-irokezikami na żel

Gość do behemo
bo kobiety to jak suki w czasie cieczki, jak kotki podczas rui, dla nich liczy sie zwierzeca kopulacja z prymitywnym samcem, chuc, chcica i swiad miedzy nogami :D baby sa obrzydliwe

hehehe :D nie wiem czy sa panny lecące na pryszczatych kolesi z zacofanym mysleniem (nie wiem czy wiesz ale od sterydów wyskakują tony syfów, faceci maja problemy z seksem, z główką - sa agresywni albo zamuleni) jesli sa panny ktore leca na takich facetów... no to widocznie trafiasz na same tipsiary :) Kobiety leca na zadbanych, wysportowanych facetów - co nie oznacza ze musza miec w bicepsie 50 cm... wystarczy ze koles bedzie biegal, jeżdził na rowerze, czy 2 razy w tyg chodził na siłownie - to wystarczy. Tyle z was mówi o wielkiej miłości, o czekaniu na księcia, a ile razy taka jedna potem wychodzi z dyskoteki kopulować z jakimś świeżo poznanym dresikiem o wyglądzie jaskiniowca, a potem dalej gada, że czeka na wielką miłość zmień chłopie towarzystwo :) bo takie przypadki zdarzaja się ale chyba tylko na wsi, gdzie nie ma zbyt dużego wyboru alb wsrod dziewczyn ktore nie skonczyły zawodówki i całe dnie spedzaja w galeriach handlowych.

Gość Troglodyci i jaskiniowcy rules
Mała literówka, a w polu pseudonim przeglądarka nie sprawdza mi błędów ortograficznych. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Wiecie w czym faceci są lepsi od kobiet? Facet jak jest dla seksu z głupią lalunią, to dobrze wie, że ona jest głupią lalunią i traktuję ją jak tępa cizię. A kobieta? Kobieta jak jest z tępym dresem, prymitywnym, chamskim troglodytą to widzi w nim Boga, księcia z bajki, mędrca i ideała. Dla was facet ciekawy to facet atrakcyjny fizycznie - może być nawet tępy, dla was i tak będzie arcyciekawy. Facet, który jest inteligentny, mądry i ciekawy, ale nie jest chamskim samcem jest dla was nudny i nieciekawy. Jesteście proste jak budowa cepa, kieruje się swoim nędznym, tandeciarskim gustem

Gość koloradono
wiekszosc z was-facetów- leci na wypacykowane lale- nie wazne co ma w głowie, grunt ze nowa, ladna , cycki na wierzchu...wiec...przestan bredzic...jak ktos tu jest beznadziejny to wy - faceci

Koloradono tylko, że faceci w takiej lali widzą tępą szmatę, a wy w troglodyckim jaskiniowcu widzicie księcia z bajki. Discopolówy idźcie sobie Feela i Dody posłuchać

Gość smiac mi sie zachcialo
:D nawet duzo dziewczyn woli chudszych chlopakow :D sam wiem z doswiadczenia

Większość kobiet w ciągu swojego życia przeżyło łóżkową przygodę z prymitywnym samcem

Gość wow ow ow
A ja się brzydzę wami mężczyźni bo lecicie na spalone na solarium, tlenione barbie... Co za beznadziejny temat :/ Jak wszystkie, gdzie żałosne, zakompleksione dupki uogólniają.

Prawie każda moja atrakcyjna znajoma miała przynajmniej raz w życiu partnera dresa, blokersa, chuligana, ćpuna, koksa, chamskiego cwaniaka, babiarza itp.

Gość wow ow ow
Prawie każdy mój atrakcyjny znajomy leciał kiedyś na laskę z dupą na wierzchu i uznawał jej tlanione, zajechane od prostowania kołtuny za coś piękno. Kolego, jeśli WSZYSTKIE kobiety są takie beznadziejne, co ty tutaj w ogóle robisz? Zostań gejem. Papa

Gość Kwiattttuszekkkk
A ja mam wielkiego, napakowanego faceta :P:P:P Ponadto jest inteligentny, przystojny, ma piekna buzię i ciało nieskażone ani jednym pryszczem, bo koksu nie bierze !!!!!!!!!!!!!!! A ja jestem blondynką, tylko lekko opaloną, bez wiekszych kompleksow i jest nam zajebiscie. No więc nie uogólniajmy :)

ŻADNA z moich atrakcyjnych, fajnych koleżanek w życiu nie miała partnera dresa, blokersa, chuligana, ćpuna, koksa, chamskiego cwaniaka, babiarza itp. Ja również z kimś takim nigdy nie byłam, ale czy jestem atrakcyjna to nie mnie to oceniać...nie wiem, w jakim towarzystwie Ty się obracasz skoro masz takie spostrzeżenia :o

Wszędzie gdzie się rozejrzę to kobiety słuchają Dody, Feela, Justina Timberlake, Peji albo lubią imprezy typu Energy, Sunrise, Ekwador, Sensation :O

Gość -bin laden-
Koleś a ty co ? masz chyba jakieś kompleksy. piszesz żałosne tematy.

W rockowym pubie to siedzą kobietyy, które za rock uważają Dodę, poza tym słuchają Nirvanę, Łzy, Linkin Park, T.Love i Oasis :O

Gość -bin laden-
I nic ci koleś do tego co uważają i co słuchają. Mają swoje życie i tyle.

Bo przeraża mnie ich tandeciarstwo i bezguście :O

Gość -bin laden-
Koleś ale nikogo nie obchodzi to, co cię przeraża. Wszyscy mają w dupie twoje poglądy.

Tylko jak poznać odpowiednią kobietę, jak wszędzie same tandeciary, które słuchają Dodę i Łzy albo spały z chamskim dresem :O

Gość fiolkowe oczy
chyba jak sie obracasz w towarzystwie panienek dla ,ktorych priorytetem sa imprezy,chlanie ,solarimu ,tipy i kolor farby na glowie bo ja np nie znam ani jednego dresiarza i znac nie chce -dla mnie to podgatunek :P natomiast od Ciebie tez mi pachnie tak charakterystyczna dla nich agresja..poza tym jesli zazdroscisz dresiarzom(a bynajmniej nie ma czego)-sam sobie wystawiasz swiadectwo...bo zadna bystra kobieta z klasa nie pojdzie na wulgarnego idiote dla ,ktorego liczy sie to zeby wpieprzyc kibicom innej druzyny po meczu...ale jak ci sie podobaja panienki dla ,ktorych to jest ''lans'' ..... to lec po koks ;]