Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagietkowa

perfumy przez internet

Polecane posty

hej, czy zamawiałyście kiedyś kosmetyki przez internet? jakie macie z tym doświadczenia. Znalazłam ciekawą stronkę kokai.pl, naprawdę duży mają wybrór. Właśnie zastanawiam się nad coco mademoiselle, po przystępnej cenie :)

Gość kyliee2
Nie wiem nic o stronie, którą podałaś, ale ja mam akurat złe doświadczenia z kupowaniem perfum przez internet. Moje ukochane to Dior Addict 2. Niestety sa bardzo drogie jak na moją kieszeń,bo w sklepie kosztują 160zł za 20ml. Więc kiedyś skusiłam się na ofertę na allegro, gdzie pan przekonywał o oryginalności wszelkimi sposobami,oczywiście zamiescił wszystkie zdjęcia i wszystko wyglądało bardzo wiarygodnie. I 100zł poszło w piach, bo jeśli ktoś zna właściwy zapach dany perfum zorientuje się bez problemu, niestety już po otwarciu pudełka, że to podróbka. Zapach był jedynie podobny a przede wszystkim nietrwały.

Gość finsternis
Też miałam ochotę kupić perfumy przez internet ze względu na to, że nie ma ich w sklepach :s Mowa o Pink Sugar. Ale ze względu na duże oszustwa chyba się na razie powstrzymam...

hej, ja jednak zaryzykuje. Moja znajoma zamawiała na kokai.pl i perfumy dostała oryginalne. Zamawiam i dam znać, jak już je dostanę. Widzę, że są tańsze niż w sklepie, więc się skuszę :)