Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

wnosze opłate za czytanie moich topików

Polecane posty

Gość

:( przykro mi gdzie pracowac musze :(

Gość emcik
to masz wafelka ,chyba na dzis wystarczy

można przelewem? :> wielbiciel----> spóźnione życzenia z okazji dnia chłopaka 😘:)

Gość przerwa juz Cie
calkowicie popierdzieliło :D ile masz lat?

Gość
no nie wiem tak żeby nie przesadzic ,ale i nie zaniżyc :O:O może najpierw poznam jakies subtlene propozycje ? :classic_cool: czy prosto z mostu i potem ewentualnie bedziemy negocjowac? sorry za niedopisywania, ale photshopuje babcie :O :classic_cool: :]

Gość
dowód? dowód wpłaty? bede musiala sie zajac całą ksiegowoscią ? 😭 chyba zaprzepasciłąm tą negocjacją bo najlepiej zaczyna sie ja od ataku 😭 teraz to moge tylko persfardować :O:O jeszcze musze poprosic moderacje o licznik wejsc na poszcególne topy , żeby oszustw nie było 😭

Gość u464u4uu
a fakture dostane?

Jak mi będziesz płacić to będę ci schlebiać,propagować twój wizerunek , kreować pozytywny pijar, stworzę lobby w celu wykreowania ciebie na gwiazdę pierwszoplanową na kafe . ale niestety to kosztuje :-O

Gość
jako że moje tematy nie mają wiekszego zainteresowania , a zależy mi na operacji tzytzków jeszcze przed nowym rokiem wprowadzam obowiązujacy cennik z dnia 03.10.09 17.35: -czytanie całego topiku plus jego kserokopia w wordzie, paincie i phtoshopie, streszczenie,i plan ramowowy+ gratis odreczny podpis autora : 1000zł -wpis do topiku: 50 zł -wpis w powiedz to . 20 zł :] wyrazacie chęci ? :)

Gość
zus jest opłącony, wlicz sie Wam to w emerytury 😭 Kabel lepiej nie, bo strace mojego jedynego rozmówce 😭

Gość o wy diablice
:D:D:D ty królu jeszcze sekudujesz:D:D:D:D:D