Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprimm

Polanski pedofilem?

Polecane posty

Gość przerażają mnie ludzie
przerażają mnie ludzie którzy bronią polańskiego:O sama byłam świadkiem jak 50-letnia baba z pogardą mówiła że " ta panienka sama tego chciała"- ale mówiła to takim tonem...:O i to nic że "panienka " miała 13 lat a biedny "wrobiony " facet był juz starym capem- kurwa, ona miała buzię dziecka, zero biustu- ona nie wyglądała jak kobieta

Gość kurde nawet jakby miała cyce
do pasa, to co za róznica przypuszczam ze pomimo tego ze dziewczyna byc moze zawyzyla swoj wiek, to wiekszosc doroslych inteligentnych osob szybko doszlaby to tego ze ma do czynienia z dzieckiem, a pan polański nie?

Gość przerażają mnie ludzie
różnica jest taka że wielu ludzi go broni twierdząc że ona wyglądała na 18-20 lat więc on jest niewinny bo nie wiedział... a ja widziałam jej zdjęcia i ona wydladała JAK DZIECKO i nikt mi nie wmówi że on myślal że to dorosła osoba:O

Gość dorota----------
dokłADNIE,TEŻ WIDZIAŁAM JEJ FOTKI,WYGLĄDAŁA JAK DZIEWCZYNKA 12-13 LAT!!!!!!

Gość zaraz zaraz czy ten cap
nie mial czasem romansu z nasstasja kinski jak krecili tess?ona wtedy tez mlodziutka byla

Gość Mama córki
A co to ma do rzeczy, że nie była dziewicą.. z tego co tu czytam widac, że oral i anal to miała 1 raz z Nim. I na dodatek uzył tabletek... a wiec miał złe zamiary od początku.. wiedział, że ja uwiedzie.. A to dziecko jak dziecko jak w domu nie miało basenu mogło myslec dziedzinnie... ze sobie popływa... Nie była dziwiecą w wieku 13 lat.. ale moze sie zakochała, a ten starszak ją wykorzystał. dla ludzi z mediów..anal, oral, bdsm.. to norma.. Wiec tak jej wypominają, że nie była dziewicą.. Ale jak ktos zna psychikę dziecka.. odsyłam do fachowej literatury...z psychologii.. to mogła miec sex normalny klasyczny z rowiesnikiem... ale sex analny oralny wbrew jej woli wyrządził jej większą krzywdę niż ten normalny... Tym bardziej, że mówiła, że nie chce, że ją boli.. Ktos kto dopuscił się bezprawia..musi byc równy wobec prawa.. niewazne czy bogaty biedny.. Prawo obowiązuje tylko biednych? to smutny ten nasz swiat... I w takim razie nie kazcie pedofilii... wypuscie ich z więzien..

Gość Mama córki
ciekawa jestem jak ona teraz na to patrzy? Mówi coś o tej sprawie? Ale pedofil, który raz cos takiego zrobił dopuszcza się tego znowu. Więc może ofiar było więcej? Bo..znam znajomego co niestety.. za anal.. z rozwaloną śledzioną..u chłopca musiał odsiedzieć. Nie było zmiłuj, że chłopak wyglądał na doroślejszego itp.. odsiedział i zrobił to znów. odsiedział i znów to zrobił...

Gość a grzes piluje
tak, on nakrecil film z nasstasja kinski. Chwalil sie ze zrobil z niej gwiazde. Moze tez tak z nia zaczynal. widzialam zdjecia z jego posiadłosci na ibbisie z jego obecna zona i jeszcze inna mloda babka paradujace nago. wiec rowniez orgie mogly byz na porzadku dziennym tym bardziej ze on byl uzalezniony od sexu. wyglad mlodej kobiety zamazal w nim poczucie rozgraniczenia ich wieku. poczucie odpowiedzialnosci za kontakty z byc moze nieletnia zanikly. rutyna wziela gore a dopelnily tego narkotyki i alkohol. nadal twierdze ze takich przypadkow bylo wiecej i nasze staruchy tez w tym maczaly palec.

"mam prawie wszystkie filmy Polańskiego, i na poprawienie sobie humoru oglądałem sobie "Piratów" i to co wyszło na jaw , bardzo mnie zasmuciło, szkoda, bo filmy robi świetne....." bmblondyn- w jakim Ty świecie żyjesz o tej sprawie wiadomo od zawsze, tylko teraz złapanie Polaskiego spowodowało ponowna dyskusje. Romek jest bez wątpienia winny i powinien stanąc przed sądem. Mamuśka ofiary również powinna stanąć przed sądem za sutenerstwo. Jaka normalna matka zostawia 13 letnie dziecko samo w rezydencji ze starymi capami? no ale cóż sa takie mamuski kariera mimo wszystko :O Wiecie, że Romkowi groziło 50 lat więzienia? Pan sędzia chciał zrobić karierie na tej sprawie, dlatego Romek uciek łz USA. skoro mamy wszystkich traktować równo to niech każdy pedofil za seks z nieletnią idzie do pierdla na 50 lat. Bo zazwyczaj wyrok kończy się na maksymalnie 5 latach , po czym wychodza po 3 latach i robią dalej swoje :O

nasze polskie mamuski tez woza swoje dzieci na rozne zdjecia castingi i sie ciesza bo same nie mogly zrobic kariery medialnej. przykladem jest chosiazby matka agnieszki wlodarczyk ktora sama mowila ze marzyla o takiej karieze dla corki. a wiadomo ze na zdjeciach nie ma nikogo z rodzicow. a ile takich sesji zdjeciowych bylo fikcynych. potem wstydzili sie naglosnic sprawe i przyznac do oszustwa. a chlopcy z choru? rodzice nie dopuszczali do mysli ze ich synowie mogliby byc molestowani. dzieci nie sa temu winne bo one ufaja swoim rodzicom. wierze ze ich obronia. a potem wstydza sie nawet ich.

Gość a grzes piluje
amerykanom wcale nie zalezalo na osadzeniu polanskiego. oni woleliby aby ta sprawa juz nie wyplynela. ale jego adwokaci obudzili sie i chcieli przedawnienia. sami wyszli z ta propozycja wiec ameryka musiala tak postapic bo zrobiliby to w stosunku do kazdego obywatela. i teraz sa tego skutki. nikt nie spodziewal sie takiego obrotu sprawy. teraz nawet schwarzeneger nie chce potraktowac go inaczej niz kazdego innego obywatela chociaz ma dla niego duzo szacunku. jednym slowem polanski dusil sie w europie. chcial zawladnac calym swiatem. teraz pod koniec zycia potrzebne mu to bylo?

Gość kadarka 1l
bardzo obszernie opisuja 3 artykoly ta sprawe lacznie z pierwszym przesluchaniem dziewczyny w najnoweszej "ANGORZE" nr 41 z 11 pazdziernika09. www.angora.com.pl polecam.

Gość a tu tez
wlasnie slyszalam w radio ze polanski ma tez na sumieniu liczne kontakty z tajlandzkimi chlopcami. musze jeszcze raz dokladnie wysluchac bo nie chce mi sie w to wierzyc.

Gość a tu tez
wycofuje sie z powyzszego stwierdzenia. nie uslyszalam ponownego potwierdzenia na to co napisalam wiec to musialo dotyczyc kogos innego. tak rozprzestrzenia sie plotka. przyznaje sie bez bicia.

Gość /L
ZA BŁĘDY MŁODOŚCI ODPOWIADA SIĘ I W STAROŚCI"

Gość jak taka 13 ma miesiączkę
to facet nie może być zboczeńcem a tylko przestępcą