Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprimm

Polanski pedofilem?

Polecane posty

Gość deprimm
Bo mnie odrzuca. A jak Ciebie odrzuca moj poglad, to co tu jeszcze robisz? nie podoba się, to Twoj bol. Opowiedz o tym komus, kto chce posluchac Twoich zazalen.

Gość deprimm odpowiedz
deprimm odpowiedz jakby 8latka stała przy drodze to sex z nią teżby był ok wg ciebie? deprimm lesbą nie jestem... nie piszę o tobie, piszę o tym, że by się zatrzymywali tirowcy i rżnęli małą w kakao. To by było ok? Przecież to zdegenerowana prostytutka i codziennie ma kilku partnerów!

Gość deprimm jestes stuknieta
i tyle. nie wierze ze takie slowa padaja z ust kobiety

Gość mnie odrzucaja ludzie o
pogladach i pokroju deprim bo przeciez "jak mozna zgwalcic prostytutke" ...

Gość deprimm
sama jestes stuknieta/stukniety! jak ktos ma inny poglad to jest gorszy? pfff haha smiechu i pozalowania warte :) jak ktos sie z wami nie zgadza, to juz jest albo debilem albo idiota. Zwyczajny brak tolerancji na poglady innych. A co do tej osmiolatki, wierz mi ze dlugo by na tej drodze nie ustala :) prostytucja nieletnich jest nielegalna .

Gość deprimm
a i do jakiegos analfabety , nie napisalam nic o prostytucji tej malej hahaha , dawac jeszcze chetnie sie posmieje z glupoty co niektorych :)!!!

Co tu robię? Wypowiadam się w temacie. To jest kafeteria i mam prawo napisać co myślę o Twoich wywodach. http://wyborcza.pl/1,75475,7084988,Wersja_Polanskiego.html http://wyborcza.pl/1,75475,7084987,Wersja_13_letniej_dziewczyny.html http://www.tvn24.pl/12690,1621913,,,ten-list-to-makabryczny-zart,wiadomosc.html - tu polecam drugą część rozmowy, gdzie wypowiada się Kukiz. Jeśli nie działa link usuń spacje.

Gość sądzę że deprimm stuka się
do 11go roku życia z dziadkami z okolicy, stąd u niej takie a nie inne zdanie.

Gość wow ow ow
Mam nadzieję, że Polański się wywinie. Głupia nic nie warta gówniara go wrobiła. 13 lat to nie 5 - wiedziała, co robi. Szkoda by było, żeby taki artysta, wartościowy człowiek poszedł siedzieć.

Gość deprimm
lilitka Tyle wiedzialam juz bez Twojej odpowiedzi. Tylko nie rozumiem, o czym chcesz dyskutowac skoro tak Cię odrzuca co piszę??? chociaz co do Polanskiego mamy taki sam poglad :D

Gość deprimmm
sądzę że deprimm stuka się Piszesz co sobie? musialas miec ciezkie zabawki w dziecinstwie. Polecam psychiatrę. I lekcje z czytania ze zrozumieniem. A i stuknąc to Ty się mozesz ale w czolo

wszystko to działo się w 79 roku. Polański miał wtedy 32 lata, a więc był już dorosłym i doświadczonym człowiekiem. To co można powiedzieć to tylko, to, że stopień demoralizacji prezentowało to towarzystwo wzajemnej adoracji, niezmiernie wysoki. Ale czego można się spodziewać po tych ludziach, oglądając Modę na sukces. Tak, że twierdzenie buszujących prawiczków po forum, że kiedyś to chodziły po świecie same dziewice orleańskie, można między bajki włożyć.

Gość posrao_was
Nie wazne czy ona chciala czy nie . Onjest dorosly ona nie. PeDOFIL zamknac wykastrować. a w wiezieniu zrobia mukakao z dupy niech poczuje sie zgwalconym.

