Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprimm

Polanski pedofilem?

Polecane posty

Gość deprimm

Jak myslicie powinien isc siedziec? Bo ja uwazam , ze nie do konca ta 13-latka jest bez winy. Owszem, to co zrobił to przestępstwo . Ale sama przyznala , ze miala chlopaka w tym czasie, 17-latka z ktorym wielokrotnie wspolzyla. Wiec co ? ten 17-latek jej nie zgwalcil, seks uprawiali dla przyjemnosci, bo tylko od 18 roku zycia mozna isc siedziec. Wiec jakby ten 17-latek byl rok starszy to juz by to byl gwalt, psss bez sensu...

Gość 17latek w świetle prawa
gwałcił ją tak samo jak Polański. Wg prawa, zarówno u PL jak i w USA 13latka nie jest władna podejmować świadomej decyzji o współżyciu. Na ile to ma sens, nie oceniam.

a widzisz różnicę między młodymi zakochanymi próbującymi sexu z prawie równolatkiem a starym capem lecącym na dziewczynę, która nawet cycków praktycznie nie ma ??? inaczej człowiek zachowuje się jak ma 17 lat a inaczej jak jest w sile wieku dla mnie jest pedofilem - a przynajmniej wykazuje takie skłonności

Gość oj nic się nie stało
Polański, co on teraz czóje, jak on teraz cierpi, ile on przezył przez te30 lat cierpienia. Przecież sex to nic złego, to sama przyjemność. W miłości wiek nie ma znaczenia. Przecież to nie był brutalny sex, tylko anal, a to standard. Kobiety to uwielbiają.

Gość lesek
W pierdlu wyszlifuja mu dvupe jak zloto:)

Gość deprimm
Wlasnie nie widze roznicy, bo z tym uprawiala seks (17latkiem, ktory w swietle prawa jej nie zgwalcil , bo sam byl nieletni) i bylo wszystko git. Sprawa nie jest tak jednoznaczna jak wiekszosc uwaza...

Gość nic się nie stało
a lkohol jest dobry na rozluźnienie, szczególnie przy analu.

Gość do deprimmm
Ty głupi pedofilu z dworca centralnego! prawo jest prawem. Polański przyznał się do sexu z 13 latka i za to idzie się do pierdla!

Gość deprimm
bez przesady, ze nic się nie stało. On był doroslym facetem, ona gówniara , ktora z nikim sypiac nie powinna, ja w jej wieku nawet nie mialam chlopaka, nawet sie nie calowalam a co dopiero seks... a ona miala za sobą przed Polanskim 3-4 partnerów... zdemoralizowana była to fakt... ale faktem jest, ze to chore jak puka się trzynastka z doroslym facetem... i to masakrycznie nie fair , ze jego bronią teraz "autorytety" bo to celebryt. Jakby zwykly Polak tak zrobil to by go spoleczenstwo zlinczowalo..

Gość deprimm
do deprimmm w tym momencie oskarzajac mnie o takie cos popelnilas/popelniles przestepstwo co zglaszam administratorom, a nastepnie odpowiednim organom prawnym.

Gość zmieniam zdanie
Co jest w tej sprawie niejasnego?? Polański uprawiał seks z 13letnią dziewczynką . DZIECKIEM. Nie ma znaczenia cała oprawa gdy spojrzysz tylko na ten fakt. Seks z dzieckiem = GWAŁT. Polański to szuja nie warta współczucia.

Gość deprimm
poziom niektorych tutaj osob jest przerazajacy...pedifilia i idiotyzm wszechobecne...

jak to nic się nie stało?? naprawdę to normalne , że dorosły facet w sile wieku leci na gówniarę ?? w takim wypadku zjawisko pedofilii w ogóle nie powinno istnieć bo to przecież takie normalne

Gość deprimm
Dla mnie jest wiele niejasnego, np co trzynastka robi pozna noca sama z doroslym facetem? gdzie jej rodzice? Matka powinna beknąc tak samo jak Polanski.

deprim ale to ona- gówniara jest temu winna?? czy matka?? która tak dziecko wychowywała 13 latka ma pstro w głowie dorosły powinien mieć już w tej głowie poukładane tak jak trzeba

Gość ona NIE BYŁA DZIEWICĄ
w wieku 13 lat:)

Polański powinien już dawno siedzieć. Mam nadzieję, że tym razem nie uda mu się uciec .

i to ma go usprawiedliwiać ?? a to samo usprawiedliwia tych wszystkich oblechów, którzy korzystają z usług np. małoletnich narkomanów??

