Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprimm

Polanski pedofilem?

Polecane posty

Gość deprimmmmm
haha kolejna co ma pretensje do ofary zamiast sprawcy. To ze sie ktos pode mnie podszywa to moja wina hahahaha zenada

ani podszywac sie pod innych tchorzu i cioto! napisz ze swojego konta, a nie w cudzym imieniu! smieciu! zaczernilam nick, mam 4 "m" wiec kazdy bedzie juz wiedzial ze to ja

cały czas pokutuje jeszcze podział XIXwieczny na kobiety na żonę i kobiety do uciechy. Z tego wywodzi się głupie twierdzenie, że prostytutki , nie można zgwałcić, bo to jej zawód. Niestety można, bo jest człowiekiem i także ją dotyczy nietykalność cielesna. Polański jest winny nie tylko karalnego współżycia z nieletnią, ale także uchylaniem się przed wymiarem sprawiedliwości.

Gość obuchem w łeb
Polański przyznał się do winy już kilkanaście lat temu uciekając przed wymiarem sprawiedliwości. Niewinny człowiek nie boi się sądu. Jakoś wcale się nie zdziwię kiedy okaże się, że był też zamieszany w śmierć swojej ciężarnej żony.

lilitka gdzie ja go dziecko Ci bronię? no gdzie???? chyba upadłaś na główkę. To zboczek! napisalam to, ze to był gwałt! czytać nie umiesz? :/

Gość deprim wystarczająco sie już
skompromitowałaś swoimi wypowiedziami. Odejdź stąd kobieto.

Te wypowiedzi nie były moje, tylko podszywa i ja nie mam zamiaru się z tego tłumaczyc :) sama się gon

wiem które są podszywa a które Twoje i podtrzymuję swoje zdanie.

15:31 15:37 15:40 15:41 15:44 15:45 15:52 15:55 15:57 16:01 16:03 16:06 16:09 16:12 16:14 16:16 16:19 16:22 16:23 16:31 16:33 druga wypowiedź 16:34 16:37 16:39 16:41 16:47 która z tych wypowiedzi nie jest twoja?

mam prawie wszystkie filmy Polańskiego, i na poprawienie sobie humoru oglądałem sobie "Piratów" i to co wyszło na jaw , bardzo mnie zasmuciło, szkoda, bo filmy robi świetne.....

przeciez wiesz to po kija pytasz hahahahahahahahhaha umarlam ze smiechu :D:D:D:D:D bmblondyn A pamietasz tego psychola z Austrii? Co gwalcil corke i wieził? tez był dobrym pracownikiem, sasiadem, mezem! niestety ludzie zyja w maskach...

ale polański to chociaż geniusz, nie powinno się go karać, nie to co tamtego zwyrodnialca. To bylo zero.

no kurrr..... mam nadzieję, że nikt nie wierzy temu podszywowi z 4m, ja jestem prawdziwa deprimm, od początku pisałam przez dwa 'm', a ta prostaczka nie zdążyła widocznie zaczernić sobie nicka i teraz pisze bzdury że to niby ja jestem podszywem. A kysz!

Gość dante decoy
teee, akysz ćwoku zajebany...

tak? to ja raz dwa napisze to administarcji kafee i po IP sie okaze to i owo :) i jakie wytlumaczenie tchorzu i schizofreniku znajdziesz?

Gość w sowiej opiece hahaha

Gość dante decoy
deprim...ciebie to za małolata powinien jakiś wyjebać...siedziałbyś tera cicho, patafianie

Gość dante decoy
*deprimm

Gość deprimm
cóz za kulturalna wypowiedź, a oprócz tego masz coś jeszcze ciekawego do powiedzenia?

Gość i zajebaliście temat

Gość a...........
on mial 42 lata a nie 32

możliwe, to nie ma znaczenia, był ju z wystarczająco dorosłym męzczyzną by wiedzieć, czy grozi to co robił.