Gość deprimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
No raczej nie skoro kazda z nas uwaza to samo- ze to był gwałt . Wiec gdzie tu inny poglad? ja dopisalam tylko, ze ta dziewczyna byla zdemoralizowana. I tyle. To są fakty. Ahhh no chyba ze dla ciebie to normalne jak 13latka ma za sobą 5 partnerów seksualnych? bo wybacz, ale dla mnie nie :)

Gość a grzes piluje
czytalam w "super expresie" zapiski z przesluchania tej dziewczyny. ona przyjechala na jakis konkurs fotograficzny. polanski zaproponowal jej szampana i kompiel w basenie. przedtem zaproponowal kawalek tabletki. ona najpierw nie chciala a ppotem sie zgodzila na tego szampana i tabletke bo wiedziala ze jest sama i sie bala odmowic. a potem poszlo lawinowo. najpierw odbyl z nia stosunej oralny a gdy zapytal kiedy kiedy miala okres a ona nie wiedziala to dokonczyl oralnie. caly czas ona mowila ze to boli i nie chce. po wszystkiemu w domu opowiedziala matce a ta zglosila na policje. ot i tak sie potem zaczelo z policja. caly czas mysle po co on mial przy sobie te tabletki i czemu dal jej zazyc? daje to duzo do myslenia? a poza tym wiele razy mial kontakty z 18latkami mlodo wygladajacymi. dla mnie to pedofil w dodatku odurzajacy narkotykami.

Gość deprimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a Ty podszywie gon się! myslisz ze nie da sie udowodnic ktora pisze post ja a ktory ty ?

Gość a grzes piluje
a poza tym nasze matki tez przywoza swoje corki na kastingi i zostawiaja je za drzwiami. nie wiedza co tam potem sie dzieje. kazda chce byc dowartsciowana kosztem corki. kiedys tak bylo w ameryce a teraz juz u nas.

seks z dziećmi jest ok, jeżeli obie strony wyrażają na to zgodę ???? Czy ty na głowę upadłaś?? Dziecko ma wyrazić świadomą zgodę na seks?? Niby jak? Uważasz ,że dziecko świadomie i z pełnym zrozumieniem konsekwencji swoich czynów jest w stanie podjąć taką decyzję? Poczytaj lepiej to http://gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/1055031.html

Gość wg deprimma tak

Gość deprimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lilitka To byl jakis zenujący podszyw... takze niech ten podszyw Ci teraz odpowie.

zachowanie Polańskiego jest dziwne, możliwe, że zbzikował po śmierci swojej drugiej żony Sharon Tate, choć to go nie usprawiedliwia. Po prostu jest zdemoralizowanym starym zboczeńcem.

deprimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm - dla Ciebie stopień zdemoralizowania dziecka jest okolicznością łagodzącą dla Polańskiego. Dla mnie nie ma znaczenia. Gwałt jest gwałtem

Gość deprimmmmmm
lilitka Gdyby tak bylo, nie napisalabym ze to był gwałt, nie sądzisz?????? dodałam to tylko do wątku, można by napisać, na marginesie.

Gość deprimmmm
deprimmmmmmmmmmmmmmmmmm a tam, seks z ośmiolatką stojącą przy drodze nie jest gwałtem, bo ona jest zwykłą prostytutką. moze wedlug Ciebie, podszywie. Napisz ze swojego nicka swoje poglady tchorzu :)

Gość do faceta wyjatkowego
podzielam twoje zdanie. tez czytalam ze on byl uzalezniony od sexu. a wszyscy ci starzy ramole ktorzy tak go bronia pewnie tez maja takie przygody na swoim koncie. za to nigdzie w prasie nie wyczytalam ze ona miala tylu facetow. ktos przesadza aby ja zgnoic.

Dla mnie to koniec dyskusji. Możesz usprawiedliwiać gwałcicieli skoro chcesz. Nie będę dyskutowała z kilkoma podszywami naraz.