Co ma za znaczenie czy była dziewicą??? Była dzieckiem. Czy to mało żeby ją chronić? Nie ważne czy była zdeprawowana, ani czy jej matka nie powinna też odpowiadać. Seks z dzieckiem to nie tylko przestępstwo. To ohydny i obrzydliwy czyn za który powinno się kastrować i wystawiać na publiczną chłostę. Seks z dzieckiem = GWAŁT. Zgadzam się z tym stwierdzeniem na 10000%

Gość deprimm
Ike Nie ona. Tzn moze hmmm... w jakims sensie mu to ulatwila? wlasnie tym, ze ktos kiedys jej nie wyjasnil, ze seks to nie to samo co robienie babek w piaskownicy... Zawinili jak zwykle dorośli. Zresztą tak naprawdę nie wiem jak było, jedynie z gazet itp. Tu czytalam, ze go okłamała ze ma 18 lat, tu ze miala juz kilku partnerów... Jest ofiarą, ale ofiarą , z którą osobiscie nie chcialabym miec nic wspolnego, ktora mnie odrzuca.

Gość deprimm
deprimm debilu skończony jakby 8latka stała przy drodze to sex z nią teżby był ok wg ciebie? Widocznie tak u Ciebie w domu często się mówi i stad znasz takie powiedzonka :) wspolczuje :)

deprimm ofiara Cię odrzuca?? Dlaczego ofiara, a nie ten stary oblech, który ją gwałcił? 😠 Usprawiedliwiasz gwałt na dziecku?

ułatwiła??? jestem pewna, że większość takich jak on przyłapanych na seksie z nieletnią tak się tłumaczy dla mnie chore i odrażające jest to, że staremu facetowi w ogóle taka siksa może się podobać i może widzieć w niej obiekt seksualny normalni faceci jakoś szukają sobie mniej więcej równolatek- czasem trochę młodszych, ale nie nastolatek nawet 18 letnich

Gość deprimm
lilitka Ja pierdziuu wez nie przeinaczaj, bo nic mnei tak nie irytuje jak wlasnie takia glupia pisanina z wybiorczym cytowaniem. Pisalam akurat o niej , a nie o nim. O nim sie w tamtym poscie nie wypowiedzialam! i niczego ani nikogo nie usprawiedliwiam, bo od tego są sądy a nie osoby prywatne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to raz a dwa , skoro pytasz czy on mnie odrzuca, tak odrzuca ! nawet gdyby nie wyszla ta sprawa z tą dziewczyną i tak by mnie odrzucał, bo w ludziach ktorzy by mogli byc moimi dziadkami nie gustuję!

Myślisz ,że Polański zapytał się tego dziecka czy gustuje w seksie z dziadkiem? :-p Jego nie chcesz osądzać, ale dziewczynkę owszem??? Szkoda gadać :-o

Gość deprimm
ike a nie ulatwila? oczywiscie jest w tym wina jej rodzicow, ktorzy nie wpoili jej odpowiednich zasad moralnych. Bo powinna wiedziec, ze seks w jej wieku nie jest czyms normalnym... niby nie ma okreslonej granicy od ktorej mozna "to" robic, no ale dla mnie 13 lat to o wiele za wczesnie, nie uwazasz? Polanski znalazl naiwną, wykorzystal po prostu... Odrazajaca jest cala ta sytuacja. Zastanawiam sie jak przez te 31 lat on sie nie dostal w rece policji, to juz jst po prostu smieszne

Gość deprimm
lilitka Nie osodzam jej, drugi raz pisze Ci , ze nie jestem sedzia ;) zreszta za lekkie prowadzenie się do wiezienia się nie idzie... mowie o jej wczesniejszych "podbojach", nie o tym gwalcie. Napisalam juz, ze to chore co zrobil. Czytaj uwazniej , a nie wkladasz mi w usta cos, czego nie wypowiedzialam (nie napisalam)

Gość deprimm odpowiedz
jakby 8latka stała przy drodze to sex z nią teżby był ok wg ciebie?

Gość deprimm
lesbą nie jestem...

Czytam. I to raczej Twoje stwierdzenia mnie odrzucają :-o " jakims sensie mu to ulatwila" "czytalam, ze go okłamała ze ma 18 lat, tu ze miala juz kilku partnerów...Jest ofiarą, ale ofiarą , z którą osobiscie nie chcialabym miec nic wspolnego, ktora mnie odrzuca. "